VW__ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Benzin yetmez sana alkol de al.. Kafan güzel olsun bilgisayarı büyük zevkle yakarsın için gitmez :D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 aaaaay zaten qızlı saklı bılgısayarı acıom :D burda herkez ders calısıom mu dıe kontrole qelıo :D[signature][hline]Server: ARES Nick: JacquieS_ Clan: CASTLE™ Character : Pis buffer Lvl: her geçen gün artıyor np: 10k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ohh bea girdim sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kafayı yedi bunlar şifreler kabul olmuyo böyle olursa eger düşünemiyorum :([signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Hs online olsa bende girecem inş girenlere iyi oyunla vallaha baska on olabilen varmı ?[signature][hline]Ghost Mode On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Arese mi girdin ?[signature][hline]Server: ARES Nick: JacquieS_ Clan: CASTLE™ Character : Pis buffer Lvl: her geçen gün artıyor np: 10k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 herif adi benzin vermiş sulu bu ya tutuşmuo bir türlü ağız tadıyla bi bilgisayarıda yakamıoz :([signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 fik us ko[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Owned_By o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whiTe_liON2 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 valla DB ler hacklendiyese olay bitmiştir. daha bu oyunu oynamanın bi annamı yoktur . bu böle bilineeeee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Marl0_on, 15 Kasım 2005 20:14 tarihinde demiş ki: fik us ko banamı diyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 fuuu usko :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Topluca sakatamı geldık şimdi yani haydaaaaaaaaaaa[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hala şifre hata veriyo giren varmı ????????[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Jean_Ali, 15 Kasım 2005 20:01 tarihinde demiş ki: abi ne bu böle tam akşam eve geliom raht rahat oynıcam bi bakıom hata kafayı yicem aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Hack mack olamaz ya bu kadar adamı aynı andamı hackledıler sabredelim az bakam[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Usko, 15 Kasım 2005 20:15 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 15 Kasım 2005 20:14 tarihinde demiş ki: fik us ko banamı diyosun ? yok lem dont worry server a diom[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Owned_By o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya ne herkez bana küfür ediyo ayıp ya :D [spo1=invalid password]Asıl Link: forum.paticik.com//view.php?id=129653 Yazar: KaKsi Konu: Login Failed / Invalid Password(USKO) Spoiler: Konu Yazısı Bu tür hatalar çok fazla olmaya başladı. Ama ben şöyle ufak bir açıklama yapmak istiyorum. Usko'da; Eğer oyunu oynarken, server'a reset atılırsa yada server çöker de yine reset atılırsa, tekrar oyuna girmen için server'ın kendine gelmiş olması gerekiyor. Ama bu durumda bile sen serverda asılı kalmış oluyorsun. Bu da her login olmaya çalıştığında, asılı kalan karakteri DC etmeye çalıştığı için "Login Failed" hatasını alman demek oluyor. Bu senin hala oyunda asılı kaldığını ve server'ın daha aktif hale gelmediğini gösterir. Server aktif hale geldiğinde ise, ilk denemende yine aynı hata mesajını alırsın. "Login Failed" bu hata mesajını aldığında asılı kalan karakter DC olur ve ikinci denemende oyuna girersin, yada giremezsin başka hatalar mesajları alırsın tabi bu başka hatalar mesajları yoğunluk v.s. gibi olaylardan kaynaklanan hata mesajları olur. "İnvalid Password", eğerki login ve şifrenizi doğru giriyorsanız bu hatanın iki sebebi vardır. Ya ciddi ciddi hesabınız çalınmış ve şifresi değiştirilmiştir yada "Login Server" dediğimiz ara bağlantı çökmüş olur. Birinci seceneğin yaşanıp yaşanmadığını, oyunu oynayan diğer arkadaşlarına sorarak öğrenebilirsin, eğer diğer arkadaşların da aynı sorunu yaşıyorlarsa "Login Server" çökmüş demektir. Ama şöyle bir durum daha var, "Login Server" çökmüş durumda iken, zaten oyunda olan kişiler problem yaşamazlar, çünkü onlar login olmaya çalışmadıkları için, böyle bir hata mesajını alacakları bir durum söz konusu değildir. Bu hata mesajından böyle bir durumda kurtulmak için, "Login Server"'ın kendine gelme[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Abi öle bişi olursa ben bittim daha 3 saat önce 61 lvl char satın aldım :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 @Marl0_on bana demediğini biliyorum. Komiklik olsun diye yaptım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 :P[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Owned_By o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ben girdim arese şuan oyundayım.Arkadaşlar makinenizi resleyin hs hatası gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 HAYIRRRRRRRRRRR OLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Server Status LoginServer Offline Ares 1 Offline Ares 2 Offline Ares 3 Offline Beramus 1 Offline Beramus 2 Offline Beramus 3 Offline Cypher 1 Offline Cypher 2 Offline Diez 1 Offline Diez 2 Offline Xigenon 1 Offline Xigenon 2 Offline[signature][hline]Ghost Mode On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Hangi charımla girdiysem şifremi kabul etmiyor sizce ne oluyor serverde.... database hatası.. database hackerlerin elinde.siteye neden girilmio sanıosunuz..[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cypher LvL : 61 Clan : StolenLifes (Abbys Bizim :D ) Job : Paladin Np : 48xxx http://img425.imageshack.us/img425/968/andjusticeforall6zk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 invalid password nasıl gidicek :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 14x.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar