Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaş lvl atlamada yardımcı olmak

cabbarnuke

Öne çıkan mesajlar

Mob'ları öldürmesine yardım etme. Grupta olsan da olmasan da sen moba vurursan arkadaşının aldığı xp'yi azaltırsın. Shaman olduğuna göre heal etmen çok yararlı olur.

Arkadaşının level'ında bol bol mob olan bir yer bulun. Çeksin ikişer üçer mob'ları, devamlı heal et. Durmadan kessin işte.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

ilk başlarda quest yapmasına yardımcı ol. Lvl'ı sana yaklaşırsa en hızlı lvl atlama yöntemi onun atak verdiği mobu parti dışında kalarak kesmektir. bi priest arkadaşıma şu an öyle yardımcı oluyorum. ilk dmg'ı o veriyor bende kesiyorum bütün xp ona kalıyor.[signature][hline]Darkstorm - undead priest - Magtheridon
Lucielee - human rogue - Sylvanas
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 17 Kasım 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Mob'ları öldürmesine yardım etme. Grupta olsan da olmasan da sen moba vurursan arkadaşının aldığı xp'yi azaltırsın.

düzelttilermi bilmiyorum ama bununla ilgili kendi bulduğum bi bug vardı. felwood bölgesinde dediğin olay olmuyor. aynı grupta değilsen ve moba ilk sen dmg vermişsen başkaları öldürmene yardım etsede tam xp alınıyodu. yanıma bi mage bi healer alıp çok alt char kasmıştım orda :D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...