Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Undead karakterimle Deathknell ve Silverpine Forest questlerini yaptım. Level 20 oldum. Tarren Mill deki questlerin hepsi kırmızı. Bir iki tanesini yardımla yaptım ve şu an nerde quest yapabilirim? Sm'den önce instance yapmak istemiyorum inanılmaz zevksiz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 barrens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 25-26 ya kadar barrens sonra ashenvale , red rock retreat(barrens'1n hemen bat1s1) gibi bi seylerdi...30'a kadar bu 3 yer keser ama WC SFK BFD olmazsa olmaz çok iyi droplar1 var o lvl için...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 20 levelda barrens ten çıkması lazım artık ordan Stonetalon a ve ashenvale a yol al[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 58 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 20-24 arası stonetalonda zaman gecir 24 oldugun gibi ashana git[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 questler zaten gonderiyo gitmen gerekn yere...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lvl 20 de barrensdan ç1ks1nda WC fln var ayr1ca bi dolu quest kal1yo yani tek yerde quest yap1lm1yo o lvl de... bu 3 yere gidiceksin dolas1caks1n yapabildigini yap1caks1n...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 barrensdaki kendisine yesil olan questleri kolayca yapip bedava xp alir. kaldi ki ratchet questleri falan hep lvl 19-20 questler. 20de barrensdan cikilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Peki teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Barrens 10-25 arası bir yerdir. 25 olana kadar rahatça barrenste kasabilir. Sonra Stonetalon mountains, ashenvale ya da 1k needles'tan birine gidebilirsin.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Thoundless needless'a git derim levelin için en uygun yer orası (barrens'in sonu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 stone talon oldukca iyi bir secim olacaktir. ordan sonra ashenvale , ordan sonra da thousand needles oneriyorum horde icin. ben bu yolu takip etmistim horde iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben 24-25'e kadar barrenste kalıp sonra stonetalon mnt.'e geçip 28(bütün questleri hızlıca yapınca) sonra ashenvale'e geçip 30(yine quest) 30-35 arası 1k needles sonra ise desolace ve sm ile 40 olmuştum.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar