angband Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 okuldan cıktık arkadasımla bisiler yemek icin besiktasa indik..canımız solemesi ayıp(ac olanlar kusra bakmasın)durum cekti.) herzamn gittigimiz yerden farklı bi yere gidelim dedik..don dolas bi yer bulduk..girdik... ilk izlenimler iyiydi(mekan adı vermicen..rencide olmasın kimse)yer guzel fiyat guzel,ortam guzel felan.. oturduk..garson geldi..siparis verdik...(burasi onemli)aynen su kelimeleri kullandım... -2 CİFT LAVAS ADANA,2 DE AYRAN.... bence cok zor bi menu değil...neyse baya bi bekledik aradan 30 dk gecti tam bız kalkıcaz artık... garson geldi..elinde 1 tabak... bi baktık adamlar 1 lavasın icine 2 adana eti koymus getirmis... -ABİ YANLIS OLMUS BİZ CİFT LAVAS ADANA İSTEDİK 2 TANE..dedim.. -AA AFEDRSİNİZ dedi geri goturdu.... 5.dk aradan sonra...adam geri geldi... bu sefer durumler dogruydu ama bu sefer de 4 ayran getirmis.. -ÜSTAT BU AYRANLAR FAZLA YAA BİZ SOLEMEDİK BUNU DEDİK.. afedersiniz dedi aldı..biz neyse yiyoz geyik yapiyoz...tam bitirmeye basladık ..garson geldi . -BUYRUN BUNLARDA 2.LER dedi ve gitti..biz arkadasla birbirimize bakakaldık.. ben garsonun pesinden seslenemedim cunku icime bisi oturdu:) ee napalım dedik biz bu adamlar la ayrı dunyaların insanlarıyız...bunları paket yaptıralım bir an once surdan cıkalım dedik... sonra garsonu cagirip tane tane ve cok net sunları dedim -BUNLARI AYRI AYRI,2 PAKET HALİNDE PAKETLERMİSİN? dedim... aldı goturdu hesabı oderken bize getirdigi pakette soleydi.;adam almıs 2 dürümü tek kagıda sarmıs onu posedin icine koymus..sona posedin icine 1 poset daha koymus.... bu gordukten sona cıktık dukkandan ben hayatımda sayılı isyanlarımdan birini ettim..barbarostan mec.koye kadar hem guldum hem kufrettim...[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 isim isteriz[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 harbi baya kıtmış herif ama kimbilir ne derdi var onun da[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hahahaha garson malatyalıydı dimi? [Bu mesaj h1v tarafından 15 Kasım 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 nie malatyalılıar ne oluo?[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 haeheaahe adamda anlamama kabiliyeti var[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 o adam ya aptal ya da aşık. (arada da pek fark yok aslında :-) )[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 adam vermiş kendini işine tabi siparişleri karıştırıyodur birbirine napsın zavallım :) hiç senle ilgilenmeyebilirdi pardonda demeyebilirdi :P "uzattın ama" falan diyebilirdi var öle krolar :D komikmiş ama heüheüheü[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 forget us europe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 huuhazuhhu poşedin içine 2. poşet koymuş türkçe bilmio heralde herif ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yuh ya tamam belki ilk menüde anlamamış olabılır hani kafası dalgındır filan dedimde poşet olayına gelince harbi adamda sorun varmış yani yakmış 1 2 devreyi[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 okul bahçeşehir mi bu arada biliyorum biraz alakasız oldu ama[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 insanlık halidir arasıra olabilir böle şeyler. fazla üstünde durmamak lazım bence :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: xlaidehlevar, 15 Kasım 2005 20:27 tarihinde demiş ki: okul bahçeşehir mi bu arada biliyorum biraz alakasız oldu ama yildiz tek. üni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: h1v, 15 Kasım 2005 19:32 tarihinde demiş ki: hahahaha garson malatyalıydı dimi? [Bu mesaj h1v tarafından 15 Kasım 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] ne alaka malatyayla? malatyalı salak mı olur diyosun şimdi sen?[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar