Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.8.3 mü geldi ???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlaer eğer öyleyse biri patch lenmiş oyunun exe sini buraya atabilirmi benm oyun versiyonu us de o yüzden patchleyemirum
upload edemezseniz mailede atabilirsiniz [email protected] şimdiden teşekürler[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D

[Bu mesaj olorin84 tarafından 16 Kasım 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
World of Warcraft Client Patch 1.8.3 (2005-11-08)

New Blizzard Launcher

A new launch utility has been created to enhance your entry into World of Warcraft! The Blizzard Launcher will provide up-to-date news and important event- and support-related updates. In some regions, the Blizzard Launcher also scans for Trojan viruses and third-party cheat programs and notifies you if it has located any on your machine. In addition to providing you with the benefits of additional anti-virus protection, the scan that the launcher conducts represents another security measure to protect your World of Warcraft account information and gameplay experience. For further details, please go to http://www.blizzard.com/support/wow/?id=aww01907p1.

General

The AddOn button should now properly show on the character selection screen for players using custom interfaces.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Mesaj tarihi:
paris saatine gore 11'e kadar kapalı diyor bizde 12 oluyor oda alla alla blizzin aklı basına mı geldi herhalde pazartesi de yaptıkları için bize acıdılar
Mesaj tarihi:
repair kit nedir nerden bulunur? hatta linki varsa yollarsan daha çok makbule geçer[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 16 Kasım 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çektim ama yüklemek için çift tıkladığımda hata veriyor ve yüklemiyor...

Acaba benim makinadan kaynaklı bir şey mi yoksa dosyadan mı ?
Mesaj tarihi:
exe için cok saolun şimdi okuldayım ama eve gidip kurmak için sabırsızlanıorum ya :D umarım çalışır[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Mesaj tarihi:
Yok hayır, herhangi bir patch yapmamıştım. Burada sayfada gezerkende senin verdiğin 1.8.3 linkini görünce direk onu çektim denedim ama olmadı nedense...
  • Yeni Oluştur...