Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 tam çekiyorduk şak diye kesildi evde pil bulamadık[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: BonePART, 06 August 2003 01:10 tarihinde demiş ki: tüh be ehuehuehu ulan prawl sap sap içtiniz 3 er bira demiyosunda kızlar geldi hede hodo ulan 6 kız 1 er bira içse ordan cok şişe eder be[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusuonlar bira yerine süt içerler bu sütte özel bi süt yani :P lam salliyorlar ya nerde photo flm inanmiyroum ben Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa [hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bitane cınsı belirsiz sahısın ayak parmakları var =b[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: Antimodes52, 05 August 2003 15:10 tarihinde demiş ki: Eeeee şey, kızlar istemiyodu, resimlerini çekmedik (KOLPAAAAAA) sadfsdfdsfdf Ya akşama koyacaz Prawler ayusu uyuyor galiba şu anda.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 [b]Head, 05 August 2003 11:47 tarihinde demiş ki: o ayak kimindir DynamicK, 05 August 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ayak sux kermit_frog, 05 August 2003 12:08 tarihinde demiş ki: ayak parmaklarına bak töbe töbe Antimodes52, 05 August 2003 12:03 tarihinde demiş ki: Ha bir de ayak benim oluyor =)[b] kizlar yoktu desem. Beni aramadin desem ben size Hella ya sana praw aa alemin kiyani yapcaktim..... ohooooo[hline]still I try to reach and touch what hurts me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: BonePART, 06 August 2003 01:10 tarihinde demiş ki: tüh be ehuehuehu ulan prawl sap sap içtiniz 3 er bira demiyosunda kızlar geldi hede hodo ulan 6 kız 1 er bira içse ordan cok şişe eder be[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa kızlar korkudan içki içemedi ice tea fln içtiler bardaktan oda desem ? =P[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 06 August 2003 01:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 .....[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Evet abi. Bir prawler'ın yüzüne baktılar, bir hella'nın sonra da "şey... ben kola içsem?" dediler. Acep neden ben hala düşünüyorum.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: sorders, 06 August 2003 01:13 tarihinde demiş ki: bitane cınsı belirsiz sahısın ayak parmakları var =b[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 bide hırtın birinin üstüne rakısını döktüğü bi ayakkabının ucu heah bide foto cekeninki varmış =P[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 06 August 2003 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Abi rakı dökme meselesi süper. Saat kaç diye bakıyordum şrrrrr diye bir ses gelmeye başladı bir baktım hella ana bacı sayıyor da ben asıl rakım harcandı ona yanıyorum bardağın çeyreği falan gitmişti aaah ah :-D[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 . [Bu mesaj hella tarafından 06 August 2003 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Selamon, 05 August 2003 12:31 tarihinde demiş ki: marmara nedir abi çok berbat biraz. Koskaca şienin içinde %5 alkol var siz de o biraya güzel diyorsunuız peah. Paranız varsa Budwiser için, çok muhteşem biradır.(boyutu şişe efes dark kadar alkol oranı %5) Efes dark ı keyif için tercih edin. (yine %5 alkol) Efes Extra ve Tuborg Kırmızı'yıda sarhoş olmak için tüketin gerisini boşverin. (efes extra %8 tuborg kırmızı %9)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Votkalı tuborgu(kırmızıyı)bulursan banada geitr..YOk hiçbir yerde[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Yalan bir parti sufer bir ortam ve saplar birarada baba direk kacar piknikte yaptığı gibi kizlari gorunce satar bunlari :D[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 iyi yaptın[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: hella, 06 August 2003 01:30 tarihinde demiş ki: bide hırtın birinin üstüne rakısını döktüğü bi ayakkabının ucu heah bide foto cekeninki varmış =P oeh ne güzel işte adam sarhoş olmu$ aya$ olmu$ =b dikmiş çarpmış antimode'uma haueh yavrusu yerler sızın partynızı[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 kolaninda ayni $ekilde sarho$ edici etkisi olsa icermiydiniz arkada$lar? yada suyun? bu soruyu lutfen cevaplayin[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 sıkıysa içme[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 LAN RESİM KOYSANIZA TOPLU allah bilir kızdan kastı meryem falandır[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ne var ne yok bıttımıs mıdenız nasıl olmustur kım bılır[hline]Cok Yorgunum Ve Cok Mutluyum... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 garbage ın resmini çekmiş =P[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Yok abi, Meryem olsa ona da razıyız yani LoL onu bile bulamadık asdsdfsdf. Resimleri Prawler koymamakta ve bana yollamamakta diretiyor. Ben de yakında onu dürtmekte diretecem pek hoş olmıyıcak.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 vay zevkinize be, insan sirf bira icer mi? votka alin, $arap alin, malibu, baileys, kanyak vs. :) icki mi yok lan ba$ka? :d[hline] old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: BonePART, 06 August 2003 01:10 tarihinde demiş ki: tüh be ehuehuehu ulan prawl sap sap içtiniz 3 er bira demiyosunda kızlar geldi hede hodo ulan 6 kız 1 er bira içse ordan cok şişe eder be[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa [hline] son cümle mntıklı gözüküyor özellikle sadece prawler ın 6 kız arasında kalıpda ona rağmen hala etrafta kız olduğunu düşünürsek...... "Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." [Bu mesaj Fiercewind tarafından 08 August 2003 09:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bak bak meryeme de razıyız diyo. bacın lan o senin sdfasfdas koysanıza lan resim[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bu foto merakı nerden çıktı adamın kendi doğum günü, kendi hayatı abi istemiyosa koymaz, inat etmeyin[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yaf tabikide istiyorsa koyar istemiyorsa koymaz; ama baştan bizleri nie "koyacam diiipte" merakta bırakıo. koymuom desin, bitsin. ;) *! praw'dan icq üzerinden resimleri alır, tek tek bakar.. *[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar