Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ne çok bursalı varmış... Buluşmaya gelen yok ama :-P[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 En temizi araba. Ehliyet varsa zaten hiç işiniz olmasın, ehliyet yoksa da varsın ayda bir polisin tekine 100 kağıt sıkıştırın, onca insanın dırdırını zırlamasını çekmeye değmez. Evet sevmiyorum artık insanları.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: dory, 14 Kasım 2005 20:52 tarihinde demiş ki: @zeytin ordan carcar ötcegine gel götür ayol, bi de arkadas olcak das Ben bugün o saatlerde parlak kotum ve güneş gözlüklerimle yürüyodum. Çaksaydın mesaj bi taksi tutardık jnmzz[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bunun için süper bi reçetem var... Herkese tavsiye ederim... Gerçi tutoriala açmam lazım ama toplu taşıma araçları ve bunların sıralarıyla ilgili olduğundan buraya yazıyim: Gerekenler: Simsiyah bi mont(Yada herhangi bi kıyafet işte:D) Simsiyah botlar Mp3 veya CD çalar yada türevi bişiy... Sıraya giriyoruz. Malum, halkımız cahil, Siyah giyiniyosa kesin satanisttir anlayışı var. O şekilde dolaşmanız bile baya bi etki yapar... Baktınız ki 1. savunma işe yaramıyo, mp3 playerımızı alıyoruz, önceden yüklediğimiz Death Metal şarkılarını dinlemeye başlıyoruz. Baktık hala işe yaramıyo, Sesi dışardan duyulabilecek kadar açıp hafiften headbang eşliğinde şarkıyı mırıldanarak bunları 7 mahalle öteye kadar koşturabilirsiniz... Bunları yapmanız satanist olduğunuz anlamına gelmez, ama saf saf tipler öyle sanıyolar tırsıyolar minibüste filan tırsa tırsa bakıyolar... Tıkış tıkış dolu minibüste yanımdaki koltuğun boş kaldığını bilirim ben:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ^^ haklı. Ben çok ufak ve sevimli bi tip olmama rağmen sokakta yürürken korkuyolar benden. Opeth ftw. Lfg.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 senden kim korkar be, asiri sekersin, her tarafın opeth dinlese ne yazar dsa,aslinda aklima gelmedi değil, çakayım bi mesaj içelim bi çay diye ama yagmur basladı[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Allah belanı versin.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ya Bursa trafiği işkence.Bu ünlü Yeşil Bursa rallisine meğerse bu bizim dolmuşçular katılıyormuş haberim yok:DHeykelden Çekirgeye gelene kadar taksi filmindeki adama dönüyorum hani kusan var ya başlangıçta.Dolmuşçuların büyük çoğunluğu keçi çobanı Bursa'da(Çok nazik ve kültürlü olanlar da var ama azınlık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Vallahi ben piskopata bağlıyorum direk o yüzden gözüm araba görmüyor direk dalıyorum VINNN :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 millet çok öküz, sen de safsın hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bana böyle birşey olsa heralde kendimi tutamam geçirirdim sanırım bi tane. Annesine degil tabiki kızına. =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 korksunlar korkmasınlar farketmez takarım kulaklığı son ses headbang e devam valla yoksa yolculuk çekilmiyo[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 muzik olayına biran once girişmem lazım, boyle "benden yaşli aman binsin, bunun cocugu var tabi binsin, bu acelesi varmiş binsin.." yok yaranılmaz bunlara anacım[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bursada da enteresan bi şekilde taksi dolmuslar var. ben baska bi yerde görmemiştim hic. binince insan bi tuhaf oluo, araba samimiyetinde hiç tanımadıgınız insanlarla filan, bana baya garip gelmişti ilk baslarda :) gerçi normal dolmuslar da var ama taksiler bi tuhaf yane hehe ben de cok sinir olurum bu tip olaylara walla, bence sen dogru olanı yapmıssın. neyseki fazla dolmusa felan binmiyorum, rahatsız tip cok ortalıkta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 oha lan bana böyle bişey olsa varya.. kadın kız falan dinlemem direk dalarım.. önce bi bağrırım çağırırım ondan sonra hala duruosa: ceddin deden.. diye arkadaşlar hakkınızı korumanızı bilmeniz lazım. Bu iki edepsiz, aile terbiyesi görmemiş çingeneye hakkınızı yedirmeyin lütfen. Siz pati üyesisiniz.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bence kadınlara vurmak acizliktir. Hiç bir zaman vurmam ama sözlerimle dövmüş kadar olur.[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 cingeneyle cingene olmaya gerek yok diye dusunuyorum , ama ben agir laf sokardim ehehe[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Mayhem, 15 Kasım 2005 07:36 tarihinde demiş ki: Bana böyle birşey olsa heralde kendimi tutamam geçirirdim sanırım bi tane. Annesine degil tabiki kızına. =) anasına bak kızını al hesabı[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 @Mayhem oha abaza :D[signature][hline]GM gören masum Player!! Koçum benim!! Zergling Şeytana uyan kaybeder aslan !!! Fazla zıplama arkana yaslan !!! Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 muhaha kıza ne geçircen peki (anladınız belli tip tip bakıyonuz allah topuk hemen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar