codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Valla forumlardan okuduklarım, overt imperialler overt rebellerden daha az.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ona bakarsan paticikteki emperial sayısı rebelden fazla, bu bır gosterge degıl gıbı gelıyor bana nedenmı ; anchorda rebel gorev alıyosun yapıyosun yaptıktan sonra bır kac dakıka covertta olsan overt gozukuyosun bu aradada emp ler sana saldırabılıyor ve ne hıkmetse bıze hep saldırıyolar uyuz bı durum. tabı saldıran ıcın kıme saldırdıgını bılmıyor hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Which Faction are you in game? Neutral all the way! 1113 22% Covert Rebel 1712 34% Overt Rebel 350 7% Covert Imperial 891 17% Overt Imperial 372 7% Hutt! 514 10% TOTAL 4952 100% % swg.stratics.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hic hutt turk varmi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 tamam aldim cevabımı sustum (:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hutt görevleri nerden alınıyor?jabba'nın sarayından mı?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar