holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Arkadaşlar içinizdede okçular vardır sizde böle pmler geliyormu ne zman ash dts kassam you are cheater you are macroer die pm geliyor çok sinir bozucu okçu oynamak yasakmı?:([signature][hline]gelgelpcpc gel gel sana aşığım gel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 harbi ya okçu olmak yada buff cı olmak suç bu oyunda 1500 buff çekmek yada 5 skillde ash almak suç oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 biz 3 okcu z + r yapıyoz bizede macrocu diyolardı[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 macrocuyum mutluyum ahah[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 aynen 62 olmama %4 kalmıştı uruk ve ash spotuna bi healerle oturdum başladım acr shot atmaya macrocu die yıktılar ortalığı[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 aah ya noobdur ya da boşver salla gitsin yapmıosan ya da benim gibin geyik yapıodur:D mesela geçen gittim biliçe kosp mu yapıon diye sordum yapmıom dedi oke dedim sona otururken uruk tron üstüme spawn olmuş öldüm server göçtü sona roll back oldu ben ölmemişim sona boss çıktı bi sürü kestik bi sürü başş çıktı falan falan ve bölece bu post da yalan oldu:D[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 60 ( ezüq :D ) np:bi var bi yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ares gmi emin diilim ama size pm atıp herhangi bi soru sorduğumda ya da pminizi blockladığınızda(kosp kullanıcıları için demişti) banlarım böle pmler geldiğinde her zaman doğruyu söleyin :P[signature][hline]Np-14k job-kasar hood(archer) clan-yok(cypher) name-brc_gondor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ne zaman bişi kessem macrocusun diolar :S oysa sadece çok güçlüyüm ^^ level 53 AP 1006[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 sen güçlüysen ben boss um herhalde ap 1706 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 kosp de en iyi combo bende en ii aralık :lol: varsa benden daha salam combosu olan :-p pm den yollasin :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ama bunu söleyen adam ss aldım report edecem dior değilimi diorum olsun bi kontrol etsin dio gelde bu adamın ağzını burnunu dağıtma serverın tanın isimlerinden biri[signature][hline]gelgelpcpc gel gel sana aşığım gel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Günde yaklaşık 5-6 saat uruk tron kesiyorum ve en az 20 30 pm geliyor. Bir de yükske lvl olduğum için lure falan da deniyorlar. Soru falan soruyorlar cevap verince neden macronun başındasın diyorlar. O kadar çok sinirleniyorum ki anlatamam. Bugün biri gelmiş bana pm atıyo türk olduğumu da blmiyor ezük inglizcesiyle (kIzIn dene rakadaşın klanından biri) hıyarto: ssshh ben: ? hıyarto: close macro ben: what the talking about? hıyarto: my friend coming ben: and? hıyarto: blackwinds coming... he is GM ben: and? and? whats the point? hıyarto: (kopuş yeri) kapat kapat gm dolasiyo ben: ( bende onun ingilizcesini son raddeye getirip artık türkçe konuşmasındna tükrçeye geçerek) Gelirse gelsin kardeşim banane?? hıyarto: sen dur gme haber vercem ben: ver kardeşim (Failed to private ...)[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Yalnızım dostlarım yalnızım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bilinc sen daha iyi bilirsin birde CZ de okcu gorunce adamların bi tavrı var ki bundanda beter. Bazen ben bi mage ile ugrasırken war. gelıp kesıyor kser ben oluyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 adsasdasdsadsads :D[signature][hline]NicK : TaLkative ImpossibLe Is Nothing __________________ www.moradslayers.com / HErşey serbest :D Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 macrocu olduğunu anlamanız için adama trade atın daldığında eğer adam yaratığa ölürse kesin macrocudur...:-) 2.yol ise büyük güçlü bir yaratık çekiceksiniz yanına