BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Gösterim Tarihi: 28 Ekim 2005 Yönetmen: Martin Campbell Oyuncular: Antonio Banderas , Catherine Zeta-Jones , Giovanna Zacarias... Tür: Western-Macera-Aksiyon Yapım Yılı: 2005 Kötülerin düşmanı, beyazperdenin vazgeçilmez kahramanı Zorro, yeniden maceralarına devam ediyor. 1998 yılında vizyona giren "Maskeli Kahraman Zorro" (The Mask of Zorro) filminde Anthony Hopkinsin canlandırdığı Don Diego de la Vega, istediğini elde etmiş ve bir serseriden bir halk kahramanı yaratmıştı. Yeni Zorro, Alejandro de la Vega (Antonio Banderas), düşmanlarından intikamını almış ve artık güzeller güzeli karısı Elena (Catherine Zeta-Jones) ve oğlu Joaquin (Adrian Alonso) ile huzurlu bir hayat yaşamaya başlamıştır. Ailesini kötülüklerden uzak tutmaya çalışan Alejandro başarılı olamaz. Çünkü artık yeni bir düşmanı vardır: Armand (Rufus Swell). Yeniden maskesini takmak zorunda kalan Zorro'nun yanında bu kez kılıç kullanmakta kendisinden hiç de geri kalmayan karısı Elena vardır. Kaynak[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] [Bu mesaj BeIlow tarafından 27 Eylül 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Beilow topik açma rekoruna doğru gidiyor sayın seyirciler. "10 dk içinde en çok topik açma" rekoru Beilow'a geçecek mi, azzzz sonraaa! :)[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 :P alakası yokta sinemalara gelicek ve ilgimi çeken konuları "arama" yaptıktan sonra açılmadıysa açıyorum.. Bunun bir sorunu yok :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Kötülüğüne söylemedim zaten, hoşuma gitti sadece öyle arka arkaya motor gibi. Gözümüzden kaçan filmlerin gözümüzün önüne gelmesinin, hatırlamamızın, öğrenmemizin nesi kötü olabilir ki ?![signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bilmem ehehe :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kusacam, ne gıcık bi filmdir zorro bide yenisi geliyomuş.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 çok gereksiz bir film.fragmanını izlemiştim gidipte sinemada izlemem.3 ay sora showtv falan verir canım sıkılırsa orda izlerim anca[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bencede cok gereksiz bi yapim olcak ne gerek var simdi bi tane daha zorro cekmeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bu kadar kötülemeye layık değil Güzel olmuş..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 dün gittim izledim. catharine zeta jones için gittim aslında. herkeze bol bol öpücük verdi sığıntı gibi kaldım orda :([signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bence de kötü bir film değil hatta zaman zaman çok iyi bölümleri olduğunu söyleyebilirim... bence sinemada görülmeye değer...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 YETERRRRR!!![signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Passanger, 31 Ekim 2005 11:55 tarihinde demiş ki: YETERRRRR!!! Be cool padawan!! ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gittim - gördüm - beğendim beğendim - sevdim - özledim (Catherine Zeta-Jones)[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 senaryo baştan sonra tamamen facia. zeta jones bile yaşlanmış o derece yani :) şaka bir yana, senaryoya bakınız. koskoca meksika halk kahramanı zorro, kaliforniya'nın amerikaya bağlanmasını sağlamak için bi taraflarını yırtıyor. seçim sandıklarına bodyguardlık yapıyor, taa avrupadan sırf amerikaya bağlanmasın diye gizli bir grup gelmiş onları yeniyor. yine herkes amerikaya düşman, bu seferde zorro kurtarıyor amerikayı. aferim. film boyunca, acep zorro kardeş ne zaman siyah kıyafetini çıkartıp, amerikan bayrağına sarılacak diye baka kaldım. birde nicholas cage'in filmi vardı. orta doğuda olması gereken kutsal şövalyelere ait olan hazineyi amerikanın bağımsızlık bildirgesinin arkasında bulduğundan beri gülmemiştim bu kadar. eşek herifler ya. holivud sözüm sana, git uzaylı filmi çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar