Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Merhapalar. Blog sitemide açmış bulunmaktayım. Buyrun bakim. http://www.haqan.com Yorumlar serbest =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 acilsa dicem bisiler =) senin varda bizim yohmu ? =P http://darkness.anarsist.net =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hadi bi git sen, iki tr tagları arasında bi kod verdin onu söylüyorsun. Dandik şey seni =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hadi ordan zirt pirt soyleyen ben deildim kodlarr diye =) 2 dandik tag dedigin zamandan tasarruf janem[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 1 tr kodu yazardım c/p ederdim. Ben senin kodların resmini css desteklio sandım ondan istemistim ama bildigin dandik kodmus =) Hadi canım ezik =p[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hayırlı ossun gözüm photolara baktımda şenlik gelsin yaw.:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 sen git kendine saatlerce ezik de dangoz osman.css ini yerim senin Mayhem is blog yazanda ben deildim bannera full takim ezik =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 @Whiskey sagol =)[signature][hline]I still feel the pan.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. [Bu mesaj Mayhem tarafından 16 Kasım 2005 06:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 @Whiskey ordaki resimlerde bende varım [signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] [Bu mesaj MyDyingBride tarafından 16 Kasım 2005 06:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hehe az içmemiştik o gece =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. [Bu mesaj Mayhem tarafından 16 Kasım 2005 06:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 o gece tersten gorduk ama.. =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] [Bu mesaj MyDyingBride tarafından 16 Kasım 2005 06:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj MyDyingBride tarafından 16 Kasım 2005 06:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Olsun baya bi eglenmistik. Şarap çekti canım..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. [Bu mesaj Mayhem tarafından 16 Kasım 2005 06:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 walla suan bi ayi kani iyi giderdi yada dimitrukopulos -sürci lisan eder isek affola =)- yada deli gibi bi kan verrrrrrrrrr[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 msn ile public forumu birbirine karıştırmasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Yazılarıa bi diyeceğim yok da, vazgeçin artık siyah üstüne beyaz yazı yazmaktan. Bi de küçük font olunca, iyi gözlkerim kamaşıyor, okuyasım gelmiyor yahu.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bunlar Kim Lem Mayhem?..[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Mail and MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Kim olabilir sence ? =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 güzel olmuş haqan[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 benim hiç hoşuma gitmedi... Çok karamsar bi havası var. Sanki kendini karanlık gizemli biri gibi göstermeye çalışmışsın? he?[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: RabbiT, 16 Kasım 2005 09:57 tarihinde demiş ki: Bunlar Kim Lem Mayhem?.. Gothic hatunlar :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 @Caranlothwen karanlilikla vede gizemlilikle ilgisi yok benim sitemde oyle gelir sana onun icin savunuorum.ama guzel biz buna tarz dioruz =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ölen nişanlın ile ölen kankanın haberleri yok burda? Bide bikaç kişiyi daha öldür bence onları da yaz hit toplar siten. Sonra bide şarkı yapabilirsin "hayalet tanıdıklarım" falan diye. Meşhur falan olursun valla[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 http://darkness.anarsist.net/geyik2/27.JPG zuha [Bu mesaj C3nK tarafından 16 Kasım 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ana benim bile resmim var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Caranlothwen, 16 Kasım 2005 17:57 tarihinde demiş ki: benim hiç hoşuma gitmedi... Çok karamsar bi havası var. Sanki kendini karanlık gizemli biri gibi göstermeye çalışmışsın? he? bu arkadasa katılamdan edemiyeceim,okuyunca,ya bi git hava al,ne bilim cay koy gel be diyesim geldi.(gelirkende kaşık getir) kasma kendini yavrucum.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar