Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

manyak insanlar (a.k.a bursa dolmuş çilesi)

dory

Öne çıkan mesajlar

said:
dory, 14 Kasım 2005 20:52 tarihinde demiş ki:
@zeytin
ordan carcar ötcegine gel götür ayol, bi de arkadas olcak das
Ben bugün o saatlerde parlak kotum ve güneş gözlüklerimle yürüyodum.
Çaksaydın mesaj bi taksi tutardık jnmzz[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun için süper bi reçetem var... Herkese tavsiye ederim...

Gerçi tutoriala açmam lazım ama toplu taşıma araçları ve bunların sıralarıyla ilgili olduğundan buraya yazıyim:

Gerekenler:
Simsiyah bi mont(Yada herhangi bi kıyafet işte:D)
Simsiyah botlar
Mp3 veya CD çalar yada türevi bişiy...

Sıraya giriyoruz. Malum, halkımız cahil, Siyah giyiniyosa kesin satanisttir anlayışı var. O şekilde dolaşmanız bile baya bi etki yapar... Baktınız ki 1. savunma işe yaramıyo, mp3 playerımızı alıyoruz, önceden yüklediğimiz Death Metal şarkılarını dinlemeye başlıyoruz. Baktık hala işe yaramıyo, Sesi dışardan duyulabilecek kadar açıp hafiften headbang eşliğinde şarkıyı mırıldanarak bunları 7 mahalle öteye kadar koşturabilirsiniz...

Bunları yapmanız satanist olduğunuz anlamına gelmez, ama saf saf tipler öyle sanıyolar tırsıyolar minibüste filan tırsa tırsa bakıyolar... Tıkış tıkış dolu minibüste yanımdaki koltuğun boş kaldığını bilirim ben:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

^^ haklı.
Ben çok ufak ve sevimli bi tip olmama rağmen sokakta yürürken korkuyolar benden.
Opeth ftw.
Lfg.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
Sosyal ağlarda paylaş

senden kim korkar be, asiri sekersin, her tarafın opeth dinlese ne yazar dsa,aslinda aklima gelmedi değil, çakayım bi mesaj içelim bi çay diye ama yagmur basladı[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

Allah belanı versin.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Bursa trafiği işkence.Bu ünlü Yeşil Bursa rallisine meğerse bu bizim dolmuşçular katılıyormuş haberim yok:DHeykelden Çekirgeye gelene kadar taksi filmindeki adama dönüyorum hani kusan var ya başlangıçta.Dolmuşçuların büyük çoğunluğu keçi çobanı Bursa'da(Çok nazik ve kültürlü olanlar da var ama azınlık)
Sosyal ağlarda paylaş

muzik olayına biran once girişmem lazım, boyle "benden yaşli aman binsin, bunun cocugu var tabi binsin, bu acelesi varmiş binsin.." yok yaranılmaz bunlara anacım[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

bursada da enteresan bi şekilde taksi dolmuslar var. ben baska bi yerde görmemiştim hic.

binince insan bi tuhaf oluo, araba samimiyetinde hiç tanımadıgınız insanlarla filan, bana baya garip gelmişti ilk baslarda :)

gerçi normal dolmuslar da var ama taksiler bi tuhaf yane hehe

ben de cok sinir olurum bu tip olaylara walla, bence sen dogru olanı yapmıssın. neyseki fazla dolmusa felan binmiyorum, rahatsız tip cok ortalıkta..
Sosyal ağlarda paylaş

oha lan bana böyle bişey olsa varya.. kadın kız falan dinlemem direk dalarım.. önce bi bağrırım çağırırım ondan sonra hala duruosa: ceddin deden.. diye

arkadaşlar hakkınızı korumanızı bilmeniz lazım. Bu iki edepsiz, aile terbiyesi görmemiş çingeneye hakkınızı yedirmeyin lütfen. Siz pati üyesisiniz.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 15 Kasım 2005 07:36 tarihinde demiş ki:
Bana böyle birşey olsa heralde kendimi tutamam geçirirdim sanırım bi tane.
Annesine degil tabiki kızına. =)

anasına bak kızını al hesabı[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...