Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

orkide tohumu

Dela

Öne çıkan mesajlar

ihtimal ki ticari degeri o kadar buyuk bitkinin tohumunu kolay kolay bulamazsin .

bulsanda kesin yetistirmesi falan zordur . o kadar pahali olamaz yoksa . ticarete aykiri , ayip .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gellidus, 15 Kasım 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
Orkide beslemek zor yetistirmek dahada zordur.

Ben bir arkadasima yollamistim 2 gun sonra olmus gicik oldum o kadar paraya

hayvan degil ki bu, diyelim hayvan, kes kafasini gonder arkadasina alttan versin serumu. kac gun yasiyo bakalim.[signature][hline]agostos 2005

Hit Single'im
Sosyal ağlarda paylaş

beslemek is bitiyor mu fistan ?

adam olacak mi bakalim orkide . ahlak , insani iliskiler vs bunlari ufakliktan vermek lazim cicege .

isim gucum yok ben baslim dedim irdelemeye .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

off ya tam dayaklıksın ya huun.
ben sölemedim o cümleyi gellesissadasd nickli arkadaş söylemiş orkide beslemek zordur yetiştirmek dahada zordur demiş.ben ondan italik yazdım =P
beslersen yetişir zaten beslemesi zorsa aynı zamanda yetiştirmeside zordur.
aa beslemesi cok kolay ama yetişmesi cok zoor :/ olur mu?[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim içimde hep uhtedir böyle çiçeklerle ve bikaçtane hayvanla dolu bi ev şimdi öğrenci evinde kalıyoruz kendime bakamıyorum ayrı konu ama evlenince manyak şekilli yapıcam balkonumu yada bahçemi köpek papağan alıcam deli bi akvaryum kurucam.
Pek yardımcı olamadık ama içimden geldi ya gece gece idare edin.;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...