anti_fb Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ewet bunları insanlar bastıgında hep kesiyorlar ellerine ne geciyo bunları kasince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 NP[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 valla bizim serverde hiç basamıyolar çünki humanlar ezik :D bi kere felan bastılar oda bayagı önce her savaşta artık geri çekiliyolar biz basmaktan bıktın onlar bıkmadı :D bi yanı güsel lich anlayan biliy :D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : El_MoRaD_HuNTeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anti_fb Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 sadece Np mi waaaaaa peki kac np weriyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bildiğim kadarıyla toplam 1000 NP[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Oyunda Helcidemi İcat Oldu...Allah sonumuzu Hayra Çıkarsın... Helci=Zebani aklıma geliyor nedense :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ejderha nedir? helci nedir helvacı gibi bişey mi? ...............[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Yalnızım dostlarım yalnızım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: bilinc, 16 Kasım 2005 13:12 tarihinde demiş ki: ejderha nedir? helci nedir helvacı gibi bişey mi? ............... isimlendirmeler cok guselmish yalniz. helci derken benim potcu dediim amcadan ejderha derken luftersonda su an da bulunan ve moradondaki benzerinin adi kunabarl olup da benim kaptan kunil dediim arkadash olsa gerek :) birden topic i gorunce ne oldu dedim bi haftadir girmiorm oyuna benm olmadigim zamanda yeni birseyler eklentiler mi oldu dedim ama bizim potcuyla kunilmish konu :D[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok18 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yalana bak in ni kesince 300 np veriyo potcuyuda kesince aynı ama zatan digirlerinı kesemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 oyunda helacı kesince ne oluo[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 oyunda HELACI mı var:D hela nerde? aauhfwefge[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 42 np filan veriyor 7 kişilik partyde olunca (benimkinde okadar vermişti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ne kadar kolay söylemişsiniz ben 2 kez denedim ilkinde orc townda advisoru kesmeye çalışmıştım, sanki koca tarlada edecek yer bulamamışız gibi. Giden exp ye mi yanarsın yoksa NPC de gram damage verememene mi yanarsın. Siz siz olun NPC lere tek dalmayın[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 8 kişilik partyy 156 NP adam başı düşmütü ve O savaşta 2 NPC kestik siz Ks ile kesiyorsanız bilşmiyorum ..[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 tek kişi NPC kesemeyeceğimi biliyorum ama TP yapacak zaman kalmamıştı :([signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar