Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blassed ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar blassed upgrade scroll abyssin 20.katındada çok ama çok ucuza satılıormus ... moradondaki civcivlilerde dahil herkeste en az 400 tane var :(( bende 2 tane var :(( nasıl bu kadar afzla olabilior ? neylerden cıkar ? nasıl onla rgibi bulabilirim ... lütfen yardımcı olun :((
Mesaj tarihi:
abyss 20 de 2.4m ye satılıyor bus civciler 2. char ayrıca belgian waffles clanı falan blessed dupeliyor sabah dupeliyorlar akşama kadar para kasıyolar sonra item alıyorlar silinirsede 1 blessed zararları oluyo onlar o parayı fazlasıyla çıkarıyolar[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody:
Lvl=60... 61
Clan=Sex Machines.... New_0rder
Job=Paladin.... Kasar Hood
Np=42xx....22xxx
Mesaj tarihi:
iide herkesde nasıl olur 400 tane :(( ya bi yöntemi olmalı bi canavrdan lard orcdan cıktıı gibi njası llarddan durmadan potion cıkıorsa onlardanda cıkmalı ? neyden cıkıor ?? :((
Mesaj tarihi:
abi bus alıp biras pahalıyamı satıyorlar diyosun ?[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody:
Lvl=60... 61
Np=42xx....22xxx
Mesaj tarihi:
Bence öyle, adamların oradan ayrıldıgını 1 saniye olsun göremedım.
Sence madem dupe yapıyolar neden scrollarla uğraşsınlarki
7/24 o makine açık adamlar scroll satacaz diye o kadar uğraşmazlar .
Yaparlar dupelerini 100 er m den satarlar itemlerini.

[Bu mesaj Calamity tarafından 08 Ağustos 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi ya satamazlarsa :p ellerinde kalırsa nolcak[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody:
Lvl=60... 61
Np=42xx....22xxx
Mesaj tarihi:
blessed scroll düşürmek için baya bi uğraşırsın arkadaşım.

Blessed scroll kallugadakı hemen hemen tum monsterlerden cıkyor.

Örneğin:oradaki köpeciklerden blessed dex scroll cıktı
:shadow seeker den blessed upgr scroll cıktı.
Ama diyorum ya baş edilecek gibi birşey değil...

Madem para istiyorsun Abyss Dungeondaki abyss gemlerden biriktirip satabilirsin pekala .
Mesaj tarihi:
bildigim kadarıyla tam olarak 2.4m diil. restartlardan sonra tax rate ler 0 lanıyor %20 tax ratesiz hesaplarsanız 2m ediyor. tabii hiç tax rate e göre almadım onun için kesin birşey söyleyemicem ama mantık olarak böyle oluyor. 2.4-2.5 ten satsa bile 500k kâr var. fena diil bence.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Mesaj tarihi:
O anvilin başında 24 saat dikilen lawuk dupe scroll mu satıyor ? Kraynos mudur nedir.

Abi ben level 40 dım o adam türedi orda lvl 62 yim hala orda sabah akşam orda satış yapıyo ben anlamış değilim milyarları kazanmıştır. Ne yapıcaklar o kdr parayı acaba.
Ayriyetten sanırım dupe deil onlar çünki %20 düşüş demek abbys dungeon daki tüm satıcılar ve delos zone daki tüm satıcılar %20 düşüyor. O sıra adam fırlıyo alıyo bus ları bes leri gelip iteliyor millete bi scroll dan minumum 200k kazanıyor desek adam da sanırım katrilyon var!
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
hehe ^^

Yanlız millet adamın 400 tane bus düşürdüğüne falan inanmış. adam resmen dupe ün dibine vurmuş vurmakla kalmamış ben dupe yapıyorum diyebağırmış ama ozman lar GM ler sürekli hastaydı ilgilenememişler sanırım... :P[signature][hline] Jayna
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 08 Ağustos 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
bildigim kadarıyla tam olarak 2.4m diil. restartlardan sonra tax rate ler 0 lanıyor %20 tax ratesiz hesaplarsanız 2m ediyor. tabii hiç tax rate e göre almadım onun için kesin birşey söyleyemicem ama mantık olarak böyle oluyor. 2.4-2.5 ten satsa bile 500k kâr var. fena diil bence.

Hasmez bile baya sarmıs olaya :D
Mesaj tarihi:
ee ozmanlar ne yi bulsak sarıyorduk ^^ sen hele eski user ların isimilerini arada bi arat aç tığı konu başlıklarına bak sonra yazıları oku ozman dmuru gör ^^[signature][hline] Jayna
Mesaj tarihi:
said:
eXe, 17 Kasım 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
Hasmez bile baya sarmıs olaya :D

sardıkta elimizde patlamıştı sonra o bütün nuslar. baktım olucak gibi diil sonra gittim chitin fln bastım.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
  • Yeni Oluştur...