Zegna Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 30. sanat yili sebebiyle cogu unlunun sarkilarini soyledigi , sonrada kendisinin sahneye cikip sov yaptigi bir konserini indirip izledim az once. bir insan boyle dansedemez , bir insan boyle sevilemez yahu :D seyirciler nerdeyse cildiricak , sarkilari muthis , sahne performansi inanilmaz. konser boyle verilir diyor resmen.. billy jean de efsane moonwalklar filan :) bitirmis yani bakiyorumda yeni yetme yabancilarin konserlerine filan hic alakasi yok. bilmiyorum anlatamadim belkide , ama 30 th anniversary concert indirin izleyin anlicaksiniz beni sanirim :D[signature][hline]4 8 15 16 23 42
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ah michael ah yedin bitirdin kendini...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 efsaneye gel . onu dinlemeye arkadaşımda history kasetleri vardı 2 tane geçmişten bu güne şarkılarının olduğu abi yok böle bi ses tarz 30 th anniversary concert - lime wire de bunu yzıp aratacam[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hala ara sıra dinliyorum walla beat it , smooth criminalsız olmuyor :)[signature][hline]no signature...
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 neydi o ezbere bildiğim şarkısını unutmuşum ya skin head dead head everybody gone bad... all i wanna say is that they dont really care about us![signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 gençlerin artık yeni idolü ismail yk .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 black or white a taparım şahsen parlament gece sinemasını sırf o şarkı için izlerdim =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... [Bu mesaj Lopeth tarafından 16 Kasım 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 U rock my world hele smooth criminal ah a[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
sir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ah ah ilk idollerden..beat it, billie jean, bad, smooth criminal, efsane şarkılar..sonra paul mccartney'le düeti: the girl is mine..hala dinlerim arasıra :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hic kimse yokken micheal vardı;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 enimecimokkey enimecimokkey enimecimokkey eni mokkey emi..
annabellee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 arkadaşlar size şiddetle tavsiye ederim: dirty diana give in to me bunlar michael jacksonun ayrı bi boyutudur kanımca....[signature][hline]rise of sodom and gomorrah aman tanrım yaaaaaaaaa
Öne çıkan mesajlar