cabbarnuke Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bi arkadaşım yeni wow a başladı ; lvl 40 shamanımla ona yardım etmek istiyorum ; questlere yardım dışında daha hızlı lvl atlatma metodu varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 saldirdigi moblari oldur, healle falan filan...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabbarnuke Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 abi çok yardımcı oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ne istiyosun daha fazla...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: cabbarnuke, 17 Kasım 2005 00:45 tarihinde demiş ki: abi çok yardımcı oldun ahaahahaha : ) Cidden ama daha fazla ne istiyorsun ki[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: cabbarnuke, 17 Kasım 2005 00:45 tarihinde demiş ki: abi çok yardımcı oldun peki sen söyle elemanın ismini biz yardım ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bi kitadan digerine yuzerek gectiginde level atliyorsun. arkadasinin yuzmesine yardim et, aggro olan moblari falan kes, sabah aksam yuzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mob'ları öldürmesine yardım etme. Grupta olsan da olmasan da sen moba vurursan arkadaşının aldığı xp'yi azaltırsın. Shaman olduğuna göre heal etmen çok yararlı olur. Arkadaşının level'ında bol bol mob olan bir yer bulun. Çeksin ikişer üçer mob'ları, devamlı heal et. Durmadan kessin işte.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Agro ceker heal atarsa...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sahsen ben lvl 60 mageyim yigenim lvl 34.. bi iki el scarlet monastery yaptırıyorum.. cok ii xp geldiğini soyluyor.. ( ama sen lvl 40 sın.. hemde nerfleneceksin ) ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ilk başlarda quest yapmasına yardımcı ol. Lvl'ı sana yaklaşırsa en hızlı lvl atlama yöntemi onun atak verdiği mobu parti dışında kalarak kesmektir. bi priest arkadaşıma şu an öyle yardımcı oluyorum. ilk dmg'ı o veriyor bende kesiyorum bütün xp ona kalıyor.[signature][hline]Darkstorm - undead priest - Magtheridon Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 damada benden bi televizyon dungeon görevlerini yap arkadasınla beraber işte[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Mirage, 17 Kasım 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Mob'ları öldürmesine yardım etme. Grupta olsan da olmasan da sen moba vurursan arkadaşının aldığı xp'yi azaltırsın. düzelttilermi bilmiyorum ama bununla ilgili kendi bulduğum bi bug vardı. felwood bölgesinde dediğin olay olmuyor. aynı grupta değilsen ve moba ilk sen dmg vermişsen başkaları öldürmene yardım etsede tam xp alınıyodu. yanıma bi mage bi healer alıp çok alt char kasmıştım orda :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar