Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yanlış anlaşılma/saniye rekorunu kırdım..!!!

angband

Öne çıkan mesajlar

okuldan cıktık arkadasımla bisiler yemek icin besiktasa indik..canımız solemesi ayıp(ac olanlar kusra bakmasın)durum cekti.)

herzamn gittigimiz yerden farklı bi yere gidelim dedik..don dolas bi yer bulduk..girdik...

ilk izlenimler iyiydi(mekan adı vermicen..rencide olmasın kimse)yer guzel fiyat guzel,ortam guzel felan..

oturduk..garson geldi..siparis verdik...(burasi onemli)aynen su kelimeleri kullandım...
-2 CİFT LAVAS ADANA,2 DE AYRAN....

bence cok zor bi menu değil...neyse baya bi bekledik aradan 30 dk gecti tam bız kalkıcaz artık...
garson geldi..elinde 1 tabak...
bi baktık adamlar 1 lavasın icine 2 adana eti koymus getirmis...

-ABİ YANLIS OLMUS BİZ CİFT LAVAS ADANA İSTEDİK 2 TANE..dedim..
-AA AFEDRSİNİZ dedi geri goturdu....

5.dk aradan sonra...adam geri geldi...
bu sefer durumler dogruydu ama bu sefer de 4 ayran getirmis..

-ÜSTAT BU AYRANLAR FAZLA YAA BİZ SOLEMEDİK BUNU DEDİK..

afedersiniz dedi aldı..biz neyse yiyoz geyik yapiyoz...tam bitirmeye basladık ..garson geldi .
-BUYRUN BUNLARDA 2.LER dedi ve gitti..biz arkadasla birbirimize bakakaldık..
ben garsonun pesinden seslenemedim cunku icime bisi oturdu:)

ee napalım dedik biz bu adamlar la ayrı dunyaların insanlarıyız...bunları paket yaptıralım bir an once surdan cıkalım dedik...

sonra garsonu cagirip tane tane ve cok net sunları dedim
-BUNLARI AYRI AYRI,2 PAKET HALİNDE PAKETLERMİSİN? dedim...

aldı goturdu hesabı oderken bize getirdigi pakette soleydi.;adam almıs 2 dürümü tek kagıda sarmıs onu posedin icine koymus..sona posedin icine 1 poset daha koymus....

bu gordukten sona cıktık dukkandan ben hayatımda sayılı isyanlarımdan birini ettim..barbarostan mec.koye kadar hem guldum hem kufrettim...[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım...

Follow the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

adam vermiş kendini işine tabi siparişleri karıştırıyodur birbirine napsın zavallım :) hiç senle ilgilenmeyebilirdi pardonda demeyebilirdi :P "uzattın ama" falan diyebilirdi var öle krolar :D komikmiş ama heüheüheü[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...