DownTown Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 elimde 3 tane 61 char var ve hepsinin şifresini biçok kişi biliyo hepsi bana ait bunların şifreslerini deiştirmem gerek acaba sitede şifre deiştirme ne zmn aktif olucak bi bilgisi olan varmı yada bi fikri olan??[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Diez~|ReaL_ToucH|~|Shadowvain|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Beramus~|Promethe|~|BerserkerHero|~[Playing...] |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] [Bu mesaj DownTown tarafından 15 Kasım 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ben dün gm ile konuştum site açılınca diyor ama ne zaman açılacak kesin bişe sölemedi en kısa zamanda diyor :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D CM04/05 TÜRKÇE PATCH LAZIM ÖM BEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Niye birçok kişi biliyor diye sormıyacağım bile. Ama umarım imzandaki sattığın karakterler değildir ;)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:182.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yaf onlar bişey deil daha çok varda sattığım yada oynadığım char yazmadım çok büyük olur diye :P :D ama 2 tanesi o imzamdakilerden :) hikayeyi boşver biliyolar işte benim sorum ne zmn açılır bu site :([signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bende 4 Gozle Bekliyom Acılmasını :D şifre deiştircem arkım biliyo şifreyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Arama pls... Bu arada benden ne istoyorsun,şurda forumda gülmece haric ne yazsam kızıyorsun ne yapım da kızma?[signature][hline]Seviyosan patlat gitsin,Şöfersen gazla gitsin. Duzde sollama,Viraşta yakarım seni. Vermedinde ne oldu. Ah o mavi gözler, Baktıkca içimyanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C4__ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 1 veya 2 hafta içinde açılacakmıs notice geçti 2 gün önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_CLiMaX_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bişi sorcam yaw bu türkçe karakterli bi şifre nası degişir.. Bilen varmı..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 değiştirirsende türkce karekter kullanma cünkü hata veriyo oyuna giremiyosun benim öle oldu çünkü :(:(:(:([signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 proxy dahil tüm Türk IPleri kapalı sanıyordum, siteyi unutmak mı lazım ne...[signature][hline]yeni bir rogue doğdu, 33 level iken chitin set kullandı ve deruda noob dendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_CLiMaX_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Zaten site acıkken bile değiştiremiom password yanlış dio oyuna girerken sorun yaşamıom ama neiştir..! Clone09 lvl:51 İxgenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: maelstrom, 15 Kasım 2005 19:46 tarihinde demiş ki: proxy dahil tüm Türk IPleri kapalı sanıyordum, siteyi unutmak mı lazım ne... 30000000 defa söylendi ama 300000001 defada belki düşer. "Türk IP' leri ile kimsenin alıp veremediği yok, site komple kayık durumda" Yok hala Türk IP' leri derseniz 300000002 ci defada açıklarım niye olduğunu.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:182.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ben qecenqun blackwinds e sordum 2hafta ıcınde clan buggda kalkcakmıs sitede acılcakmıs ama ben inanmıorum baska turlu deqıstırme sansımız olsa keske :([signature][hline]Server: ARES Nick: JacquieS_ Clan: CASTLE™ Character : Pis buffer Lvl: her geçen gün artıyor np: 10k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 lmao sarsie yörünge dışı :D banane ne kadar charım & itemım giderse gitsin sınavlardan zayıf alıyım banane şu an çok mutluyum :D şaka bi yana site ne zmn açılcak yaaaaaaaa :(:(:(:(:(:([signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zibidi06 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Sitede hata falan yok arkadaşlar.. Türk IP leri ile sorunlu siteye girmemesi. Siteye girmek isteyenler Ipl erini değiştirmek zorundalar.[signature][hline]ÖlümüneSevdamızAnkaramız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: zibidi06, 15 Kasım 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Sitede hata falan yok arkadaşlar.. Türk IP leri ile sorunlu siteye girmemesi. Siteye girmek isteyenler Ipl erini değiştirmek zorundalar. pffff ne zekisin sen :D deiştir bakam girebilcenmi Allah aşkına bi deiştir girebilcenmi ??[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hihihihihihi :D walla onuda denedım sen denemedınmı daha[signature][hline]Server: ARES Nick: JacquieS_ Clan: CASTLE™ Character : Pis buffer Lvl: her geçen gün artıyor np: 10k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 şifre deyiştirmede bug var doğum tarihini yazmadan direk deyiştirebiliyorsun şifreyi adres yerine /...... bişiler yazıyorsun direk doğum tarihini istemeyi atlıyor bu yüzden kapalı.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar