xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 neyse zate Clan bug yapanLarın clanını tümden düşüreceklermiş :D _cloud_ nasıl kalıcak merak ettim :D Neyse GErçek koL yakcaz Biz :D[signature][hline]NicK : TaLkative ImpossibLe Is Nothing __________________ www.moradslayers.com / HErşey serbest :D Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 talka ben girmek istedim almadınız ak.. ben gelsem kaleyi bile yakarızs:D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 a_few_good_man nin de yancak gibi gelio bana ama :P[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Owned_By o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 şu an clana merlin1stt overkill overdie yı aldık Kesin yanıcak kol sadece 2 gün var yanmasına :D[signature][hline]NicK : TaLkative ImpossibLe Is Nothing __________________ www.moradslayers.com / HErşey serbest :D Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 biz ss le bobert i aldiydik ama bobert cikmis[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Owned_By o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Marl0_on, 16 Kasım 2005 19:26 tarihinde demiş ki: biz ss le bobert i aldiydik ama bobert cikmis asdasdasds :D[signature][hline]NicK : TaLkative ImpossibLe Is Nothing __________________ www.moradslayers.com / HErşey serbest :D Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 soulslayer duruo fearfactor un arki fastfingaz da geldi gelicek :P[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: A_FEW_GOOD_MAN Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 söner o oks nin kol merak etme , itfaiyenin söndüremediği yermi var be barış ? 8-)[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 oks yi bilmemde yakinda o cloud un clanin kol soncek belki grade 2 ye duscek xD ( abarttimmi :P )[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: A_FEW_GOOD_MAN Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Informer, 16 Kasım 2005 19:27 tarihinde demiş ki: söner o oks nin kol merak etme , itfaiyenin söndüremediği yermi var be barış ? 8-) Zate abi adamLar CLanı daha Grade 1 yapmaya çalşıyordu böle çok oldu sadece 2 gün diyorum 8-)[signature][hline]NicK : TaLkative ImpossibLe Is Nothing __________________ www.moradslayers.com / HErşey serbest :D Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 aranızda sızde anlassanız kral ı duzgun cıvıtmayacak bır adam secsenızde belkı bır ıse yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: pisikopat_5, 16 Kasım 2005 19:30 tarihinde demiş ki: aranızda sızde anlassanız kral ı duzgun cıvıtmayacak bır adam secsenızde belkı bır ıse yarar wtf?[signature][hline]NicK : TaLkative ImpossibLe Is Nothing __________________ www.moradslayers.com / HErşey serbest :D Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Barış ben dedim 2gün die ztn2güne kdr çıkar adamlar ya da çıkcaklar çıkmasalar bile clan dağıtılcak:S.....[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: xXCuRiousXx, 16 Kasım 2005 19:23 tarihinde demiş ki: neyse zate Clan bug yapanLarın clanını tümden düşüreceklermiş :D _cloud_ nasıl kalıcak merak ettim :D Neyse GErçek koL yakcaz Biz :D ben jadeyi merak ediyom 70 kişiyle 1 kol yakamadı yuh diorum artık beceriksiz...[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: KoRn3R0Th, 16 Kasım 2005 19:34 tarihinde demiş ki: said: xXCuRiousXx, 16 Kasım 2005 19:23 tarihinde demiş ki: neyse zate Clan bug yapanLarın clanını tümden düşüreceklermiş :D _cloud_ nasıl kalıcak merak ettim :D Neyse GErçek koL yakcaz Biz :D ben jadeyi merak ediyom 70 kişiyle 1 kol yakamadı yuh diorum artık beceriksiz... mzaduhasduhasudsdusd Ya anlamıyorum walla herkez Patriot dior Tüm paticikte olay O CLandan çıkıyor Omg :S[signature][hline]NicK : TaLkative ImpossibLe Is Nothing __________________ www.moradslayers.com / HErşey serbest :D Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: KoRn3R0Th, 16 Kasım 2005 19:34 tarihinde demiş ki: said: xXCuRiousXx, 16 Kasım 2005 19:23 tarihinde demiş ki: neyse zate Clan bug yapanLarın clanını tümden düşüreceklermiş :D _cloud_ nasıl kalıcak merak ettim :D Neyse GErçek koL yakcaz Biz :D ben jadeyi merak ediyom 70 kişiyle 1 kol yakamadı yuh diorum artık beceriksiz... [signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu topicte patlarrrrrrr :D gogo[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 patlamaz kokrkma ???ama patlar lem birasdan 90 kişi gelcek dalmaya ashdjsahıkjdkasdl:-)[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben açıkçası ownedby ın kol yakacabileceğini biliorum.. inş bi Türk clanının kolu yanar.. aslında Tüm .aşşaklı Türkleri bi clanda toplican.. KAleyi yakarsın :D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Ucuncu_deli, 16 Kasım 2005 19:41 tarihinde demiş ki: ben açıkçası ownedby ın kol yakacabileceğini biliorum.. inş bi Türk clanının kolu yanar.. aslında Tüm .aşşaklı Türkleri bi clanda toplican.. KAleyi yakarsın :D En fazla 3 gün sonra yakacaz :D[signature][hline]NicK : TaLkative ImpossibLe Is Nothing __________________ www.moradslayers.com / HErşey serbest :D Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 :D hayırlı olsun.[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 barış kimlerin gelceğini bağırıp durma sonra patriot clanı taaa humanların ordan clan atar adamlara adamları kaçırırz elimizden..nede olsa adamalr geniş.....insanlarda adam kalmadı artık orclara clan atcaklar yakında ....asdjhaslkdsahusad:-)[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hayaller Kuruyoduk pcpc oje ben orc olunca Clan kuracaktik Adida Sey için ölürüm olacakti kollugu Yanacakti Heytt Be Ne GüZel Seyler düsünüyoduk ... :-)[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 16 Kasım 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Hayaller Kuruyoduk pcpc oje ben orc olunca Clan kuracaktik Adida Sey için ölürüm olacakti kollugu Yanacakti Heytt Be Ne GüZel Seyler düsünüyoduk ... :-) afedersin kanka MALSIN neyse kankam için ölürüm :P[signature][hline]NicK : TaLkative ImpossibLe Is Nothing __________________ www.moradslayers.com / HErşey serbest :D Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar