Stifler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 suna karar verdim.. ingilizce bir cümleyi elf yazısıyla yazdırıcam.. cumleyi birazdan yazarım photoshopta elf olarak yazdırıp resim kocam[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 işte bu: I show true feelings always feeling the pain .. Smash me to the ground a thousand times as before [spo1=elf yazısıyla bole olcak][/spo][signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo!Its Stiflers Time, Baby!Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Arkadaşım o elfçe değil ki. Sadece elf font'unda yazılmış ingilizce bir sözcük. Onu zaten öyle götürmene gerek yok, işini bilen dövmeci onu çevirip o şekilde yazar zaten. İnsanı öldürürsünüz siz.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Stifler, 13 Kasım 2005 11:31 tarihinde demiş ki: suna karar verdim.. ingilizce bir cümleyi elf yazısıyla yazdırıcam..cumleyi birazdan yazarım photoshopta elf olarak yazdırıp resim kocam biraz okuyup cevap atsanız?[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 madem elfsin göster gelsin :-p yada elflerin en buyuk sozu yollarinda deil kollarinda oleyim :-d[signature][hline]EMESEN SIPEYS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Muhallebi, 13 Kasım 2005 13:08 tarihinde demiş ki: Arkadaşım o elfçe değil ki. Sadece elf font'unda yazılmış ingilizce bir sözcük. Onu zaten öyle götürmene gerek yok, işini bilen dövmeci onu çevirip o şekilde yazar zaten. İnsanı öldürürsünüz siz. okumaya inanmak[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 madem öyle bişi yapıcaksın Türkçe bi sözcüü öyle yazdırman daha ii olur. yani bunun ingilizce olmasının mantığı yok[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sizce guzel olmus mu resmini koydugum şey.. onu yaptırcam cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Pardonda bilmedigin bi dilden neden dovme yaptırmak istiyosun:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: letscry, 14 Kasım 2005 17:46 tarihinde demiş ki: Pardonda bilmedigin bi dilden neden dovme yaptırmak istiyosun:) abi lutfen son yazdıgım mesajları okuyun.. en sonunda elf fontuyla ingilizce birşey yazdırmaya karar verdim resim koydum =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Stifler, 13 Kasım 2005 11:35 tarihinde demiş ki: işte bu: I show true feelings always feeling the pain .. Smash me to the ground a thousand times as before [spo1=elf yazısıyla bole olcak][/spo] @letscry[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo!Its Stiflers Time, Baby!Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bende istiyorum ancak bilemiyorum :([signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 alem mordorsa kral benim huleyn yazdır:D:D:Dkarizma olr:D:D:P[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 valla yazdırdığın şey de o kadar matah bir şey değil bence ömrünün sonuna kadar da taşımak isteyeceğin bir şey hatta. hiç tasvip etmiyorum yani ciddiyet bi yana bırakırsak bence git "only god can judge me" yazdır[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 harbi iğrenç bişi lan bune böö said: CaDoBaBa, 12 Kasım 2005 20:10 tarihinde demiş ki: said: Todesengel, 11 Kasım 2005 21:04 tarihinde demiş ki: [spo1=Bunu yaptır elfçeyi boşver][/spo] hehe korkar millet bunu görünce [signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 EsteL = umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ingilizce de bitti şimdi elfçeye sıra geldi. allam ya.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Head, 15 Kasım 2005 12:39 tarihinde demiş ki: ingilizce de bitti şimdi elfçeye sıra geldi. allam ya. Head turkce dimi? tobe yarabbi.. dinime kufreden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 dovme konulu bir baslik altindan dil tartismasi =) hos..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Niye buraya soruyorsun ki dovmeyi kendin yaptiracaksin icine sindiyse hosuna gittiyse yaptir kendi gorusun daha onemli bence .... (Ayrica Turkce elf fontuyla yazdirmani tavsiye ederim.)[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Head, 15 Kasım 2005 12:39 tarihinde demiş ki: ingilizce de bitti şimdi elfçeye sıra geldi. allam ya. zevkler tartisilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar