Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

futbol seven kız varsa buyursun buraya!=)

dynasty

Öne çıkan mesajlar

futboldan anlarım
fb'den daha iyi anlarım .
öhöm öhöm(burası önemli) kapı zilim fb marşı)hatta önceden konu bile açtım birlikte fb-gs maçı izleyelim diye .

ee yapalım bi buluşma ozaman :D[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

dynasty, 12 Kasım 2005 13:25 tarihinde demiş ki:
çok seker yaa.çok seviom onu çok komik ve acayp harika oynuya.
..çok ii kaleci aynı zamanda yakısıklıda;)bide deco var onuda unutmamak lazm.eee siz ftbol severmisnz.yada futblcuları severmisiniz?=))

eheh bakış açın buysa ? hakem tipe göre karar vermiyorda=) ondan şettim:D[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zeynep1903, 12 Kasım 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
ya ben kouyu bı bjkliiim anlasildiigi üzre ve deli gibi sewerım futbolu hatta sadece futbolu deıl ya nba dekı all star macları ıcın fln kac gun onceden heyecan yapmaya baslarım yanı tuncaydan ondan sora hele ümit özattan NEFRET ederım fenerde bı tek alexi sewerım zate...ne dicektim baska nese unuttum simdilik bu kaddarrr

aman tanrım gözlerim yaşardı bjkli bir bayan...
2-3 tane bjkli kız tanıom.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ümit özat'ı sevmiyorum. bir kere futbolcu dediğin zeki olmalı. bana kalırsa ümit özat fenerbahçe'ye yakışmıyor. elbette sol bek oynatılmasının etkisi var bu 'sevgi eksikliğinde'. ancak şahıs olarak severim ümit özat'ı. efendidir, iyi adam olduğu belli.[signature][hline]mantar
Sosyal ağlarda paylaş

iyi adam olduğu için ana avrat küfür etti bi teknik direktöre!
bu adam sahada resmen tvlerin çnünde küfür ediyo ve hala milli takımda oynuyo ben başka bişi demiyorum artık![signature][hline]No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 14 Kasım 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
said:
Bonjo, 14 Kasım 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
milli maç olunca pub larda erkekden çok kız oluyor valla
seviyolar demekki :D

piyadas yapmaya geliyor onlar :D

eheh sosyal aktivite , ortam olsunda onlara yoksa futboldan anladıkları için gelmiyorlar :D[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...