adam kaçmassa tınlmassa ve ölürse macrocudur... dün ben 6 -7 roguea dedim macrocu die 3ü macrocu çıktı zevkle öldürttüm bunların diğerleri ise hem türk hemde normal olarak kesiyolarmış hepside paticikten çıktı burdan hepsine tekrar tekrar sorry:-)[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 level+ okcu musun said: turk_cheater, 16 Kasım 2005 19:58 tarihinde demiş ki: sen güçlüysen ben boss um herhalde ap 1706 :D [signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: KoRn3R0Th, 16 Kasım 2005 20:06 tarihinde demiş ki: macrocu olduğunu anlamanız için adama trade atın daldığında eğer adam yaratığa ölürse kesin macrocudur...:-) 2.yol ise büyük güçlü bir yaratık çekiceksiniz yanına adam kaçmassa tınlmassa ve ölürse macrocudur... dün ben 6 -7 roguea dedim macrocu die 3ü macrocu çıktı zevkle öldürttüm bunların diğerleri ise hem türk hemde normal olarak kesiyolarmış hepside paticikten çıktı burdan hepsine tekrar tekrar sorry:-) bir ara senınle 2 kişilik party de uruq blade kesıyorduk :) sen TALOS boss a gıtmıstın drop u sorunca baş cıktı demıstın :) o zamnda 2 mız kosp yapıyorduk sen otomatik parazit ve heal atıyordun bende arc :P artık kım namuslu oynuyor bellı degıl yanı 60+ admalar bıle kosp kullanıyor [Bu mesaj pisikopat_5 tarafından 16 Kasım 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj pisikopat_5 tarafından 16 Kasım 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: KoRn3R0Th, 16 Kasım 2005 20:06 tarihinde demiş ki: macrocu olduğunu anlamanız için adama trade atın daldığında eğer adam yaratığa ölürse kesin macrocudur...:-) 2.yol ise büyük güçlü bir yaratık çekiceksiniz yanına adam kaçmassa tınlmassa ve ölürse macrocudur... dün ben 6 -7 roguea dedim macrocu die 3ü macrocu çıktı zevkle öldürttüm bunların diğerleri ise hem türk hemde normal olarak kesiyolarmış hepside paticikten çıktı burdan hepsine tekrar tekrar sorry:-) biride bendim,ash lesmemin sebebi yakında master olacağım opla ve safir lazım ayrıca kolay ve iyi ex geliyor[signature][hline]gelgelpcpc gel gel sana aşığım gel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: pisikopat_5, 16 Kasım 2005 20:10 tarihinde demiş ki: said: KoRn3R0Th, 16 Kasım 2005 20:06 tarihinde demiş ki: macrocu olduğunu anlamanız için adama trade atın daldığında eğer adam yaratığa ölürse kesin macrocudur...:-) 2.yol ise büyük güçlü bir yaratık çekiceksiniz yanına adam kaçmassa tınlmassa ve ölürse macrocudur... dün ben 6 -7 roguea dedim macrocu die 3ü macrocu çıktı zevkle öldürttüm bunların diğerleri ise hem türk hemde normal olarak kesiyolarmış hepside paticikten çıktı burdan hepsine tekrar tekrar sorry:-) bir ara senınle 2 kişilik party de uruq blade kesıyorduk :) sen TALOS boss a gıtmıstın drop u sorunca baş cıktı demıstın :) sen bakma talosa o hep baş çıkarır ztn... sen bana lvl kastırmıştın priestima,o zmn aceeleden edememeiştim şmidi tşk ederim jnm mucks...[signature][hline]Elemental Gral [Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 16 Kasım 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 durun korneroth un ss leri atam :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 at nolcak orda bende kosp yokki başaksında lol gırrrrrrrr:S[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadoka Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 biz 2 okçu lewl kasarken yanımıza gelenler önce part istiyo daha sonra "gm pls come here kosp user here" veya" macro user here" die bagırıyolar,ne kosp umuz var nede macro,seri odlugumuz için böle düşünüolar sanırım ama bi okçu için klayveden oynamak çok kolay ve seri bi hareket z+skill, tek elle hem adam keser hem heal.mana,wolf basarsınız klavye ile ama bunu bilmiyorlar malesef : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 nası bilmiyorlar yaf bal gibi biliolar[signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar