fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Giriyorum şimdi foruma zaten 4 5 saatim en az forumda geçiyor. Çeşitli konulardan haberim oluyor. İnsan tanıyorum o güzel oluyor ama bi bakıyorum adam benim yaşımda ama benim hayatımda hiç düşünemediğim şeyler söylüyor. Ben garbage da geyik yapıyorum sadece. Diğer yerlerde attığım bir çok mesaj da öle çok önemli mesajlar olmuyor zaten kimse de ciddiye almıyor ve ben forumda benden daha zeki daha "smart" , daha akıllı, daha işe yarar insanlar görünce kötü oluyorum. Gerçek hayatta da bu böyle diyebilirsiniz ama gerçek hayatta bu kadar çok insanla iletişime geçme olanağı yok. Sonuç olarak ne diyeceğimi bilmiyorum ....[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sonuç olarak "Bir konu açtım ama neden açtığımı ben de bilmiyorum" diyosun yani :) Senden "daha ..." insanlar görmen moralini bozmasın, aksine sevindirik etsin seni, çünkü onların bilgilerinden yararlanabilirsin sonuçta...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 daha ne istiyosun sömür işte bende uo için gelmiştim buraya şimdi girmiyorum bile[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Fede öyle bir yazı yazmışsın ki ne dediğini çok iyi anladım ama cevap verilebilitesi yok böyle konunun. Enteresandır..[signature][hline]:| ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Yok zaten cevap için değil ya.. Düşündüğümü dile getirdim aslında gerçek hayatta da forumdakine benzer bi hayatım var aşağı yukarı.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yaş kaç? büyüdükçe daha çok şey öğrenir insan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: fastreload, 13 Kasım 2005 19:23 tarihinde demiş ki: daha ne istiyosun sömür işte bende uo için gelmiştim buraya şimdi girmiyorum bile aynen[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yaş 18 mesala adam 14 yaşında bi laf etmiş. ben kendimi gerizekalı gibi hissediyorum. kimlik bilgilerini kapatalım ya :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 eheh chemical ı ayrı tut :) ona göre değerlendirirsek eziliriz hepimiz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 chemi adamdan saymıoz[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ulan ben adamın yaşındayken 1 tane postum bile yoktu dial up bile bilmiyodum sayılır bir kere 1-0 önde başlıyor yeni nesil bir de o kadar proje hazırlıyor, onları yapta ondan sonra kaka de chem e[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 kitap oku, kompozisyon yaz sende yazcak etkileyci şeyler bulmak istiyorsan işe yarar bence[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 @forgiver alınmayınız efendim ancak sözleriniz kullien yannış efendim nedir kültürlü olmak ''daha'' olmak 13 yaşındayım ama son 5 yıldır haftada bir kitap bitirmeden edemiyorum gerçi hızımı alamayıp günde 1 e yükseldiim oldu acaba sizin zamanınızda yazı icat olmamış mıydı? hiçkimsenin de 1-0 önde olduğu falan yok ben sizle değil kendi yaşıtlarımla kapışıyorum zaten sizle beraber LGS ye girmiyiceniz ayrıca imkanları benden kat kat ii olup bi b.k olamayan öyle fazla tanıdıım var ki of of of edit: sinirleniyorum yaf hızımı alamıyorum sonra anca bahane bahane oku çalış adam ol kültürlü ol daha ol of yaa[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! [Bu mesaj Kreese tarafından 13 Kasım 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 paticik iyidir efendim ama fazlası zarar.....[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 kreese: en son doğan her zaman daha çok imkana sahiptir çünkü dünyada çoğu şeyin gelişimi devam ediyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 eskinin de yeri ayrıdır be :)[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 diyeceğini demişsin zaten. yorum yapamıyorum. 'ahmet san'ca yolun açık olsun diyebiliyorum.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Community Feeling[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 =) terapiste git bence =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 o 14 yasindaki insan söylediggi harika seyi ya biyerden okumus yada birinden duymustur sende ondan duydun ve gerektiginde baska bir ortamda söyleyebilirsin... söylemek istedigim oy oy benden daha söyleler böyleler diyecegine onlarin bilgisini kullan bi laf vardi tam dogru yazamiycam ama normal insanlar kültürlü insanlara hayranlik duyarlar zeki insalanlar onlardan faydalanirlar gibi biseydi uykusuzum kafam tam çalismiyo yanlis yazmis olabilirim...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Patiyi pati yapan bir patidir. Pati pati olmazsa pati olmaz. Merak etme sende önemlisin burada. Herkez eşit.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Akıl yaşta değil baştadır fedecim...eheh[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares20 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bazı insanlar asmıs tabı onlara saygı duyup vaybe nekadar guzel yazmıs dıyıp gecıyorum baska yapıcak nıseyım yok kı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar