Dexteriyus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Merak ettiğim bir şey var arkadaşlar? Neden bütün bp'lerin elinde mirage sword var? Sonuçta o da two handed ama nedense herkes onu seçiyor. Bana bunun nedenini açıklayabilecek var mı? Ayrıca fiyatıda bir çok iyi silahı geçiyor. Neden bir glave veya raptor kullanmıyorlar(Bu konuda çok cahilim kusura bakmayın)?[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 57 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 raptoru penaltısız kullanabilmesi için lvl 70 olmak gerekio biliorum o yüzden 60+ priestler için en ii silah mirage sworddur[signature][hline]3 yıl oldu ltfn gerçekleşsin artıkın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 priestler 70 den önce spear türevlerini kullanırsa atack düşüyor die biliyorum[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Glave'in atağı mirage sword'a göre daha iyi. Daha da ucuz ama hiç bir bp' te görmüş değilim. Nedense neredeyse bütün bp'ler sword'larda ısrar ediyorlar. Bende nedenini öğrenmek istiyorum.[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 57 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 raptor attack düşüruo da. neden mizah ben onu merak ettim.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Buyse, 16 Kasım 2005 11:29 tarihinde demiş ki: neden mizah ben onu merak ettim. Ne demek istemişsin açıklar mısın? Ayrıca raptor neden attack düşürüyor? Glave düşürüyor mu?[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 57 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 şimdi 60- bpler club türü silah kullanmak zorunda yoksa attackları düşüo 60+ sword kullanabiliosun penaltısız,70+ spear türünü penaltısız kullana biliosun ps:penaltıdan kastım attack ının düşmesidir o yüzden 60+ bpler ms kullanır...[signature][hline]3 yıl oldu ltfn gerçekleşsin artıkın:( [Bu mesaj wastyrx tarafından 16 Kasım 2005 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 glave ve raptor spear türüne girio...[signature][hline]3 yıl oldu ltfn gerçekleşsin artıkın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bunun nedeni lvl 60 olan bplerde sword ability açılıyor olmasıdır.(Master olmalı mı bilmiyorum) İster one hand ister two hand olsun elinde kılıcın varsa verdiğin damage oldukça artıyor. Zamanında benim bp ile glave'ide kullandım sonuç benim durandal sword'umun yarısı kadar bile vuramadığıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 troll warrior +8 sword la 4500 vuruyorum ama elime +8 raptor aldım troll warrior 500 damage vurdum nedendir anlamdım silah cok agır olsa gerek :([signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: Priest Race : EL Morad Job : Buffer/Heal LvL : 69 cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 olay şu anlatıyorum iyi dinle her karakterin job silahları vardır mesela kukry bardish priest maul falan gibi bu silahları ait oldukları karakterler kullanırsa silahın vuruşları karakterin level ine göre bir sonuç verir sonucu etkileyen iki faktor vardır 1- silaha ait elemantal damage 2- kişinin beginer jobber ve master olma durumu eğer siz bp olarak elinize bütün bu silahları alabiliyor olsanız bile atağı yüksek bir warrior silahı sizin atağınızı düşürecektir eğer elemantal damage li bir warrior silahı kullanıyorsanız atağınız daha da düşecektir çünkü master olmadan elemantal damageler size mage staflar hariç çok fazla bir + getirmez çogu zaman götürür buna bağlı olarak master olmuş ve 70 lvl sınırını aşmış bir charınız varsa siege weapon sikiline 2 puan vermeniz halinde elinize aldığınız silahların damagelerini tam olarak görürsünüz ( siege weapon skili aynı zamanda upgrate şansını artırır) budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ağırlıkla alakası yoq ability meselesi 70 e kadar bp spear türü silah kullanamaz penaltısız[signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yani kısacası priestler master olduktan sonra kılıç türleri nin vuruş bonusu olur,%50 daha fazla damage verirsin kılıçla,ayrıca two handed clublardada priest olduğun andan itibaren aynı durum geçerlidir,bütün bp ler mirage sword kullanmazlar dikkatli bakarsan bir çoğundada hell breaker görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Herkese verdikleri cevaplar için teşekkürler. Böylece sorunum çözüldü.[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 57 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: kIzIn1i, 16 Kasım 2005 11:40 tarihinde demiş ki: troll warrior +8 sword la 4500 vuruyorum ama elime +8 raptor aldım troll warrior 500 damage vurdum nedendir anlamdım silah cok agır olsa gerek :( hahah wtf Name : kIzIn1i Nation: Priest Race : EL Morad Job : Buffer/Heal LvL : 69 and this question? ahaha what a n00b?[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Yalnızım dostlarım yalnızım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: sedron, 16 Kasım 2005 11:41 tarihinde demiş ki: olay şu anlatıyorum iyi dinle her karakterin job silahları vardır mesela kukry bardish priest maul falan gibi bu silahları ait oldukları karakterler kullanırsa silahın vuruşları karakterin level ine göre bir sonuç verir sonucu etkileyen iki faktor vardır 1- silaha ait elemantal damage 2- kişinin beginer jobber ve master olma durumu eğer siz bp olarak elinize bütün bu silahları alabiliyor olsanız bile atağı yüksek bir warrior silahı sizin atağınızı düşürecektir eğer elemantal damage li bir warrior silahı kullanıyorsanız atağınız daha da düşecektir çünkü master olmadan elemantal damageler size mage staflar hariç çok fazla bir + getirmez çogu zaman götürür buna bağlı olarak master olmuş ve 70 lvl sınırını aşmış bir charınız varsa siege weapon sikiline 2 puan vermeniz halinde elinize aldığınız silahların damagelerini tam olarak görürsünüz ( siege weapon skili aynı zamanda upgrate şansını artırır)budur... bu siege veapon ve yanındaki skillere kaç lvl de verilebiliyor ne işe yarıyor biraz aydınlatırmısınız pls ben bi ara vermeyi denedim verilmiyodu ayrıca ne işe yarıyolar onları da pek bilen yok sanıyım kullanılamayan yada kapatılmış bi özellik doğru mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: sedron, 16 Kasım 2005 11:41 tarihinde demiş ki: olay şu anlatıyorum iyi dinle her karakterin job silahları vardır mesela kukry bardish priest maul falan gibi bu silahları ait oldukları karakterler kullanırsa silahın vuruşları karakterin level ine göre bir sonuç verir sonucu etkileyen iki faktor vardır 1- silaha ait elemantal damage 2- kişinin beginer jobber ve master olma durumu eğer siz bp olarak elinize bütün bu silahları alabiliyor olsanız bile atağı yüksek bir warrior silahı sizin atağınızı düşürecektir eğer elemantal damage li bir warrior silahı kullanıyorsanız atağınız daha da düşecektir çünkü master olmadan elemantal damageler size mage staflar hariç çok fazla bir + getirmez çogu zaman götürür buna bağlı olarak master olmuş ve 70 lvl sınırını aşmış bir charınız varsa siege weapon sikiline 2 puan vermeniz halinde elinize aldığınız silahların damagelerini tam olarak görürsünüz ( siege weapon skili aynı zamanda upgrate şansını artırır) budur... ....blackforest black olan yerleri okumamışın sanırım...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Yalnızım dostlarım yalnızım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: bilinc, 16 Kasım 2005 12:16 tarihinde demiş ki: said: kIzIn1i, 16 Kasım 2005 11:40 tarihinde demiş ki: troll warrior +8 sword la 4500 vuruyorum ama elime +8 raptor aldım troll warrior 500 damage vurdum nedendir anlamdım silah cok agır olsa gerek :( hahah wtf Name : kIzIn1i Nation: Priest Race : EL Morad Job : Buffer/Heal LvL : 69 and this question? ahaha what a n00b? cok ayip bilinc n00bluk o cift haneli rakamlarda degil zihindedir :( dolayisi ile bu sekilde dalga gecmeni siddetle kiniyorum ... :D Simdi hanimefendiden sahne alip , ben kinaye yapmistim demesini bekliyoruz. Evet evet arzu aradigin kelime kinaye ... ;) hadi hadi basla[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ohoooo 70 olana kadaaar niye daha erken lvl lerde kullanıma açmamışlar ki zaten serverlarda 70 e ulaşan player sayısı parmakla sayılacak kadar az bizim kullanım hakkımızı yiyolar yani :P gerçi japko da server ortalaması 80-85 lvl miş duyduğuma göre ama o kadar kasmak da biraz kasar adamı yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: blackforest, 16 Kasım 2005 12:32 tarihinde demiş ki: ohoooo 70 olana kadaaar niye daha erken lvl lerde kullanıma açmamışlar ki zaten serverlarda 70 e ulaşan player sayısı parmakla sayılacak kadar az bizim kullanım hakkımızı yiyolar yani :P gerçi japko da server ortalaması 80-85 lvl miş duyduğuma göre ama o kadar kasmak da biraz kasar adamı yahu :D 80 üstü limit henüz hiç bir serverde yok. 80 olan kişi sayısı da sanırım 1. çekik gözlü bir warrior arkadaş. 79 olup 80 e kasmakta olan 3-4 kişinin de varlığını duymuştum....Yani ortalama 80-85 imiş adlı bilgi baya bir sallama[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Yalnızım dostlarım yalnızım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 [spo1=bu kişi o kişi mi]http://forum.paticik.com/view.php?id=134401[/spo] ayrıca başka forumlarda da 8x adamların ss lerini gördüğümü hatırlıyorum böle olunca nasıl sadece 1 kişi diyebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar