Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deathcoil+Fear combo. Hani Diminishing?

Virtue-L

Öne çıkan mesajlar

deathcoil ve seduce şu anda ikiside overpower ama nerf yemezler. Çünkü warlockların ağladığı kadar ağlayan sadece mageler var ve DEV lere derdimizi anlatacak mage yok...
Forumlarda blueların attığı postları görseniz gülersiniz mageler hakkında...
Deathcoildeki asıl sorun yard aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Death coilde WOTF ve trinket kullanmamak sorun aslında yoksa o kadar overpower bişey yok .
FEarla aynı etkiye sahip değil birde yani feara immune olduğunda bile death coil yiyeblirsin işte bu fazla oluyor . Normal Fearla aynı cooldownda olması lazım .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

Fear dan bağımsız oldugu için diminishing return olmuyo öyle değil mi?
Asıl problem burda.
Fear daha kırılgan olmuyo deathcoilden sonra, hatta 1. deathcoilin ardından 2.yi yerseniz gene etkisi azalmıyo. mu?
Benim gözlemime göre azalmıyo.Ki bu çok saçma.
Sizinde deneyimleriniz aynı şeyi işaret ederse official forumlara yazıcam aynı seyi.

[Bu mesaj Virtue-L tarafından 16 Kasım 2005 10:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1. death coilin ustune 2. yi yedinmi azalmio cunku deathcoilde diminishing yok cunku 2 dk cdsi var. 2 tane dc yemen 2 tane warlockla karşılaştığın anlamındaki zaten buda bir mage için yeterince kotu bir durum. Ha o warlocklar bir mage öldürmek için peynir ekmek gibi aynı targıta dc lerini kullanıyorlarsa yollayacaksın üstlerine 2 tane melee adam maymuna dönecekler. Offical bir yazı yok ama ben blizzin dcyi warlocka "anti-melee" bir escape spell olarak koyduğunu düşünüyorum. Escape spell olarak düşünüldüğü için ve 2 dk cd si olduğu için diminishing'e girmio mantıklı olarak ama Blizzardın bu konuda atladığı bir olay var, devamlı succubusla oynayan ve itemları fena olmayan warlock bunu offansif bir spell olarak kullanmaktan çekinmio, nasıl olsa seduceum var diyo ve casterlara karşı acaip overpower oluo. Çözüm olarak cdsi 3dk ya çıkabilir ve yardı 10yarda falan indirilebilir ya da 3 4 tane warlockun chain dc abuse etmemeleri için direk bi tanesini yiyen yardım dakka falan dcye imnue olabilir bilemiyorum[signature][hline]Be quiet and drive...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eladuin, 16 Kasım 2005 06:46 tarihinde demiş ki:
Me warlock ! Me pwn...

değil işte warlock oynamak o kadar kolay bişey değil iyi micronuzun olması lazım mesela , death coil in 2 dk cooldown ı var , 2 v 1 diyene zaten bişey demiyorum yani 2 v 1 warriorlar beni kesiyo ühühühü nerf warrior :( demek saçmalık olur , aynı şekilde 2 dk cd ne demek ? 1 duelda 2 kere kullanamassın demek. Ha duel 647356 dakka sürerse kullanırsın o ayrı, ama duellar 6456456 dakka sürmüyo işte öyle bi problem

2 dakıka CD cok???
Coldblood 3 dakıka
Vanısh 5 dakıka
Prep 10 dakıka
Evasıon 5 dakıka
Sprint 5 dakıka
.....
:/
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç gerek yok o kadar kasmaya direk fearla aynı etkiye sahip olsun 3 kere fear atan adam artık death coille sadece zarar vversin ve can alsın ama fear vs efektlerine girmesin .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

CB vanish evasion sprint bunları 3dk düşürebiliyorsun talentdan ha odamı olmadı prep. ver resetler 2 kere cb vur gg yani ağlamaya gere kyok locklar yeteri kadar iyi zaten en az oynanan class yok etmemek gerek var olan warlocklarıda

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 16 Kasım 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet evasion vanish ve blindın cooldownlarını 3 dk 45 saniyeye düşürüyoruz ve bunun için en gereksiz treeden 5 talent harcıyoruz ne kadar mantıklı dimi ? ayrıca konu rogueların cooldownları değil sadece basit bir karşılaştırma yaptım sizin death coilin işlevi ve cooldownuyla ilgili.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist

[Bu mesaj Phlox tarafından 16 Kasım 2005 13:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...