Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pub 25. NGE hakkında !

maxrep

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.. Bugün yeni sistem yüklenecek...
Yeni sistemi test edenler ve (farklı professionlar olanlarda) lütfen buraya gelişmeler hakkında bilgi yazın.. herkes bilgilensin..
özellikle eski oyuncular...
tabii kaldıysa !

en kötü ihtimalle 1-2 hafta daha oynarım.[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

eclipse nin en dandik saber ını yapıcam ve statları buraya yazıcam :) neyse merak ediorm bayaa.. son gunlerde eclipse cooooook bostu cok canım sıkıldı bari simdi kalabalıklasır, tek tesellim bu.. baska istedigim gibi bi oyun olmadıgı icin oynamaya devam edicem ben, gorusurz aksam..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

haha haa...
soe forumların hepsini kilitledi.. o kadar çok konu açılıyor kii... ve şikayetler o kadar çok ki! ne olacak bu SWG nin ve CU - CU2 nini hali :/
Devamlı kızan bağıran var.. NGE yaptıkları en kötü şeydi...
CU bile bunu yanında sönük kalır.

(şansıma iş yerindeki internetim 2 gündür açık)[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

pub25in manaul download linklerini bekliom. launchpad ile olmuyo. dailup kopuyo ve hep baştan başlio. oyundan haberleri buradan takip etcem. Patchleri CDye çekip bana(kıbrıstayım) gönderebilen varsa ellerinden öperim:)[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse
-SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse

Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki:
Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm daü de okuyosan gönderebilirim sana orda e-ih okuyo ona gönderirim o sana verir? ona göndereceğim şeyler varda ondan direk sana gönderim demedim :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunu oynamak için 4 tane elşiniz gerekiyor. Targeti takip etmek için bir el. mouse u kullanmak için bir tane el.. mesajlarşmak için ve hareketleri yapabilmek için 2 tane el lazım.. special attakları kvyeden takip edeceksin hangisi basabileceğini sırasıyla takip etmen lazım. tabiki o sıraada hedef kaçarsan senden yine bulman ve ekran üstünde tutman gerek.. adam kaçarken kovalayacaksın ve mouse üzerinde tutman lazımm. special lerini seçeceksin.. tam o sırada mouse üstünde olacak ve hırsla sağ tuişa tıklayacaksın (yerse !) yok damage vermedi yakınlaşayım sol tuşa basayım tık . tık. tık. damage vermedi yine. tüh. aha healt bitiyor. heath basayım . aha heath nerde burada ana. ne biiçim health bu kadar mi heath yapıtı.. tüh.. ana incap oldum bile..
--
bu NGE öncesi çoğu karaterle başabaş ve yine çoğunu duelde alırdım.. yani lightsaber im iyidi.. 705 damage vs.. fc 9 gibi şeylerim vardı. şimdi ls ye baktım 552 damage level 77 yazıyor yeni respec le jedi olanla düel ettim zor aldım. (arkadaş alınmasın zaten kardeşimdir :)) Bu ne perhiz bu ne lahana tuşusu..
mavi mavi dolaşmanın ne espirisi var? şirinleri severdim ama bu nedir?
force choke yapıyorum güya ortada birşey yok.
force run da süre var !
saber throw çalışıyor sadece gördüğüm.
special attaklarda level numaralandırmasdı var.. bu nedir yahu.. leveline göre dadamge mi veriyor. ama ben yine damage veremedim...
VE DAHA BİR SÜRÜ SAÇMALIK..
BU SOE TAMAMİYLE SÖMÜRME ÜZERİNE İDİ. ŞİMDİ ÇOLUK ÇOCUK İÇİNE KAYDIRDI.. BEN VE BENİM GİBİLER STAR WARS FİLMİNİ SEVİĞİMİZ İÇİN BU OYUNU OYNUYORUZ. YOKSA HEMEN BAŞKA OYUNLARA GEÇERDİK. DAHA CU SIRASINDA..
ALLAH BELALARINI VERSİN... 1 SENEDİR BAŞKA OYUN OYNAMIYAN VE O DERCE SEVEN BİR KİŞİ BU OYUNU BIRAKACAĞIM.. SIRF MAZOŞİST OLDUĞUM İÇİN BELKİ BİR HAFTA OYUNA GİRERİM VE ÇEVREMDEKİLERİ VE KENDİMİ GÖRÜP AĞLAMAK İÇİN :)...
DAHA NİCE PATCH VE HOT FİXLER ÇIKAR AMA BU REZİL OYUNU ADAM EDEMEZLER...

(iyi alternatif varsa yazın lütfen araştırıyorum 2 haftadır)[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

abi lotr iyi bi alternatif demistim ama pvp yok oyunda, iyileri seciosn ancak..
neyse nge ye gelince.. bir melee lover olarak ve o kdr fs xp kastıktan sonra jedi olmaya fırsat bulamayan biri olarak jedi sectim.. ls resource ları almıstım ya da aldıgımı sanıodm. 4th gen yapıcaktım ama bi resource eksikti bi yerde de bulamadm aynısı 3rd gen icin de oldu ben de 2nd gen yaptım.. gayet iirenc bi saber oldu 103-253 dmg.. (ilginc bisi bi reward crystal vardı inventory de hic bole bisiyin olcagını solememislerdi.. yesil bisi) sonra yapcak bisi bulamadım hadi duel.. ilk bi elder jedi arkadasla yaptım az daha kesiodm :) sonra kando geldi ona da saber yaptık dmg fln aynı bnimki gibi oldu.. rahat bi 10 kere duel yaptık.. heal fln gusel ama specialları kullanmak zor.. tc de cok rahattım ama 5tane special vardı. simdi duel ederken dalıyorm special yapıorm ondan sonra left click yapmıorm kendi kendisine dvm etcek sanıorm :) tabii bu arada kando cat cat vuruo :D heal olayı da gusl.. ama iste tusları kullanmak zor. heal ı ilk en uca koymustum kullanamıodm snra 1e koydum.. ama ondan sonra da hep yanlıslıkla 1e bastım special yapcak eyre heal attım ya da bos bos durdum.. alısması zor bi sistem..
sdc elder jedi lar degil herkes lvl90a kadr cıkabilioms diye duydum dooru mu? ve bunun icin questler var mı?
bu arada 30 fps ile oynadım hep cook rahattı.. videoları da 26-7 fps de aldım..bu arada mineral cıkarabilcek meslek var mı hala?? (ben yenilerden bi tek spy bh jedi officer biliorm) eger varsa ona respec edip resource biriktiriim kendime :)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman

[Bu mesaj nuwanda tarafından 16 Kasım 2005 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi oyun hakkında tartışmayacağım.
Yok efendim şöyleymiş böyleymiş , targetmış yok mouse kontrolmuş hiçbirisini tartışmak istemiyorm. Göreceli bir kavramdır oyun , herkezin tarzı farklıdır fakat söylemek istediğim nokta.

SOE herzamanki b.k u yine yedi. TEST CENTER adı altında millete oynatıp , oyunun aynı sürümünü live serverlara verip ondan sonra bugları fix edecek.

1. Ya bizi hıyar sanıyorlar afedersiniz.
2. Bu adamlar cidden sömürme üzerine kurmuşlar
3. Test center da hiçbirşey yapmıyorlar

Medic karakter oynuyorum level 90 elder jedi ları dövüyorum. üstüne üstlük , combat sırasında bana enemy target heal bastığım zaman heallanıyor. Böyle birşey olabilirmi ? Siz hiç bu oyunu oynayıp denemedinizmi.

Hiç combatta değilken , etrafınızda kimse yokken , çölde heal atıyorum , ve combat moda geçiyor karakter.

Durduk yere başkasını heal ediyorsunuz , karakter silah kaldırıyor kurtlar vadisi tribine girip.

Yahu ayıp artık ya. Bu kadarda olmazki. Yani oyun çıkarıyorsun adam gibi çıkar be yeter artık insanlara çektirdiğin.

2 hafta içinde insanları çileden çıkarıp , 258929 tane fix çektirip balanse edecekler oyunu yine yazık günah artık bu insanlara.

Adam rezleyeceksin , adam consent veriyor, rezleyemiyorsun , gruba alman gerekiyor.

Gruptaki adamı rez edemiyorsun consent et diyor.

yani 2 sininde yapılı olması lazım.

2 si yapılı değilkende rez etmeye kalktığın zaman adam canlanıp yine ölüyor.

Siz bu oyunu hiç denemedinizmi ? Test center da insanlar bug report etmedimi ? Şahsen zilyon tane bug report yolladım şu şöyledir bu böyledir.

Bunlar bütün gün ne yapıyorlar ? Oyunun sorunları hallolmadan oyun live da .

2 sene önce girdiğimdede LIVE BETA testing $15 du.
Şimdide 15 $.

Ne demiştik ? SOE den cacık olmaz.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Sen yine herkezi heallıyosun be sadece düşmanları heallayabiliyodum kendim haricinde TC de. rill falan npcler yada duel ettiğim layerler dışında hiçkimse heallanmıyodu.
bak soe bişiler düzeltmiş(?) friendli targetleri DE heallama koymuş area heal'a.

ünlü bi düşünür şöyle demiş "SWG'nin WoW'u geçtiği tek nokta patch downloaderdir."[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...