olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Arkadaşlaer eğer öyleyse biri patch lenmiş oyunun exe sini buraya atabilirmi benm oyun versiyonu us de o yüzden patchleyemirum upload edemezseniz mailede atabilirsiniz [email protected] şimdiden teşekürler[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D [Bu mesaj olorin84 tarafından 16 Kasım 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 realmlistteki usu eu yapsana .. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 çekmez ozaman 1.8.2 dede aynı yöntemi kullandık mecburen sizde varsa maile atıverin exe yi cok büyük birşey deil ya [email protected][signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 World of Warcraft Client Patch 1.8.3 (2005-11-08) New Blizzard Launcher A new launch utility has been created to enhance your entry into World of Warcraft! The Blizzard Launcher will provide up-to-date news and important event- and support-related updates. In some regions, the Blizzard Launcher also scans for Trojan viruses and third-party cheat programs and notifies you if it has located any on your machine. In addition to providing you with the benefits of additional anti-virus protection, the scan that the launcher conducts represents another security measure to protect your World of Warcraft account information and gameplay experience. For further details, please go to http://www.blizzard.com/support/wow/?id=aww01907p1. General The AddOn button should now properly show on the character selection screen for players using custom interfaces.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 evet geldi ve her carsamba olduu gibi beklicez 12 diyor 15i bulur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 patch geldi 2 dk da indirdi oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 paris saatine gore 11'e kadar kapalı diyor bizde 12 oluyor oda alla alla blizzin aklı basına mı geldi herhalde pazartesi de yaptıkları için bize acıdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Açık mı şu an server lar ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 eet abi oynuyorum?_? 11 de acıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 1.8.2 nin exe sini biyere atabilirmisiniz acaba? us client ile sorun oluyor patch yapmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 neyse sallayın hallettim zaten, ne varsa kendinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Benim 11'de (Türkiye saatiyle 12) evden cikmam gerekiyordu. 11'e 10 kala patch'i yaptim denedim giriyordu.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ya patch i indiriyor dakkasında sonra yapmaya başlıyor 357 nci doyada hata veriyor patch lemiyor... nedir bu durum nasıl çözerim bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 repair kit indir düzeltiyor bende her pacthde sorun cıkıyor saolsun repairt kit düzeltiyor sonra patchleme yapıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 repair kit nedir nerden bulunur? hatta linki varsa yollarsan daha çok makbule geçer[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 16 Kasım 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 1.8.3 un wow.exe sini biri bize gonderebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Repair Kit nerden indirebilirim arkadaşlar??[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Buyrun WoW.exe - 1.8.3 - EU[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QhaN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Çektim ama yüklemek için çift tıkladığımda hata veriyor ve yüklemiyor... Acaba benim makinadan kaynaklı bir şey mi yoksa dosyadan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 exe için cok saolun şimdi okuldayım ama eve gidip kurmak için sabırsızlanıorum ya :D umarım çalışır[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 WinRAR ile sıkıştırılmış durumda açabilmen için WinRAR ın kurulu olması lazım. WinRAR 3.51[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QhaN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 WinRAR yüklü ;) DivxDecoder.dll hatası veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bilmediğim için soruyorum US patch i yaptıktan sonra EU exe sini kopyaladın?[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QhaN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Yok hayır, herhangi bir patch yapmamıştım. Burada sayfada gezerkende senin verdiğin 1.8.3 linkini görünce direk onu çektim denedim ama olmadı nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 US kurulusya patch yaptıktan sonra bunu kopyalaman gerekıyor herhalde. Sen biraz acele etmişsin gibi geldi bana:)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar