Dela Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 nerden bulunur nasil bulunur aradim bulamadim yetemedim. alayim yetistireyim sevdicegi orkideye bogayim diyorum. bi el atalim.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 tasarruf manyaa sevgili tipi, çiçekleri evde yetiştiriyo sahlepin ana maddesi orkide şöle serpiştir toprağa çıkar belki :horace:[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yok parasi neyse veririz bulamazsak sorun degil de, bak canim bunlari elimle yetistirdim ozenle baktim demek daha iyi sanki. yeterli sera, toprak gibi tarim fasilitelerimiz de mevcut. neden olmasin yani?[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ihtimal ki ticari degeri o kadar buyuk bitkinin tohumunu kolay kolay bulamazsin . bulsanda kesin yetistirmesi falan zordur . o kadar pahali olamaz yoksa . ticarete aykiri , ayip .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Koçtaş'da var ben gördüm![signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Orkide beslemek zor yetistirmek dahada zordur. Ben bir arkadasima yollamistim 2 gun sonra olmus gicik oldum o kadar paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 jalepano'dan halloween kabagina kadar hersey var internette, neden bulunmasin. neyse pederle konusayim burdan biri cikmazsa, esas sorun yetebilite.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Orkide beslemek zor yetistirmek dahada zordur. irdelenir bu cümle aslında gece gece[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 cok uzar yetismesi onun, kizdan ayrilirsin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: gellidus, 15 Kasım 2005 23:49 tarihinde demiş ki: Orkide beslemek zor yetistirmek dahada zordur. Ben bir arkadasima yollamistim 2 gun sonra olmus gicik oldum o kadar paraya hayvan degil ki bu, diyelim hayvan, kes kafasini gonder arkadasina alttan versin serumu. kac gun yasiyo bakalim.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 beslemek is bitiyor mu fistan ? adam olacak mi bakalim orkide . ahlak , insani iliskiler vs bunlari ufakliktan vermek lazim cicege . isim gucum yok ben baslim dedim irdelemeye .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 off ya tam dayaklıksın ya huun. ben sölemedim o cümleyi gellesissadasd nickli arkadaş söylemiş orkide beslemek zordur yetiştirmek dahada zordur demiş.ben ondan italik yazdım =P beslersen yetişir zaten beslemesi zorsa aynı zamanda yetiştirmeside zordur. aa beslemesi cok kolay ama yetişmesi cok zoor :/ olur mu?[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 vahşi orkide hesaabı, vaay, çok ornella muti gördüm seni[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people [Bu mesaj sir tarafından 16 Kasım 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 baba yaa kanka yaa yapma yaa, kalbimi kiriyosun[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 olm aksamdan fasulye koy islak pamugun icine, iyice sula, karanlikta birak. bi hafta sonra fasulye ver kiza...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ya benim içimde hep uhtedir böyle çiçeklerle ve bikaçtane hayvanla dolu bi ev şimdi öğrenci evinde kalıyoruz kendime bakamıyorum ayrı konu ama evlenince manyak şekilli yapıcam balkonumu yada bahçemi köpek papağan alıcam deli bi akvaryum kurucam. Pek yardımcı olamadık ama içimden geldi ya gece gece idare edin.;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Seviyorum ben böyle topicleri :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 arka bahçeye domates, biber ek, sonra kendi ellerimle yaptım die salata yapıp götür. aynı hesaba gelir aşşagı yukarı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 orkide derken? kıllandım lan.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 millet aşkı için çiçek yetiştiriyo vay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 millet sevdi mi boyle seviyor azizim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 o cicekler buyuyene kadar ayrilirsan nolacak? :p[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Fistan, 16 Kasım 2005 01:59 tarihinde demiş ki: orkide derken? kıllandım lan. allah belanı vermesin fistan nescafe içiodum ya[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar