Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
duvarlara graffiti yaparken görmüsler, ondan çağırıyolar

şaka bir yana gerçekten ilginç. yanında ailenden biriyle git derim.

[Bu mesaj kinetica tarafından 15 Kasım 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok tırstım emniyetle işi olmayan biri olarak askerlik olabilir . komşu müzik dinliyom diye şikayet etmişte olbilir M.D.T ne google da aradım Modern Dans Topluluğu çıktı .[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . .

[Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 15 Kasım 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
caya cagirmislar, aksam 5 civari 2 paket piskuvit al eline gir komserin odasina...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
derin devlete alicaklar seni amelyat ettirmek icn izin belgesi o estetik cerhai :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
hersey olabilir pasa pasa git sen kactigin birsey yoksa ki kacan bir adam olsan buraya bunu yazmazsin herhalde . kader kurbani ?

en fazla beyanda bulunacaklar sana . acilmak uzere olan yada giyabinda devam eden bir mahkeme , mahkemede taniklik , askerlik vs [signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.

[Bu mesaj huun tarafından 15 Kasım 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
biseyini çaldırıp zabıt filan tutturduysan onun için savcılıkta davaaçılmıştır onun belgesini sana vermek için cagırmıs olabılırler[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
okul bitti de daha tecilli olması lazım . çıkış felan almadım daha .destur daha gedecez askere kaçmıyoz ki .neyse yarın bakacam nemiş ne değilmiş
kayıp ilanı vermedim biyeri . bişeyimde kaybolmadı[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . .
Mesaj tarihi:
said:
2pacAmaruShakur, 15 Kasım 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
okul bitti de daha tecilli olması lazım . çıkış felan almadım daha .destur daha gedecez askere kaçmıyoz ki .neyse yarın bakacam nemiş ne değilmiş
kayıp ilanı vermedim biyeri . bişeyimde kaybolmadı

ben önce bi araştır derim
lap diye gidrsin asker kaçağı diye alırlar aman dikkat derim...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
Sakın GİTME!
Sonun PARDON filmindeki öyküye benzeyebilir.
İlla gidicem diyosan filmi izle öyle git derim.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
belirtilen saatte gitmezsen memur sana gicik olur . halbuki memura akli basinda bir adam gibi gorunsen sana tahmin edemeyecegin kadar yardimda bulunabilir .

bunun disinda onlarda insan gorevini yapmanin cabasi icersindeler . eger ki durumunu anlatabilirsen askerlik subenden gerekli evraklari almak icin tabii ki firsat tanirlar .

sen 9 da orda ol kisaca .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
  • Yeni Oluştur...