KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Gm Neden böyle bi notice Atti :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 önce ben yazdım xD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:90k+ Clan:Owned_By --pk again--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ss aldın ss ahsfvgjhfas[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ilginç bnde anlamadım brsdan ordayım olabilirmi cvbı[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES JOB:LVL 60 BLADE MASTER NP:yavaş yavaş CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bir arkadşaıma pm atmış benim oynadığım charı sormuş charım banlı ashdgvıjahsvfhasf çok üzüldüm ya oynayacak charım yok üzgünüm blackwinds ahsdvasf [signature][hline]i miss you [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 16 Kasım 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 kim bu aramızdaki gm çıksın ortayaa[signature][hline]Server:ares Job:Shadow Knight lvl:6x( bu x de moda oldu halbuki 61 im daha.ama böle daha havalı duruyo :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 EVEt SS VAr bi Saniye[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hacker dır hacker brutial hanı cypher da demıstın ya boss cıkarıyorlar diye bu da notice işte :D[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben ss aldım koyacaktım tam :d konu gelmiş[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D CM04/05 TÜRKÇE PATCH LAZIM ÖM BEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ahahah benden önce yazmisiniz[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Buffer_The_Best, 16 Kasım 2005 13:14 tarihinde demiş ki: kim bu aramızdaki gm çıksın ortayaa Dün gece blackwinds geldi buraya yazdı bişiler uslubu yüzünden yörünge dışı oldu forumdan ve tüm mesajları silindi burayı oyunla aynı ortam sandı sanırım.O muydu? Evet oydu oyunda sordurdum.[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: BuRiAL_TR, 16 Kasım 2005 13:13 tarihinde demiş ki: Bir arkadşaıma pm atmış benim oynadığım charı sormuş charım banlı ashdgvıjahsvfhasf çok üzüldüm ya oynayacak charım yok üzgünüm blackwinds ahsdvasf buri bu gm in nasil biri oldugunu anlayamadim ama sen burda banliyim diip de karakterini yine de soruorsa belki banini acacaktir :) sonra da tekrar banlayacaktir hani.. :)[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 koyun ss yi de bakalım merak ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 [spo1=pati sux][/spo][signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D CM04/05 TÜRKÇE PATCH LAZIM ÖM BEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: BuRiAL_TR, 16 Kasım 2005 13:16 tarihinde demiş ki: said: Buffer_The_Best, 16 Kasım 2005 13:14 tarihinde demiş ki: kim bu aramızdaki gm çıksın ortayaa Dün gece blackwinds geldi buraya yazdı bişiler uslubu yüzünden yörünge dışı oldu forumdan ve tüm mesajları silindi burayı oyunla aynı ortam sandı sanırım.O muydu? Evet oydu oyunda sordurdum. hmm şindi qanladım meseleyi tamam[signature][hline]Server:ares Job:Shadow Knight lvl:6x( bu x de moda oldu halbuki 61 im daha.ama böle daha havalı duruyo :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: BuRiAL_TR, 16 Kasım 2005 13:13 tarihinde demiş ki: Bir arkadşaıma pm atmış benim oynadığım charı sormuş charım banlı ashdgvıjahsvfhasf çok üzüldüm ya oynayacak charım yok üzgünüm blackwinds ahsdvasf Niye yalan söylüyorsun burial. Monsterkill ve Nychris charlarıyla oynuyorsun ya kaç zamandır??? O charların banlanacak diye mi korkuyorsun. Bir de pwnagefactor var hani oynadığın ha dmio ile de oynuyorsun nolcak bu charlar senin değil mi canım aaa yalancı.... sdasjdhadgdsjguyghdblkjhsaghsdlkg[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Yalnızım dostlarım yalnızım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 alın bakın işte[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D CM04/05 TÜRKÇE PATCH LAZIM ÖM BEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Vaybe muhteşem ilginç bişi :D baya kızmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SyLvAnNnN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ne ıs bu ya:D reklammı yapıyo acaba:D[signature][hline]Nick:[]Sylvan[] Lvl:6x Np:En son 500 np almıstım:D Nation:El Morad Clan:PaTrİoT Job:Acher Düşmanlarım:Cıbırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 [signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 valla ben değilim :PPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SyLvAnNnN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 :D[signature][hline]Nick:[]Sylvan[] Lvl:6x Np:En son 500 np almıstım:D Nation:El Morad Clan:PaTrİoT Job:Acher Düşmanlarım:Cıbırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lülülüülü :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 waş ünlü olduk[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: bilinc, 16 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: said: BuRiAL_TR, 16 Kasım 2005 13:13 tarihinde demiş ki: Bir arkadşaıma pm atmış benim oynadığım charı sormuş charım banlı ashdgvıjahsvfhasf çok üzüldüm ya oynayacak charım yok üzgünüm blackwinds ahsdvasf Niye yalan söylüyorsun burial. Monsterkill ve Nychris charlarıyla oynuyorsun ya kaç zamandır??? O charların banlanacak diye mi korkuyorsun. Bir de pwnagefactor var hani oynadığın ha dmio ile de oynuyorsun nolcak bu charlar senin değil mi canım aaa yalancı.... sdasjdhadgdsjguyghdblkjhsaghsdlkg [signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar