Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Persembe aksami Gold PC ye gidip bilgisayar alicam, asagidaki sistemi düsünüyorum ama aklimda 3 adet soru var efendim. [spo1=bilgisayar][/spo] 1- Anakart p5ld2 olsa, yani kisaca ram olarka da 533 yerine 667 olsanasil olur, arada ne kadar fiyat farki olur ve bu fiyat farkina deger mi? 2- 400 watt power supply, daha dogrusu bu kasa yeter mi? 3- Islemciyi 3.0 yerine dual core 2.8 alsam bana ne sekilde bir faydasi olur? arada 80 dolar gibi bir fiyat farki var ve bu kdv ye de yansiyor, deger mi buna gercekten? Programlama ve ileride grafik dizayn icin kullanicam, bir yandna da WoW ve gelecekte cikacak MMOlar var tabi, olabilecek en iyi fiyat / performans i alacagim sistemi ariyorum sadece ama dedigim gibi acelem var cabuk cevap alabilirsem cok sevinirim. Bu sorularim harici de yorumlariniz varsa onlari da beklerim. Bu 1900 net fiyatini 1750 ye falan düsürtürüm, o sebeple 1900-1850 ytl arasi kdv dahil fiyata patlayacak bir sistem önerebilirseniz cok sevinirim.[signature][hline]WoW EU - MagtheridonPenthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain TrainEmilo, Gnome Warrior[Bu mesaj Penthesilea tarafından 15 Kasım 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 [spo1=dsfds][/spo] Harddisk olmasa bile DVDRW'de NEC'ten şaşmamak, özellikle de LG'ye varmamak lazım.[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!"Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bu lg ye artık kötü deniyor hep bende lg dolu neden lg kötüleniyor?[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 LG aslında nerdeyse bütün şeylerde başarılı ama DVDRW'leri ii diilmiş. Arkadaşımdaki LG dvd-rw ile yazılmış bi sürü DVD var ve çoğu dvd r/rw ünitesi tarafından okunmuyo.[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bende var dvdrw başak bi tane olmadığı için denemddim ama dvd playerda gayette güzel çalışıyor[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Lg dvd rw'ler kötü falan değil, kullanıyoruz ve hiçbir sorunla karşılaşmadık şu ana kadar. Okumama sorunu yok, dvd yakma gibi sorunu yok, yazdiği dvd leri diğer dvd rom veya dvd rw'lerin okumaması gibi bir sorunda yok.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bendede yok öyle bir problem[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ben LG nin her ürününden hep memnun oldum ama DVD RW konusunda hep NEC deniyor o konuda haklisin, o kolay bir ayrinti ama. Asil mesele o sordugum sorular : /[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Yahu iyiki acil dedim : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bir iki arkadasla konustuktan sonra, Anakart ve Sabit Diskte degisim yaparak (SATA 2 ye cevirerek) su hale getirdim. [spo1=bilg][/spo][signature][hline]WoW EU - MagtheridonPenthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain TrainEmilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyla alakalı değil ama eksen ve pcgold'un fiyatları biraz pahalı bence. Ben senin yerinde olsam Mecidiyeköy'deki Hendese Bilgisayar'dan alırdım fiyatları gerçekten uygun.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 işlemci amd al derim 3.2 amd socket 939 al anakartı da abit veya epox al 3.2 amd işlemciyi 4 ghz kadar o/c yapabilirsin. sağdan soldan araştırırsan bunula ilgili materyaller bulabilirsin. ben amd derim. belli ki oyunda oynuyosun ki ekran kartından belli.Bu nedenden amd amd amd[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Abi oyun oynayacagim icin 2MB ön bellekli aliyorum zaten? Bu arada, ekran karti da kafama takildi zaten her sey son anda kafama takilir. Yazdigim ekran karti mi yoksa Asus EN6600GT HTD VGA-ASUS Extreme EN6600GT HTD/SLI, Silencer, 256 MB, PCIEx16, GF6600GT, DDR3, TV/Dual DVI Out, Box mi? Bu 265 dolar ama : / Gerci indirim yaptirir 230-235 e falan cekerim hadi de, yine de pahali baya digerinden ya : / Deger mi cidden o farka?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ekran kartı olarak,leadtek pci 6600gt tdh extreme edition öneririm 170 dolar +kdv fiyatı mavi bilgisayarda bir de aklımdayken bende lg dvd writer kullanıyorum 1senedir sorun çıkmadı tavsiye bile ederim [Bu mesaj Agmahan tarafından 16 Kasım 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bakiyim simdi hemen ona, bugün bir arkadasimla oturdum konustum ve neredeyse sistem bastan sona degisti gibi birsey oldu, asagiya yazdim onu. Senin yazdigin ekran karti ile benim buraya yazdigimi karsilastirirsak, nasil bir sonuc cikar ortaya? Ve diger parcalari yine genel olarak soruyorum tabi. Anakart ASUS P5LD-2 (I945P, GLAN, SATA,RAID,LGA775) $139 Islemci INTEL Pentium 4 630 (3.0GHz, 800MHz, 2MB, HT, LGA775) BOX $200 Bellek KINGSTON DDR2 533 1024MB KIT (2x512MB) $99 Hard Disk SAMSUNG 80GB 7200RPM 8MB SATA $68 Monitör HYUNDAI Q995 19" FLAT CRT $210 DVD ROM ASUS 16X DVD $31 DVD RW ASUS DRW-1608P 16X Double Layer (BOX) $58 Kasa Hurricane 460W Siyah Kasa $79 Ekran Karti 256 MB ASUS EN6800LE HTD DDR3 PCIX 256 BIT $264 Klavye Mouse LOGITECH LX500 KABLOSUZ SET $ 58 Toplam $1206 KDV Dahil $1420 KDV Dahil YTL 1950[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bence hic o nasil olmali bu nasil olmali diye dusunme . uyumsuzluk problemleri artik pek rastlanan sorunlar degil . bunun disinda ne alsan en fazla 1-2 hafta sonra keske soyle yapsaydim dedigin noktalar oluyor . aklina ilk gelen neyse onu yap gerisini fazla dusunme .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hard Disk ve Dvd rw'dan memnun kalacaksın orası garanti. Bunun kadar sessiz hdd görmedim. LG yerine Hyundai seçmende daha iyi. Diğerleri hakkında bir bigim yok ne yazıkki.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Penthesilea, 16 Kasım 2005 02:41 tarihinde demiş ki: Bakiyim simdi hemen ona, bugün bir arkadasimla oturdum konustum ve neredeyse sistem bastan sona degisti gibi birsey oldu, asagiya yazdim onu. Senin yazdigin ekran karti ile benim buraya yazdigimi karsilastirirsak, nasil bir sonuc cikar ortaya? Ve diger parcalari yine genel olarak soruyorum tabi. Anakart ASUS P5LD-2 (I945P, GLAN, SATA,RAID,LGA775) $139 Islemci INTEL Pentium 4 630 (3.0GHz, 800MHz, 2MB, HT, LGA775) BOX $200 Bellek KINGSTON DDR2 533 1024MB KIT (2x512MB) $99 Hard Disk SAMSUNG 80GB 7200RPM 8MB SATA $68 Monitör HYUNDAI Q995 19" FLAT CRT $210 DVD ROM ASUS 16X DVD $31 DVD RW ASUS DRW-1608P 16X Double Layer (BOX) $58 Kasa Hurricane 460W Siyah Kasa $79 Ekran Karti 256 MB ASUS EN6800LE HTD DDR3 PCIX 256 BIT $264 Klavye Mouse LOGITECH LX500 KABLOSUZ SET $ 58 Toplam $1206 KDV Dahil $1420 KDV Dahil YTL 1950 *O hard-disk hem sesli çalışıyor, hemde sata 2 değil diye biliyorum... *Neden hem dvd-rom hem dvd-rw alıyorsun bence gereksiz + dvd-rw olarak kesinlikle şaşmadan Nec 3540-A öneririm. *Hurricane kasa güzel de, o psu gerçek 460w değil aklında bulunsun[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- [Bu mesaj Arloth tarafından 16 Kasım 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 SATA 2 degil cünkü bu anakart da SATA 2 desteklemiyor, destekleyen modeli 210 dolar mi ne ve yeteri kadar battim zaten : ) Eger destekliyor da ben yanlis biliyorsam SATA2 alirim ama. Yahu biriniz sessiz biriniz sesli diyosunuz su sabit diske :S oldum iyice : ) DVD RW + Rom aliyorum cünkü okulumda hayvani bir DVD arsivi var bunlari kolayca kopyalamak istiyorum ayrica dandik CD leri falan DVD RW a okutup ömründen yemek istemiyorum aletin. Güc kaynagi yeter heralde ya, yetmezse patlatirim bi tane Zalman sonradan :)[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Kasa Hurricane alma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Abi nedenlerini de saysaniz ne güzel olcak cünkü herkes birsye söylüyo kafam iyice karisiyo sonra : ) Neden almayayim?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Nedeni bana yapıldığı madde Adi gibi geldi. bende bu hafta sonu alıcım eksen den bilgisayar kasa olarak stacker alıcam ama Psu ya karar beremedim veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 penth 2mb önbellekli intel l işlemciler alıyorsun tamam ama hiç boşuna öyle sanma çok büyü bi yanılgı olur senın ıcın 2mb önbellekler oyunlarda yine de amd nin performansına çıkamıyor. şimdi uzun uzun anlatmıyım ama ad ile intelin işlemcileri birbirinden farklı yapıdalar. önbellek seni yanıltmasın. 2mb önbellek belki iş için falan iyi olabilir ne biliyim photoshop office cart curt ama oyunalrda fark nüyük olmaz. Amd diyorum sana tekrar[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Baktım netten anakart s.ata 2 desteklemiyor tek model vardı sanırım oda 210$ değmez yani doğru yapmışsın. Güç kaynağı sistemine yeter diye tahmin ediyorum sadece güvenilir bir psu değil... Güç kaynaklarında Silverstone, Antec, Enermax, Seasonic, Fortron, Fsp çok kalitelidir.Asus güç kaynaklarını fazla inceleme şansım olmadı ama okuduğum kadarı ile bunlarda çok iyi özelliklede FSP-Bluestorm 500w. Güç kaynağı alırken +12v hattına 21A vermesi lazım buna dikkat edin(değer farklı olabilir akşam eve gidince bakarım gerekli döküman iş yerimde yok :) ) 2.ncisi iyi bir güç kaynağı almaya dikkat edin, tüm sistemi buna emanet ediceksiniz unutmayın.Dandik psu alıp tüm bileşenleri yakanlar çok, önem gösterin bu yüzden. Bende kendi yeni sistemimi dün eksenden aldım, peşin alımda güzel bir indirim yapıyorlar.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: SoulCube, 16 Kasım 2005 15:23 tarihinde demiş ki: penth 2mb önbellekli intel l işlemciler alıyorsun tamam ama hiç boşuna öyle sanma çok büyü bi yanılgı olur senın ıcın 2mb önbellekler oyunlarda yine de amd nin performansına çıkamıyor. şimdi uzun uzun anlatmıyım ama ad ile intelin işlemcileri birbirinden farklı yapıdalar. önbellek seni yanıltmasın. 2mb önbellek belki iş için falan iyi olabilir ne biliyim photoshop office cart curt ama oyunalrda fark nüyük olmaz. Amd diyorum sana tekrar Amd oyunlarda intel işlemcilerden daha performanslı evet ama bazı arkadaşlar olayı a)ben amd kullanıyorum memnunum, öneririm b)amd en iyi diye fanatiklik işine döküyorlar.Intel işlemci ilede oyunlarını paşa paşa oynarsın... 2mb önbellek ciddi fark yaratır özelliklede s939 işlemcilerin amd 3000+ - 3500+ 512k önbellekli olduğu düşünülürse ama amd bu farkı başka özellikleri ile kapatıyor... Oyun için amd, ofis tarzı programlar için intel işlemcili sistemler daha performanslı genelde.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar