Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bu da yeni anvilimiz artık upları burdan yapiciz [spo1= ][/spo] farkında olmadan E ye bastım anvili tıklamadan önce çar da topukladı tabiii gidebildiği yere kadar ^^ en sonunda durdu bi yerde[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer[Bu mesaj Murtaza tarafından 15 Kasım 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 [spo1=Burdan yakın][/spo][signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 14x.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 link yok ki. imageshack in linkini vermişsin[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 [spo1=TıK][/spo][signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bunu yapmakta bişey yok. ben de rospelin yanında basıyorum genelde[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yanlış link i koymuşum da ^^ edit çektim ty for help[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 buda yakıo yakmayan anvil istiyoruz :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 14x.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yakmayan ? o_O :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 AKI nın işini bozdular.The_Strom para karsılıgı satıodu oranın yerlerını Strom yafrim darmadagın oldun farkındayım :D[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: eXe, 15 Kasım 2005 20:09 tarihinde demiş ki: AKI nın işini bozdular.The_Strom para karsılıgı satıodu oranın yerlerını Strom yafrim darmadagın oldun farkındayım :D ZORT _?[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 özentilerde kaynıo ortalarda (nick)...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ewet dostum senin derdin ne !!! ? said: BesT, 15 Kasım 2005 20:15 tarihinde demiş ki: özentilerde kaynıo ortalarda (nick)... [signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 gaza geldin durun dağatmayın ortalığı :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: _miqrop_brutal, 15 Kasım 2005 20:57 tarihinde demiş ki: NE DİYOSUN LAN SEN SEREFSİZ said: _miqrop_brutal, 15 Kasım 2005 21:05 tarihinde demiş ki: cevap versene lan it said: GGGGG, 15 Kasım 2005 21:10 tarihinde demiş ki: yaa bırak a.q su besti adamın işi gucu yok millete dalasıyoo dostum şimdi eve gider o abisi sutunu içsin burayıda karıstırmıs PLS BAN THESE NOOBSSS+Block or delete the TOPIC şikayet buttonunu kullanıp türkçe yazdım ama hala topic ayakta :S[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 tarti$ma yaratanlara forumda 3 gun MUTE atalim..[signature][hline]Class : Rogue/Assasin Level : 5x Np : 5xxx Server : Cypher Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 +11[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Maradonun cesitli yerlerinde B harfine basinca anvil cikior fakat hicbi zaman acildigina rast gelmedim mesela maradon üst taraftaki orc inn ve human inn in tam ortasinda bi yerdede var ayrica Skill deistirilen alandada böle bi anvil var ama acildigini daha duymadim ama acan elbetteki vardi söylentilere göre %100 yanmior:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar