Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

futbol seven kız varsa buyursun buraya!=)

dynasty

Öne çıkan mesajlar

yaa bn ftbola bayılıom hatta biara baslıcaktm kursa flnama bacakların yamulur dediler:Dbnde yazılmadm ama genlde maçları kaçırmam.bide ftbolculara bayılırm.mesela ronaldınho çok seker yaa.çok seviom onu çok komik ve acayp harika oynuya.
bide bu barcelona victor valdes var oda çok ii kaleci aynı zamanda yakısıklıda;)bide deco var onuda unutmamak lazm.eee siz ftbol severmisnz.yada futblcuları severmisiniz?=))
Sosyal ağlarda paylaş

Severiz,
Ayy kız olmamız lazımdı dimi :)
Her neyse ben arada kaynim, evet kızlar gelin buraya .P[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır.

Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar
Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4

Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Puyol kim be sırım gibi Ümit Özat var, yok mu o bakışları.?
Dimi spastik ;)[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır.

Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar
Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4

Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

ümit saapsın seni [signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye

[Bu mesaj ovchinnikov tarafından 12 Kasım 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben kouyu bı bjkliiim anlasildiigi üzre ve deli gibi sewerım futbolu hatta sadece futbolu deıl ya nba dekı all star macları ıcın fln kac gun onceden heyecan yapmaya baslarım yanı tuncaydan ondan sora hele ümit özattan NEFRET ederım fenerde bı tek alexi sewerım zate...ne dicektim baska nese unuttum simdilik bu kaddarrr
Sosyal ağlarda paylaş

Bi yerde okumuştum. Eşleri tarafından futbol izlemek zorunda bırakılan kadınlar (kumandayı kabetmişler yani :D ) futbolcuları çıplak hayal ederek izliyolarmış :D[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
Ağır ağır, yavaş yavaş...
Saplık nedir, ne değildir?

[Bu mesaj Half_Cow tarafından 12 Kasım 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...