Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik beni nasıl etkiliyor..

fede

Öne çıkan mesajlar

Giriyorum şimdi foruma zaten 4 5 saatim en az forumda geçiyor. Çeşitli konulardan haberim oluyor. İnsan tanıyorum o güzel oluyor ama bi bakıyorum adam benim yaşımda ama benim hayatımda hiç düşünemediğim şeyler söylüyor. Ben garbage da geyik yapıyorum sadece. Diğer yerlerde attığım bir çok mesaj da öle çok önemli mesajlar olmuyor zaten kimse de ciddiye almıyor ve ben forumda benden daha zeki daha "smart" , daha akıllı, daha işe yarar insanlar görünce kötü oluyorum. Gerçek hayatta da bu böyle diyebilirsiniz ama gerçek hayatta bu kadar çok insanla iletişime geçme olanağı yok. Sonuç olarak ne diyeceğimi bilmiyorum ....[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuç olarak "Bir konu açtım ama neden açtığımı ben de bilmiyorum" diyosun yani :)

Senden "daha ..." insanlar görmen moralini bozmasın, aksine sevindirik etsin seni, çünkü onların bilgilerinden yararlanabilirsin sonuçta...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

Yok zaten cevap için değil ya.. Düşündüğümü dile getirdim aslında gerçek hayatta da forumdakine benzer bi hayatım var aşağı yukarı.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Sosyal ağlarda paylaş

yaş 18 mesala adam 14 yaşında bi laf etmiş. ben kendimi gerizekalı gibi hissediyorum. kimlik bilgilerini kapatalım ya :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Sosyal ağlarda paylaş

@forgiver alınmayınız efendim
ancak sözleriniz kullien yannış

efendim nedir kültürlü olmak ''daha'' olmak
13 yaşındayım ama son 5 yıldır haftada bir kitap bitirmeden edemiyorum gerçi hızımı alamayıp günde 1 e yükseldiim oldu

acaba sizin zamanınızda yazı icat olmamış mıydı? hiçkimsenin de 1-0 önde olduğu falan yok ben sizle değil kendi yaşıtlarımla kapışıyorum zaten sizle beraber LGS ye girmiyiceniz

ayrıca imkanları benden kat kat ii olup bi b.k olamayan öyle fazla tanıdıım var ki of of of
edit: sinirleniyorum yaf hızımı alamıyorum sonra anca bahane bahane oku çalış adam ol kültürlü ol daha ol of yaa[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!

[Bu mesaj Kreese tarafından 13 Kasım 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

paticik iyidir efendim ama fazlası zarar.....[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

o 14 yasindaki insan söylediggi harika seyi ya biyerden okumus yada birinden duymustur sende ondan duydun ve gerektiginde baska bir ortamda söyleyebilirsin...
söylemek istedigim oy oy benden daha söyleler böyleler diyecegine onlarin bilgisini kullan
bi laf vardi tam dogru yazamiycam ama

normal insanlar kültürlü insanlara hayranlik duyarlar zeki insalanlar onlardan faydalanirlar gibi biseydi uykusuzum kafam tam çalismiyo yanlis yazmis olabilirim...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...