olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 eger oyun version us yse us 1.8.1 i pacthle ondan sonra 1.8.3 u at ozaman calışabilir zannımca[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 arkadaşlar giremiyorum ben "unable to connect" yazıyo... siz girebiliyomusunuz? bendemi sorun var acaba?[signature][hline]NE Hunter 60 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 exe iyi oldu ya sagol sabahtan beri ugrasiyodum[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML8 Banelord - Kay Anchorite lvl 60 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Şimdi bu blizzard expansion hazırlıklarını parça parça yaptığına göre, ve kiminde Us patchden dolayı 1.8.2 olmadığına göre, Quelthalasda crash falan mı yiycez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 onlar hotfixti,bişi içermiyordu ki doru düzgün.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben patch i yükledim güzelce de oynuyorum da bu launcher ne işe yarıyor ? yani ilk patchi yüklediğimde açılırken çıktı ordan paly e basıp oynadım ama artık gene kısayoldan açtığımda direk oyun açılıyor ? Edit: tamam şimdi gördüm launcher diye yeni bir exe gelmiş ona yeniden kısayol yapmak gerekiyormuş...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] [Bu mesaj kfg tarafından 16 Kasım 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: OffChu, 16 Kasım 2005 13:48 tarihinde demiş ki: Buyrun WoW.exe - 1.8.3 - EU yükledim ama açmaya çalıştığımda DivxDecoder.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı diye bi hata veriyo yardım lütfenn =([signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sorunun çözümünü bilmiyorum US olan 1-2 kişi istemişti o yüzden koydum. EU iseniz normal patch yapın oynayın.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lol indirdiginiz dosyayı direk acmayı denemeyin ordaki wow.exe'yi wow klosorunuzun icine atın sonra normal wowunuzu calıstırın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar