Horrible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 20.10.1990 doğumlu Hilal PALABIYIK >> >>> >> Dokuz yaşında babasını >>kaybetti. >> >>> >> 2004-2005 Eğitim dönemi sonunda Anadolu Lisesini kazandı. >> >>> >> 10 gün önce lösemi hastası olduğunu öğrendi, >> >>> >> Sağlık problemi yüzünden eğitimine devam edemeyecek..... >> >>> >> Bu hastalığı yeneceğine inanıyor, >> >>> >> Gücünü umudunu kaybetmiyor. >> >>> >> Okumayı, okuluna devam edebilmeyi çok istiyor...... >> >>> >> Hastalığı yenmesinde ve >> >>> >> Gerekli tedavide kullanılması >> >>> >> Gereken kanı bulmakta zorlanıyoruz. >> >>> >> İstanbul Göztepe SSK Hastanesinde yatıyor >> >>> >> Ama hiçbir >> >>>sağlık güvencesi yok, >> >>> >> Yeşil kart için yapılan başvuru henüz sonuçlanmadı. >> >>> >> B Rh ( - ) kana sahip olan >> >>> >> Daha >>önce trombosit kan vermiş >> >>> >> Yada vermeye uygun olan kişilere ihtiyacımız var.. >> >>> >> >> >>> >> Abisi Gökhan PALABIYIK 0 535 224 62 73 >> >>> >> >> >>> >> Mail : [email protected] >> >>> >> Mail : [email protected] Mailime geldi,ne kadar doğru bilmiyorum (ben pek inanmam bu tarz maillere) ama gerçekten ihtiyacı olan varsa ve yardım etmek isterseniz...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Tutmuyo be abi 0 Rh(-) aklınızda bulunsun[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 çok iyi yapmışsın bence inanmam ama belki doğrudur[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 AB (+) olsa Bursada olsa şimdi koşayımda ...:( Allah yardımcısı olsun.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 paticik kan grupları topici vardı noldu orda vardır kesin[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 maille kanmı aranıyor ya[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 geçen de bana geldi oyle[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar