tellos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bana bile soz verdi bu sefer harbiden gidiyo walla:)[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hoşgelidn :-P[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 -gitmeee -gidicem -giiitmeeee -gidicem -ii git o zaman -beni sevmiosunuz huh!!![signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sınavında başarılar.Pati burda önce hallet şu sınavı bakalım :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: AthleT, 16 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: Maalesef UP! :( OSS ile PC bi arada gitmiyo benim. PC'ye oturdum mu 3-4 saatden önce kalkmıyorum ki sorun bu değil. Kalktıktan sonra ders çalışasım gelmiyo. 7 Ay sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın... Hmm en fazla 2 saat sora burda...-oturum açmasa bile burda,cevap atmasada...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sen her yere kafanla giriyorsun zaten kardeşim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 reklam ilişkilerine son[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar