Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 http://lotro.turbine.com/index.php?page_id=66 cancelliceklere lotr dan screenler[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Lotr online ı EA yapıyorsa bu bahsi kapatalım da oyun ne kadar sürecek ? Kitap konusu sürekli devam ediyor time line ı mı durduracaklar biryerde ? Grafikler güzel geldi , masraflı bir sistem gereksinimi olacak gibime geliyor. aklımda yine soru işaretleri var sizinde tahmin edebileceğiniz gibi ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler [Bu mesaj Arkansis tarafından 13 Kasım 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Lotr online dehset bisi gibi gozukuo!! mutlaka baslarim ona.. ama swg ye de devam edicem sanirm, sirf ortami sevdigim icin..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Empire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 +1[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken.
jonq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 DnD Online grafik motoru LotrO ile aynı ( Tirbune tarafından yapılmış ) oyunda pvp yok ( yani simdilik dusunmuyorlarmıs) Şu an Beta da ve 2006 sonlarında release olması bekleniyor. LotrO 2007 ortalarında deniyor ama ekim-kasım a kadar uzar bence. PvP olurmu tam arastirmadım fakat hikayeye bakarsanız olması gerekiyor ( good vs evil ) Yani Lotro cıkana kadar oyalanacak baska bisey bulmak lazım. Benim tercihim "Age of Conan" dan yana tabiki :) SWG mi ? Bıraktım ben zaten bi rotw e bakmak icin gelmiştim ama aynı tas aynı hamam... ( FPS olayini ilk defa burda duydum zaten Yalan SOE )[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH Tysre - WoW - Paladin
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim.. Bir iki haftaya kalmaz cancel ederim....[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob
Öne çıkan mesajlar