Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 kıza web sitesi yaparak çıkma-arkadaşlık teklif etme?

Kuntz

Öne çıkan mesajlar

cikma teklif edilmez. beraber sinemaya gidelim mi denilir... ya da konsere davet edilir... ya da yemege cikilir...

bunu soylemek icin websitesi yapiyosan senin bilecegin is. ama alti ustu "guzel bi film gelmis, beraber gitmek ister misin" diye soracaksin... o kadar koda yazik.

ayrica da kisisel'e daha cok yakisiyo konu[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 14 Kasım 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kızın sende gönlü varsa bu siteyi yapsanda yapmasanda çıkar zaten.
Ama kız senden hoşlanmıyosa google ı bağlasan ve her aramada senin siteyi bulduran bi kıyak yapsanda kız çıkmaz
seninle.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bi işe yaramaz, ayrıca web sitesi yapmak kadar sıkıcı bi iş yoktur :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tek bir fikre yönelik bi proje yapmaktan ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum ? ben kendimi zorunlı hissettiğim şeylerden hiç hoşlanmam :) o anda canım ne istiyorsa onu yapmalıyım, sonra gerekirse yaptıklarımı birleştirip bi şey oluşturur biri :) Ama ben canım guestbook yazmak isterse yazarım, yazmam gerektiği için yazmam, Mail list yazmak istersem yazarım, gereklilikten değil :) Eğer kendim isteyip yaparsam bende severim ama tek bişeye yönelik bişey yapmaya kalktığımda kendimi sorunlu hissediyorum ve sıkılıyorum :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...