Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hep merak ediyordum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Sürekli burada mesajları okurken. Charların silindiği felan yazılıyordu. Kendi ırkını seçince düzeliyormuş felan filan. SONUNDA BENİMDE BAŞIMA GELDİ artık merak larım son bulacak. Karşı ırkı seçiyorum bakalım ne olacak :P

[spo1=Ahanda tıkladığım an][/spo]

Mesaj tarihi:
heh ilginc bir yaklasim fantastik bir kumar :D ... hayir yapma desem de icimdeki ses dur yapsin merak ediyorum ne olacak diyor :D :D dürüst olmak lazim[signature][hline]Class:Mage
Level:62>61
Clan:KittiesT_T
Np:45k+
Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
Connecting. Please wait.

Aynı ırkı seçince düzeliyor risk ini göze alamam. Deneyecem ne olacak. Artık bunun merakıyla yaşamak istemiyorum :D
Mesaj tarihi:
heheheh :D tam yatmak üzereydim. senin msg gördüm sonucu ogrenip yatmak istiyorum ama gözlerimden de uyku akiyor :S[signature][hline]Class:Mage
Mesaj tarihi:
Hep connecting please wait diyor
sen git yat bence :D
Bakalım ne olacak (ırk değişirse çok kral olur be, sıkıldıkça değiştiririm :P )
Mesaj tarihi:
mhm tamam umarim bu topigi ucurmazlar :D cidden merak icindeyim . Sonucu sabaha okurum artik.

hadi iyi geceler Pati ... ben yatar[signature][hline]Class:Mage
Mesaj tarihi:
Beramus kafayı yemiş
bütün charlarıma (3 tane farklı ID denedim) Nation soruyor...[signature][hline]Server: Beramus
Char Name: Phytonian
Level : 55 - %25
Job: Rogue Archer
Mesaj tarihi:
Hiç bişe olmicak merak etme, orc olup orc u seçersen de Charın geliyor, human ı seçersen de... ;)[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Mesaj tarihi:
Benim Karater Girişi Hep böyle oluyor serverde sorun olsada olmasada :D ancak Sellect Charla geri dönersem orjin haliyle görüyom onun dısında oyuna her ilk girişimde Humanmışım gibi girio :)[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Mesaj tarihi:
said:
Marl0_on, 17 Kasım 2005 04:11 tarihinde demiş ki:
[spo1=saka gibin xD][/spo]

hahaha :D[signature][hline]Server: Dies
Nation: Orc
Job: Shaman
Level: 5x
Clan: deathsilence
NP: 12xxx
  • Yeni Oluştur...