Usko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sürekli burada mesajları okurken. Charların silindiği felan yazılıyordu. Kendi ırkını seçince düzeliyormuş felan filan. SONUNDA BENİMDE BAŞIMA GELDİ artık merak larım son bulacak. Karşı ırkı seçiyorum bakalım ne olacak :P [spo1=Ahanda tıkladığım an][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 acaba gidecekmi 66 level char :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 heh ilginc bir yaklasim fantastik bir kumar :D ... hayir yapma desem de icimdeki ses dur yapsin merak ediyorum ne olacak diyor :D :D dürüst olmak lazim[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phyton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 aynı ekran bende de var. Sonuç ne oldu ???[signature][hline]Server: Beramus Char Name: Phytonian Level : 55 - %25 Job: Rogue Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Connecting. Please wait. Aynı ırkı seçince düzeliyor risk ini göze alamam. Deneyecem ne olacak. Artık bunun merakıyla yaşamak istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 heheheh :D tam yatmak üzereydim. senin msg gördüm sonucu ogrenip yatmak istiyorum ama gözlerimden de uyku akiyor :S[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 eeee sonuç???[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Hep connecting please wait diyor sen git yat bence :D Bakalım ne olacak (ırk değişirse çok kral olur be, sıkıldıkça değiştiririm :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 şimdi bide 2 inci serverdan deniyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 mhm tamam umarim bu topigi ucurmazlar :D cidden merak icindeyim . Sonucu sabaha okurum artik. hadi iyi geceler Pati ... ben yatar[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Kırma bişey çıkıyomuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phyton Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Beramus kafayı yemiş bütün charlarıma (3 tane farklı ID denedim) Nation soruyor...[signature][hline]Server: Beramus Char Name: Phytonian Level : 55 - %25 Job: Rogue Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 walla sonuç ne oldu :D byebye 66 lvl :D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Halen gelişme yok Ara ara deniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Merak ettim bi gelişme yokmu hala ? :D[signature][hline]====> Jr__ <==== <#>[/b]Candyman<#>[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 OFffffffffffffffff buna inanabiliyormusun ya çokmu ^+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Hiç bişe olmicak merak etme, orc olup orc u seçersen de Charın geliyor, human ı seçersen de... ;)[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 @Murtaza sen bi dur karışma (heyecan veriyoz :D) Acaba ışığı görecekmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 malesef charım orda duruyo :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 [spo1=saka gibin xD][/spo][signature][hline]Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Benim Karater Girişi Hep böyle oluyor serverde sorun olsada olmasada :D ancak Sellect Charla geri dönersem orjin haliyle görüyom onun dısında oyuna her ilk girişimde Humanmışım gibi girio :)[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Marl0_on, 17 Kasım 2005 04:11 tarihinde demiş ki: [spo1=saka gibin xD][/spo] hahaha :D[signature][hline]Server: Dies Nation: Orc Job: Shaman Level: 5x Clan: deathsilence NP: 12xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anastacia Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Charlarım hep hacklenio yada calınıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 USKO olmadi yani :( bende uyumaya gittigimde hep bunu düsünüyordum :D ...[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar