2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 arkadaşlar bana emniyetten böle bi belge geldi bu ne için bilgisi olan yada bi fikir yürütecek biri varsa sölermi .[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . .
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 duvarlara graffiti yaparken görmüsler, ondan çağırıyolar şaka bir yana gerçekten ilginç. yanında ailenden biriyle git derim. [Bu mesaj kinetica tarafından 15 Kasım 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Askerlikle işin varsa çağırmış olabilirler. Yani şube seni kaça göstermiştir poliste arıyordur.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ne fikiri yürütecez? gitme kal burda dersek gitmicekmisin kaçacakmısın? gün gibi ortada işte karakola çağırıyolar...[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yok tırstım emniyetle işi olmayan biri olarak askerlik olabilir . komşu müzik dinliyom diye şikayet etmişte olbilir M.D.T ne google da aradım Modern Dans Topluluğu çıktı .[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . . [Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 15 Kasım 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 caya cagirmislar, aksam 5 civari 2 paket piskuvit al eline gir komserin odasina...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Valla ciddi bişey olsa yaka paça götürürlerdir. O kadar önemli değildir diye düşünüyorum. Yada bi yerde tanıklık falan yapacaksan o yüzdende olabilir.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 @aquila sabahın 9 unda cağrıyolar . tanıklık yapayimde ben bişey görmedim ki .[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . .
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 derin devlete alicaklar seni amelyat ettirmek icn izin belgesi o estetik cerhai :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Tutuklayacaklarrrr =) Git bi bak neyin nesi.[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hersey olabilir pasa pasa git sen kactigin birsey yoksa ki kacan bir adam olsan buraya bunu yazmazsin herhalde . kader kurbani ? en fazla beyanda bulunacaklar sana . acilmak uzere olan yada giyabinda devam eden bir mahkeme , mahkemede taniklik , askerlik vs [signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. [Bu mesaj huun tarafından 15 Kasım 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 biseyini çaldırıp zabıt filan tutturduysan onun için savcılıkta davaaçılmıştır onun belgesini sana vermek için cagırmıs olabılırler[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 askerlik olabilir mi yaş kaç?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 akıl danışacaklardır kurtlar vadisi izliyosan[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 askerlik olabilir başka aklıma bişey gelmiyo[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . .
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 okul durumun ne?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Kayıp ihbarı yaptıysan onu bulmuşlardır belki[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 okul bitti de daha tecilli olması lazım . çıkış felan almadım daha .destur daha gedecez askere kaçmıyoz ki .neyse yarın bakacam nemiş ne değilmiş kayıp ilanı vermedim biyeri . bişeyimde kaybolmadı[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . .
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: 2pacAmaruShakur, 15 Kasım 2005 20:41 tarihinde demiş ki: okul bitti de daha tecilli olması lazım . çıkış felan almadım daha .destur daha gedecez askere kaçmıyoz ki .neyse yarın bakacam nemiş ne değilmiş kayıp ilanı vermedim biyeri . bişeyimde kaybolmadı ben önce bi araştır derim lap diye gidrsin asker kaçağı diye alırlar aman dikkat derim...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 beni şimdi yarın sabahın 9 unda cağrıyo ben tecil süresini nerden bulcam nereye danışcam belirtilen saat de gitmessem nolur[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . .
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: 2pacAmaruShakur, 15 Kasım 2005 20:10 tarihinde demiş ki: yok tırstım emniyetle işi olmayan biri olarak askerlik olabilir . komşu müzik dinliyom diye şikayet etmişte olbilir M.D.T ne google da aradım Modern Dans Topluluğu çıktı . :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Sakın GİTME! Sonun PARDON filmindeki öyküye benzeyebilir. İlla gidicem diyosan filmi izle öyle git derim.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Valla asker kaçağıysan anında alırlar. Öle bi telefon etcem bi eve gidebilirmiyim falan yalan anında kazırlar saçı bi bakmışın nöbet tutuon :D[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 belirtilen saatte gitmezsen memur sana gicik olur . halbuki memura akli basinda bir adam gibi gorunsen sana tahmin edemeyecegin kadar yardimda bulunabilir . bunun disinda onlarda insan gorevini yapmanin cabasi icersindeler . eger ki durumunu anlatabilirsen askerlik subenden gerekli evraklari almak icin tabii ki firsat tanirlar . sen 9 da orda ol kisaca .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Şimdiden duyabiliyorum sesleri. En büyük asker bizim asker!!![signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla
Öne çıkan mesajlar