xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 tüm istanbul bilgi üniversitesinde okuyan arkadaşlarımızı IBUN cultına bekliyoruz[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 uğrarım bi ara[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 söylemeden edemicem, nick halide edip adıvar'ı andırıyo ya[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 asl plz ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: sir, 14 Kasım 2005 19:34 tarihinde demiş ki: söylemeden edemicem, nick halide edip adıvar'ı andırıyo ya ehuehueuhueh kptummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 tüm yoncacı arkadaşları da patiler manitalarını netten bulmaz cultuna çağırıyom anadın mı.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 niye yorum yapıyorsunuz ki ben burda bi duyuru yapıyorum sonuçta ilginiz yoksa mesaj atmayın atacaksanızda alakasız mesajlar atmayın kimsenin kimseye saygısı yok mu burda[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 saygım var ki yazı yazıp uplıyorum. neden?? çünkü bütün vampirler senin yazını okuyabilsin diye. :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 haniiiiiim kaziklari nereye koydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 çok popup gibi olmuş yav? cult olması da iyiymiş tabi, tırstım ben ya şimdi vampir cult falan[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 burası ilan tahtası mı ? bi de efelenmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yorum yapmak zorunda değilsiniz dedim Burası konu dışı bölümü burda diğer konu başlıklarına uymayan konular yazılıyor.Sitede duyurular , ilanlar bölümü olmadığı için en uygun yer burası.[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yorum yapmak zorunda değiliz, yapmak istiyoruz (: burada duyurulara yorum yapamazsınız diye de bir şey yok, kişisel görüş belirteceğim yukardaki nedenle; konu dışı olmasına rağmen alakasız bir konu olarak görüyorum, çünkü forumun herhangi bir şekilde vampirefreaks sitesi ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. ha bu birazda içinde bulunduğumuz durumdan kaynaklanıyor, vampirefreaks sitesi şu anda konuşulan ve tartışılan bir konu olsaydı bu mesaj daha iyi karşılanabilirdi, ya da mesajı burası vampirefreaks sitesi ile ilgili bir yer gibi değilde, biraz daha açıklayarak atsaydın(mesela site için kısa bir tanıtım yaparak) daha farklı tepkiler alabilirdin(almaya da bilirdin, belli olmaz çünkü o_O) neysem, IBUN'a bişiler(bişi için çok düşündüm, başarılar olmaz, iyi şanslar olmaz. sen dolduruver..)[signature][hline]oeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kısacası, power of christ compels you![signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 paradox bütün postlarını okudum (çok uzun sürmedi), paticiğin en verimli üyesi seçiyorum seni[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 paradox bakıyorum da sağdan soldan duydugun bütün kelimeleri anlamsızca sarf etmişsin.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: xlaidehlevar, 14 Kasım 2005 20:32 tarihinde demiş ki: niye yorum yapıyorsunuz ki ben burda bi duyuru yapıyorum sonuçta ilginiz yoksa mesaj atmayın atacaksanızda alakasız mesajlar atmayın kimsenin kimseye saygısı yok mu burda bunu yazanları anlamıorum artık, burası bi forum yorum yapılması için atılıo, yorum atılcaanı bilerek açıosun sonrada bunu diosun(uz)(genelleme). bence bu tip yorumların geliceini bilipte senin asıl iplememen lazım gibi gelio bana.[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 parad0x un aslında kim olduğunu kendisinin söylemesini istiyorum(bilmeyenler varsa öğrenir en azından) 2.si yeter artık ilk mesaj da yazdığım gibi bilgi üniversitesinde okuyan arkadaşlarımızı bekliyoruz eğer kalkıpta birileri vf ye yonja gibi site sanıyorsa o sizin cahilliğinizden kaynaklanır.Ben birileri gelipte saçma sapan parad0x un da dediği gibi post kasmanız için açmadım bu topic i hem niye herşeye burnunuzu sokuyorsunuz bilgili değilsiniz cevap atmayın kardeşim sizene[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 //xla. vampirefreaksin yonjadan pek farkı var mı sence? ordaki türk kızlarının yorumlarına , ''bakarsan çok güzelsin deathangel'' -bu tip derdo nickler kullanıyorlar- gibi abaza gothic gençleri tarafından yazılmış sadece manitacılık amaçlı bir site. ama öyle gothiclerki tatu ve metallica dinleyen gothicler. :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 top rated girls top rated boys lol rated vampirefreaks[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 eğer vf ye senin gözünden bakarsak evet jonya tarzı bi site ama oda ne kafandaki yoksa at gözlüğü mü..__??[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 isminde hayir yok lan sitenin vampire freaks...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 helal olsun size baska bisey demiyorum... siz gidin her ay hatta 2 hafta da bir acilan bilmem ne ayinin masaustu topicini silmeyin helal olsun tam gaz devam post kasanlara desteğe..arkanızdayım[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 post kasma forumundan bu topic in kaldırılmasını istiyorum paticik yetkilileri parad0x un da dediği gibi pepelek geri gelene kadar eski kaliteyi beklemeyin[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 oke bap pepelek gelince arariz biz seni, o zaman kadar sen "cultini" topla ayin filan yapin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar