anti_fb Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu tali ya skinler citinlerden daha fazla defas weriyo benim prestdeki pauldron tali skinn peki bana boot gloowes helmet we pads lazım bunu nasıl yapacaz .. ###NOTICE : kesinlikle talısman of dectraqsın sormuyorum ### [Bu mesaj anti_fb tarafından 16 Kasım 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 thalia skin sadece pauldron oluyo botu veya glove fln yok.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Ayşe Fatma Semiha Haydi post kasmaya [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 16 Kasım 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anti_fb Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 aboooooooooo coq kotumusss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Talia cok Manyak bisey Aslinda Artik Taliasiz Cz Yapmiyorum Bende[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 keşle pouldron haricindeki parçalarda olabilse ozaman deli bişi olur ama malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bende 200 200 glacier resist vardı çok işime yaramıştı. Ah bide şu armor eriten zehirler olmasa daha uzun süre dayanacaktı meret. bi tane daha yapmam gerekecek şansa çıakr belki. talia skin özelliklerine sahip boot helmet vs ancak rare item olarak bulabilirsin.[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar