beybin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 tam emin değilim kişisel mi yeri yoksa burası mı .. her sabah olduğu gibi bu sabah da fanatik fotomaç aldım . fanatik okundu bitti , sıra fotomaç .manşet ile şoka girdim . "futbol erkek oyunudur" başlıklı manşette , 4 tane isviçreli futbolcunun kafalarını abuk subuk pozlar vermiş bayanların vücutlarına yapıştırmışlar!hadi onlar küfretti bize bi dolu şey söyledi ama .. sen bir gazetesin yaa!Nasıl böyle hakaretler etme hakkını görürsün kendinde?? var mı bugün fotomaç alan ya?Ben gazeteyi salaklık edip arkadaşıma verdim alan vearsa çeksin fotoğrafını ..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben de aldım ama gazete elimde değil şu an[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=157445 Resimleri de var.[signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 buyrunn..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Gördük kimin erkek oldugunu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reis__ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 aynen kaitilyorum mac sonu gordunuz isvicreliler kacarken bizimkiler peslerinden kosuyolardi acaba neden?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ağzımdan aldın abso yarın bi isviçre gazetesi kim erkekmiş belli oldu dese bu amnşeti atan herif 3 gün kendine gelemz yoğun bakıma kaldırırlar :)[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=157445[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar