Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Top Gear


Tarist

Öne çıkan mesajlar

Bbc world de yayınlanıyodu bi ara hala var mı bilmiyorum.
Tavsiye ederim yakalarsanız izleyin.Araba karşılaştırmaları,test sürüşleri fln var.Emule dan bi bölümünü çektim yaklaşık yarım saat her bölüm.Sunan herifler de geyik baya..İstediginiz araba çıkarsa hakkında baya şey ogrenebilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Silthanas bahsettiğin sanırım rides
muhteşem gerçekten adamların yaptıklşarını hot roads makinelerini görünce gerçekmi falan diyorsun...bi keresinde adamlar dandik bir 70 model chevy pick-up tan aşmış bir canavar yartmışlardı V8 500+hp lik falan
esas bir de occ(orange county choppers) nin belgeseli de hasta discovery de...[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki:
Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 11 ay sonra ...
Bu sabahki (tekrar) bölümünde İzlanda'da Convertible kapıştırdılar. Audi (??), Chrysler Crossfire ve Nissan 350Z yarıştı... Sonuç olarak daha sonra Porsche, BMW, Honda nın üstü açılabilen modellerini yarıştırmaya kara verdiler!
(o yarışmayı Honda S2000 alıyordu sanırım)
Her an her şeyin olabileceği bir program Top Gear. Arada Top Gear tip falan verirler. Misal bir tanesi şöyleydi: If you wanna buy Cadillac, buy a Vauxhaull!
Jeremy Clarkson ve diğer iki eleman çok komiklerdir. Süper programdır!
Ya unutuyordum az kalsın bir de büyük kötülerin (villain) yarıştığı bir bölüm vardı. Darth Vader'dan, Dr Doom'a kadar bir sürü kötü vardı. Çok komikti =)[signature][hline]MONO(b)LOG
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haaa BMW denediklerinde de adilik yaptı herif çok güldüm. Adam kendi arabasını teşhir ediyormuş meğersem, "Bizim test ettiğimiz arabaların genelde en çabuk mahvolan kısmı lastikleridir, bu kadar hareketten sonra genelde lastikleri bitmiş iade ederiz... Ama bu program böyle olmayacak. Neden? Çünkü bu araba benim" gibisinden bir laf etmişti ölmüştüm herifin yüz ifadesiyle lafa.

Torrentte varsa indirip izleyelim yahu...[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Siz isteyin pati dostlarım!
Dediğim Torrent değil ama yine de güzel. Ayrıca bölümlerin ayrıntılı bilgileri var... Linkin üzerine gelip bekleyin. Yazıları okuyun indirin =)

ühühüh linklerini kesmişler... Ama torrent sitesini de bulurum şimdi
[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 14 Ağustos 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdilik en iyisi bu

FTP buldum =)

Bu forumlarda da bol bol Top Gear videosu var. Ama üyelik gerekiyor

Hatta o bölümde arkadaşları arabayı Stig'e veriyorlar habersiz. ve ingiltere'de bir gay sitesinin AmG'yi en güzel araba seçtiğinden dem vurup "topsun olm sen" muhabbeti yapıyorlar. Abimin arkadaşlara dalması ile bityordu galiba program =)[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 14 Ağustos 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mercedes miydi o ya? Ben harbi yaşlandım anasını satayım, şeşe beş der oldum... Genelde arkadaşta bir oturuşta 5-6 bölüm izlediğim için dumanlanmış da olabilir kafa ama evet sanırım öyleydi. Yoksa değil miydi? Yoksa?

Evet ben de indirmek istiyorum destek bekliyorum, bakınız bölümleri unutmuş her şeyi karıştırır olmuşum.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
MUahaha bugün yayınlanan bölümünde Jeremy Clarkson girdiği bir iddia yüzünden saçını yedi! Chrysler 300c, Holden/Vauxhall Monaro ve Jaguar S-Type V8 kapıştı. Gelgit bölgesinde kumsalda yapılan çekimler her zamanki gibi harikaydı.
Chrysler o olağan üstü dış görünüşe rağmen içerik olarak büyük bir hayalkırıklığıydı. Jaguar S Type eh işte, iyi ama çok pahallı.. Holden/Vauxhall Monero ise bu küçük V8 kapışmasının galibi oldu..

Ayrıca TopGear bölümlerini şu adresten de sömürebilirsiniz.
http://tvunderground.org.ru/index.php?show=season&id=960[signature][hline]MONO(b)LOG
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 yıl sonra ...
yok mu izleyen yahu?? 4 sene once yazılmış en son post. cok buyuk ayıp bole bi programa. butun sezonları indirdim izliorm. 9. sezonu bitirdim yeni. şole bir sorum var. şimdi 9. sezon 6 bolum suruyo ve bitiyo ama internette bazı sitelerde 9. sezonun 6. bolumunden sora 10 tane falan best of topgear adında bolumler olduğunu gordum. hatta baska sezonlarda da varmıs bole bolumler ama bi turlu bulamadım bu bolumleri. nası bulurum bu bolumleri bile var mı acaba??
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...