Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 http://lotro.turbine.com/index.php?page_id=66 cancelliceklere lotr dan screenler[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Lotr online ı EA yapıyorsa bu bahsi kapatalım da oyun ne kadar sürecek ? Kitap konusu sürekli devam ediyor time line ı mı durduracaklar biryerde ? Grafikler güzel geldi , masraflı bir sistem gereksinimi olacak gibime geliyor. aklımda yine soru işaretleri var sizinde tahmin edebileceğiniz gibi ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler [Bu mesaj Arkansis tarafından 13 Kasım 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Lotr online dehset bisi gibi gozukuo!! mutlaka baslarim ona.. ama swg ye de devam edicem sanirm, sirf ortami sevdigim icin..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 +1[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 DnD Online grafik motoru LotrO ile aynı ( Tirbune tarafından yapılmış ) oyunda pvp yok ( yani simdilik dusunmuyorlarmıs) Şu an Beta da ve 2006 sonlarında release olması bekleniyor. LotrO 2007 ortalarında deniyor ama ekim-kasım a kadar uzar bence. PvP olurmu tam arastirmadım fakat hikayeye bakarsanız olması gerekiyor ( good vs evil ) Yani Lotro cıkana kadar oyalanacak baska bisey bulmak lazım. Benim tercihim "Age of Conan" dan yana tabiki :) SWG mi ? Bıraktım ben zaten bi rotw e bakmak icin gelmiştim ama aynı tas aynı hamam... ( FPS olayini ilk defa burda duydum zaten Yalan SOE )[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH Tysre - WoW - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim.. Bir iki haftaya kalmaz cancel ederim....[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar