Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web bazlı online oyun (FRP + Ogame) !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar müthiş bişey oyunun başında bir ırk seçip o ırkın bir ülkesinin başına geçiyorsunuz ve başlıyorsunuz yönetmeye...
Çok eğlenceli tavsiye ederim.

http://www.oyunbu.com/?u=1108 <== Burdan üye olabilirsiniz![signature][hline]It's simple; just focus and cast...

Alexian the High Mage..
Mesaj tarihi:
Wallahi " http://www.oyunbu.com/?u=1108 " direk kayıt sayfası linki o kadar.[signature][hline]It's simple; just focus and cast...

Alexian the High Mage..
Mesaj tarihi:
Walla o kadarını bilmiyorum ama önce gelişip öyle savaşın derim ben beyler...
Çünkü lvl'iniz arttıkça size saldırabilen kişiler de artıyor.. Ben saldırdım lvl 5 oldum örneğin şimdi lvl 8 birisi saldırabiliyor. (En güçlü player lvl 8) Paramı resmen sömürüyorlar yani bence en az maden çıkarma lvlinizi 2 yapıp savaşmaya başlayın :D Kolay gelsin ittifak durumunu araşırayım bi :D[signature][hline]It's simple; just focus and cast...

Alexian the High Mage..
Mesaj tarihi:
sen ne diyosun ya lvl atlamak için saldırmadan naabicak??? bide en fazla lvl 8 deil lvl 9 olanlarda var[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Mesaj tarihi:
9 yeni oldular ben kayıt olduğumda lvl 8diler hoş bende lvl 8'im :D Hepinizi bekliyorum dostlar iffitak yok ama özel mesajdan sözlü ittifak yapıyorlarmış... :D[signature][hline]It's simple; just focus and cast...

Alexian the High Mage..
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar kimler geldi şimdi buraya yazarlarsa onlara saldırmayalım hemen kuralım bir paticik ittifakı...[signature][hline]It's simple; just focus and cast...

Alexian the High Mage..
Mesaj tarihi:
bu arada Pluton +1 artık insanlar hep kendi yararına düşünüyor[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Mesaj tarihi:
Salak bi oyun ama eglenceli :).

Army of the Dragonlance diye bi ittifak oluşturduk. Tüm patigiller davetli :)[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Mesaj tarihi:
Zevkli mi bayaa?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
fazlasıyla ilkel :).[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Mesaj tarihi:
Paticik ittifak'ı kuruldu beylers :D Bence sizde benim gibi yapın 5 gün girmedim. 98 civarı defans askerim ölmüş şimdi bütün gücümü atak askerine yatırdım 7500 defans ob 800000 atak ob var bayağı exp kaybetmişim 400. felanım ama manyak para silip süpürüyorum direk sömürüp bankaya atıyorum anlıyacağınız derinden ve sessiz geliyorum :D[signature][hline]It's simple; just focus and cast...

Alexian the High Mage..
  • Yeni Oluştur...