Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bence bunun yüzünden http://forum.paticik.com/view.php?id=157313[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 O Mor YAzi Bisefer Banada Geldi pc pc Ye sordum sanada gm den mor yazi geliyomu diye oda Geliyo dedi pek aldirmadik.. :-)[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 kafalarına göre char banlıolar 1st charımı banlamaya yemedi tabi prem ve cok aşırı bi kc geçmişi var :D ama konustum konustum adam cvp bile vermior cvp vermesi icin paramı vermemiz lazım die topic actım offical forumlara onuda sildirdi yemedi ve kasa charım sebepsiz banlandı wipeden geçmişti itemlerim duruodu içinde ne küfür ettim zzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 *!notice* knight online sux *!notice* ee noldu şimdi? hiç... geçin bunları[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu black lerin hepsi notice gecebilior abi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: blackforest, 16 Kasım 2005 13:22 tarihinde demiş ki: valla ben değilim :PPP paşa Zaten seni kol admin Yapmalari Hata BlackWinds isen Adam notice atti diyorum Yok oyle Bisi Diyosun Fyyyyyy fyyy Sana Tatli Rüyalar[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: PCPC, 16 Kasım 2005 13:54 tarihinde demiş ki: bu black lerin hepsi notice gecebilior abi asdasd Server Black kaynıyor :D[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Aşağı kalırmıyım :) ####Notice#### Paper Sux,Pet Rulz ####Notice####[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:182.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ya şimdi, forumda bir GM'miz var ve biz bunu bilmiyoruz öylemi? İlginç bir durum. Gerçektende ilginç bir durum. Şimdi bir GM, oyunda hem kullanıcılara yardımcı olmak, hemde refahı sağlamak için varsa, buraya gelipte bilgi vermek yerine, düzgün girişimlerde bulunmak yerine, üslubu yüzünden banlanabiliyorsa; bu gerçekten ilginç, ilginç olduğu kadarda üzücü bir durum...[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hepimiz zenjiyiz alıuhsdfvoıauhsd[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Caps off lütfen...[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 sux dedi diye suxmı oludaz alalalalalalaaaa ciem bey piliz bab the kenk koins piliz[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 eyvah artık bişi diyemicezde paticikte:) düşünsenize lvl kasıon bi kenarda alltan bi notice gelio ####notice#### xxxxxx user banned paticikte begenmedim yazılarını.. :D[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 60 ( ezüq :D ) np:bi var bi yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Geçtiğimiz haftalarda patiden bir arkadaş nickide bu m05qu1t0 bir mail vererek avatarımı yollamamı istedi bende buna gerek olmadığını üzerine mousla sağ tık kaydet yapıp alabileceğini söyledim.Aresde bir clan şu anda sembol olarak benim avatarı kullanıyorlarmış ahsfdvuahsvduhads -Sarsie geri dön -Bilinc KOPS kullanma -Utopia KO Bunla en çok diezdekiler ilgilenecektir sanırım,biraz eski.[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ahah dün ben de gördüm onu:D bende nerden tanıdık gelio bu simge demiştim :D[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 60 ( ezüq :D ) np:bi var bi yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 benim gözumede carptı oo avatarr bende dedim nerden ısırıyo gözummm :)[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Dinamicöç gibi bi Clan kullaniyodu Sanirim Awatarini[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 beyler ben size hemen hemen 1 ay önce yazmıştım belki şaun gm aramızda yazdıklarımızı okuyo die ama kimse inanmamıştı forumda halen vardır..araştırırsanız bulursunuz.bizim bi arkadas koxp kullanmaz adam savaşta dc oldu tabi kafedeyiz o zaman cocuk baglanmaya çalışırken biz savaşta nick'ini banned sebep koxp yazısını gördük :D sonrada gm notice atıyo god morning cypher die :D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : El_MoRaD_HuNTeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 o avatar bitek areste diil 1çok yerde var. ama gm buraya bakarak iş yapıyosa yani yanlış yapıyo ne diyim ???:([signature][hline]la biri benim şifreyle girmiş!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lülülülülü :d[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu gm buraya bakarak banlıyosa önce kendine küfür edenleri banlasın bizim arkadaşlar savaşa giremeyince okadar küfretti süreli ban bile gelmedi onlara:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]la biri benim şifreyle girmiş!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leeroy_Jenkins Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Blackwinds=sux burdan eminmki gorecektir elinden geleni ardına koyma turk dusmanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Yorumsuz...[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bir dakika beyler az sakin olun. Bu ne böyle hacli zihniyeti. O yada bu sekilde birseyler olmus ama bu fisilti gazetesi mantigi ile karara varip hurraa saldirin demek degil. Evet yeni baslamis olabilir her insan gibi dogru yada yanlis kanaat yada yaklasimi olabilir ama sunu da kabul edin ki bu serverda kullanicilari bu kadar cok dinleyip sorunlarina yardim etmeye calisan bir GM yada co-GM gelmemisti. Ben sahsen 3-4 arkadasimin , bu yeni GM ile konusarak mantik dahilinde sorununu hallettigine bizzat sahidim. Kisiler arasindaki sorun cogulu ilgilendirmemeli. Neden boyle yaziyorum. Bir adim geri cekilip degerlendirirseniz bu adamin o kadar da kötü olmadigini hatta iyi niyetle yardim etmeye calistigini görebilirsiniz. Ha simdi cikip 2-3 salak bana GM yalakasi diyecek. Benim hicbir cikarim olamaz. Item olarakta clan olarakda ve arkadas cevresi olarakta oldukca tatminkar bir konumdayim . Daha fazla ne isteyeyim. Biraz daha sakin lütfen[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 #### Sarsie gm miydi acaba? =O =p[signature][hline]Class : Rogue/Assasin Level : 5x Np : 5xxx Server : Cypher Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar