Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ballııyım :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

deep scar kırmamdan beri ilk kez oynuyodum abyss alayım dedim 15 abyss aldım :D

valla cok heycanladım o yuzden actım bole bi topic oyuna baslayalı 9 ay oluyo bu kadar sanslı abyss kırdırmamıstım

Ps: goldbar beramusta satılıktır :D[signature][hline]Charım yokk ...
Ama başkalarınınkileri oynuyom :D

Mesaj tarihi:
bala bak yaw 15 abyseden gb ve chitinmi çıktı??
sen nerde yaşıyosun benim elime bi el sür balın bulaşsın aslıudhaskbndsakl:-)[signature][hline]Elemental Gral

[Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 16 Kasım 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
diesde gb çıktığı için ismini abyss yapan mage war:D o zmnlar 1m çok böyük paraydı ahandaa penaltııııııııııı heyooooooooo!![signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler...
Mesaj tarihi:
gerçekten ballısın ayrıca paint alaksı fln yok eskiden k.o da abyssden lotto çıkıodu bunun gbi bişey sundriesden kaldırdılar ama abyssten çıkan item oldu artık gb[signature][hline]server:cypher
job:rouge/kasar hood
lvl:62
np:xxxxx
clan:-
Mesaj tarihi:
said:
emir, 16 Kasım 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
ben 100 tane kırdırsam en fazla chitin çıkar :(

499 tane kırdım. 500 amacımdı ama dies'de artık 3m oldu abyss fiyatları, topladığım 499 tane idi. fiyatların yükselmesinde etkim oldu :-p herneyse, bir elixir çıktı, 30 tane fln chitin. 100tanesi de fullplate. fullplateleri markete satınca 20-30 tane abyss masrafı çıktı zaten :D[signature][hline]Server: Dies
Nation: Orc
Job: Shaman
Level: 5x
Clan: deathsilence
NP: 12xxx
Mesaj tarihi:
yaaa yuh be gardaşım yaaaa.Bu kadar da bal olmazki yaaaa.50 dene kırdırdım geçen bi warrior çitin çıkdı gerisi pot,kek deli oldm.[signature][hline]Server:ares
Job:Shadow Knight
lvl:6x( bu x de moda oldu halbuki 61 im daha.ama böle daha havalı duruyo :D)
  • Yeni Oluştur...