cemshit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu şey nasıl kullanılır??[signature][hline]la biri benim şifreyle girmiş!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 siege warda kullanılır öle czde pata küte sallanmaz :P[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 siege varda kullanılıo kaleye salliosn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 siege war ölüm yaw sabaha karşı hava karanlıkken sabah ezanı ile savaş başlar akınlar günün ilk ışıklarına dek sürer :D[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bazı arkadaşlar var cafede alt kata yatak açiolar kalkiolar gece :D özeniorum valla :P[signature][hline]server:chyper job:rouge/kasar hood lvl:62 np:xxxxx clan:- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 iyide xigenonda castle war olmuyo :D[signature][hline]la biri benim şifreyle girmiş!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 nası olmaz yaw[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 vardır ama sen bilmiosundur çünkü sabaha karşı oluo vede grade1 clanlar girip birbirlerine yardım ediolar[signature][hline]server:cypher job:rouge/kasar hood lvl:62 np:xxxxx clan:- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 her serverda war o savaş ps:awareydi sanırım ona özendim bende yapıcam:)[signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fancy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 16 Kasım 2005 20:54 -------------------------------------------------------------------------------- siege war ölüm yaw sabaha karşı hava karanlıkken sabah ezanı ile savaş başlar akınlar günün ilk ışıklarına dek sürer -------------------------------------------------------------------------------- maşallah betimleme yapmış ark[signature][hline]kroyum ama parra bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 :-)[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar