Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ne pro su 3 4 sene oynadık oyunu milli takım kurdukta noldu.. hahaah anca sudan suya atla vır vır konuş ahaha[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 harbi lan a milli takım vardı ümitli milliler vardı..bi ara alman ligine dalma hayalleri vardı ulen ne buyuk adammısız valla müendiz olcak azim varmış bizde ne wtf günlerdi kuzum..[signature][hline]SELAMÜN ALEYKÜM HELLO EWERYBUDDY! headquarters of online games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 casuskene vardı[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 harbi lan hani sponsor olmuşlardı bize uzaylı kafe te anasının nihakına gittik kapalıydı sora baska kafee gitmiştik yaa yaa.. o zamanlar asansör olmadıgından göktelenlerde çalısanlar işe teleferikle giderdi yaa yaa.. -nese karqa bacım ckıorm smdi iş yerinden bi dünya tikıt alcam obez gibi yiebilmek icin sora trene bincem 1 de bi problem olursa F5 e bas geliyim hemen.. [signature][hline]SELAMÜN ALEYKÜM HELLO EWERYBUDDY! headquarters of online games [Bu mesaj aente tarafından 27 Ekim 2005 11:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 see you sooon araci acmıyosoooooooğğğnn[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sevede foreva! neydi lan svd nin açılımı? soldiers of fortune gibi bişi miydi öhöm. neyse. burası ciddi bi müessese. nitekim müessese de çok söylenmesi eylenceli bi kelime. oo yea[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trope Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 selamlar haftasonu cumartesi gunu saat 21:00 gibi karma mac yapmayı düsünüyoruz katılmak isteyenler buraya yazarlarsa sevnirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben isterim ben.. Svd açılımı şeydi Soldatten Von Der Und Frankenstein Main Hein Hail Hitler From Kitler[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caPtaiNn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 oynamak isterim ... her turlu atc def farketmez kaptan affetmez :P[signature][hline]Fotoğrafçıda gülümseyin bir gün mutlaka alırlar selamınızı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ben de isterüm.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trope Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 cumartesi 21:00 yada pazar 20:00 gıbıde olabilir player sayisina bagli [email protected] msn adresim ulasirsiniz saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 taam einhejder (ez novn ez karqa) ve ben (ez novn ez ben) oynıcaz ctesi. aynı takımda olmam yannız ben bu ibineynen. düşündüm de... fazla mi geyik yaptık? euhau[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 -türkçemizi kaybediyoruz..! düşündüm de aka yerine artık ene dielim. ya da ben diim. fdfsdfsd[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ekledim msn i Ravenkind benim msnindeki.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hakancım cmt kadıköyde bi cafeye beraber gidip beraber oynayalım hatta eren jigoloğu da gelmiş onuda alalım 3 kişi girelim lag olsun conc yapamayalım 0|<|<3?[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morbius Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 eren bizim eren mi ? banshee olan eren ? sdfafafssdfxcv oynarım ben oynayabilrsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morbius Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 abi bi aralar ]aSi[ Dacyy vardı doğru mu yazdım bilmiyorum. Nerelerde o :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 evet banshee eren... Hakan a ulaşamadım daha oynıycaktır herhalde ama.. Banshee ben gelcez. saat 9 da görüşürüz[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 banshee iptal oldu... Hakanla ben oynicaz sanırım.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mac noldu mac? Aldınız mı demo falan Bayılıyorum bizim dopları tekrar tekrar izlemeye :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuNDmC Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yaw startdemo ile maç kaydedilirmi malesef ben kaydettiğimi zannedip kaydedemeyenlerdenim zevkli maçtı dopach dj sen nie gelmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ben 1 gunluk bir is bulmustum kendime Zorunlu ve biraz da istekli olarak(nasıl demeyin, oluyor) yoktum buralarda :-) Neyse umarım aran vardır[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kadir gecesi içtiim ıçin sctıımı dusunuorm flame eye gelcek kescek beni..lan flame eye ı almıştık biz clanada uo oynamaktan tf oynamamıstı hatrladım bak..can macı kim kazandı nedir..bide msne baksana msj atıorm ordan allahın cezası..[signature][hline]SELAMÜN ALEYKÜM HELLO EWERYBUDDY! headquarters of online games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trope Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 selamlar Guzel bir mac oldu zewk acısındanda guzeldı oynayan arkadaslara cok tesekkur ederim.Tam karma bir mac oldun diye dusunuorduk ama bazi arkadaslarin isleri oldugundan gelememesi sebebiyle DmC vs Karma mac oldu yeni maplerde mac yapmayi dusunuorduk ama herkezde yuklu olmamasi ve saatin de epey gecıkmıs olması nedeniyle badlans ve 2fort ta oynandı mac sonuc olarak dosluk kazandi ama ben yinede skoru yazim badlans:DmC:20 Karma:20 2fort:DmC:50 Karma:20 cok guzel ve zewkli bir mac ti tekrar oynayan arkadaslara tesekkurler ve de odeon a. Serverda 8-8 atc def yerine bole maclar yapılsa vede serverlerde mac moduna alısabılsek cok guzel olur. Karma mac yapmaya devam etmeyi dusunuyoruz eger katilim olursa hic deilse biraz daha zewkli olur benim kanaatimce .. tekrar tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_KaTiL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 serverda 8-8 atc def olayı ısıne bende katılıyorum mac moduna gırmemız lazım servera gıren kisi mac varmıs gibi davranmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar