CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bu nedir? 4 tanesini bulunca gizli 1 mesaji ortaya cıkarıyomusuz felan diyolar, diger parcalari goren bulan varsa nickim osci eclipsedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ILGINC SEN O 1 PARCAYI NEREDEN BULDUGUNU SOLERSEN BEN KALAN 3 PARCAYI BULUR GETIRIRIM. sonucunu hep beraber goruruz sımdıye kadar hıc rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 mos espa yakınında wondering kitonaktan cıktı, galiba quest gibi 1 seymis bu , buyuk 1 seyin parcasi heralde. sw.straticsde makale var bunlarla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 10k ya alırım bulduğun her parçayı..[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 sorun para degil her beraber bulalim hep beraber cozelim olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 O parçaları belli bir yerden bulamazsınız,onlar random olarak npclere dagıtılmış itemlardır.Ne işe yaradığını sanırım biliyorum,ama şimdi söyleyip de sonra aa öyle degilmis olmasın diye hepsinin toplanmasını bekleyeceğim.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 evet bahsettigin makaleye okudum bi emperyal starship planlarinin 1/4 mus ilginmc geldi banada buluırsam eger senı haberdar ederım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: sadATS2, 07 August 2003 11:10 tarihinde demiş ki: evet bahsettigin makaleye okudum bi emperyal starship planlarinin 1/4 mus ilginmc geldi banada buluırsam eger senı haberdar ederım. Ne haber verecen ne bicim rebelsin sen , imperial starship planini bulup verecen oylemi , senden iyi dark jedi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ehehehe o da olacak insallah adamim darth maul olacam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 1 tane daha buldum dun gece, :p 2 tane kaldi. 2 of 4 veya 4 of 4 varsa 20000 er credits vermeye hazirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: CriZz, 08 August 2003 12:17 tarihinde demiş ki: 1 tane daha buldum dun gece, :p 2 tane kaldi. 2 of 4 veya 4 of 4 varsa 20000 er credits vermeye hazirim. 20000 er credits e kurtarabileceginimi saniyorsun :) , 2 sifir daha yaz bakayim oraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar