Zergling Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 PeriTh hepi pörtlek... :tebrikz: ne kadar geç olsada.... (dün imiş)[signature][hline]GM gören masum Player!! Koçum benim!! Zergling Şeytana uyan kaybeder aslan !!! Fazla zıplama arkana yaslan !!! Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı...
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 geçmiş doğum günü kutlu olsun çok utanıyorum[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . .
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 geçmiş doğum günün kultu,mutlu,umutlu olsun! nice senelere! ben bilmiyodum! =))[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: 2pacAmaruShakur, 15 Kasım 2005 23:48 tarihinde demiş ki: geçmiş doğum günü kutlu olsun çok utanıyorum unutan başka kişiler açılmış topicdir.. herkez balıklama atlamasın.[signature][hline]GM gören masum Player!! Koçum benim!! Zergling Şeytana uyan kaybeder aslan !!! Fazla zıplama arkana yaslan !!! Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı...
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 tşk ederim Zergling cim. evet sayın Nefr, balon sözü için tşk ederim :P diab ve WEn eh ben ne diyim size, oğlunuzu terk edin gidin, ardından bir kere bile gelmeyin şimdide bu =( yani ne desem boş booooooşşş[signature][hline]"la fée aimée"
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Zergling, 15 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki: said: 2pacAmaruShakur, 15 Kasım 2005 23:48 tarihinde demiş ki: geçmiş doğum günü kutlu olsun çok utanıyorum unutan başka kişiler açılmış topicdir.. herkez balıklama atlamasın. yapma ya .[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . .
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hebberaber börtleyek :tebrikz:[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 AAA 14 kasımdın dimi sen hatta konusmustuk bulusmada.. HEpi Pörpley bende bugun dogdum 15 kasımda yani =) Mutlu yıllar =)[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Öbür tarafa yazsaydın abi burası benim degil =P herkese saglıklı ve mutlu seneler diyelim o zaman[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 nice yıllara.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Zerg tam yatıodum...İi ki doğdun bakalım.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad..
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ben doğmadım yanlışın var tekrar oku sabrina..[signature][hline]GM gören masum Player!! Koçum benim!! Zergling Şeytana uyan kaybeder aslan !!! Fazla zıplama arkana yaslan !!! Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı...
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Eternal, 16 Kasım 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Öbür tarafa yazsaydın abi burası benim degil =P herkese saglıklı ve mutlu seneler diyelim o zaman altyazı bazında da olsa ben bir yandan unutmuş olmadığım için üzerime alınmadığımı açıkça beyan edeyim de public public, senin doğumgününü ayrı kutlayacağım, burada hain emellerime alet ettim sadece ehe =P
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Nefr, 15 Kasım 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Mutlu yıllar Eternal. Mutlu yillar Nefer =p...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 mutlu yıllar aquila[signature][hline]proud member of the thievery corporation
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mutlu yıllar Giovanni.[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 nice yıllara.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 :utaniem:[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hee valla da karışmış, neyse tüm doğanlara heppi pörtlek =][signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad..
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Cidden ya karışmış,herkez nice senelere. (=[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Mail and MSN:[email protected]
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sana da nice senelere olsun =][signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad..
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sanada Sabrina iyiki doğmuşun walla.. =p[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Mail and MSN:[email protected]
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Doğan doğmuş Ortaya atalım kim üstüne alınırsa artık Nice senelere lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sarılalım SIKI SIKI! bir an kendimi teletabileri izliyor gibi hissettim[signature][hline]:0) ?
Öne çıkan mesajlar