Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Elfçe değil de caponca yaptır[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 yok abisi elfce istiom banne banne.. ınga[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 japonca ozentilik elfçe az kişi tarafından biliniyo[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 http://images.google.com.tr/images?q=elvish&svnum=10&hl=tr&lr=&start=0&sa=N next next diye gezerken güzel bişiler çıkıyor.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike!
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 buluruz elfçe dövme nolcak. koyyim biraz sona[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 [signature][hline]FİLTHY PLAY!*********...
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 işte abi resimler guzelde anlamlarınıda bulmam lazım bnm =) bende oyle bi şans var ben elfce dovme yazdırırım sectigim elfce ipne demek olur =))[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Hmm görünce anladım ki bana göre kötü duruyor : )[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hocam boyle buyuk olmıcak ztn.. kucuk ve ince olcak.. alttada elfce olarak yazıcak.. lasto beth nin tolo dan nan galad gibi .. sesimi duy ve ışıgıma gel demekmiş mesela..[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ince narin tek renk yazi yaptircaksan bence dovmeciye o kadar paraverme hapisana dowmesi yaptir . hem ne kadar kalıcagini sen ayarlarsin ilk 3 kat filan yaptirirsin cok hosuna gitti ustune 4 kat dha cekersin kalıcı olur . eger ilgilenirsen nasil yapildigini anlatiiim[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 @cuma merak ettim.. anlatabilirmisin biraz? arkadaşlarında benimde ilgisini cekecektir kesin[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bende merak ettim[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 gereklı malzemeler -toplu igne -murekkep -kolonya .pecete yapimi oldukca kolay bana resim dersinde hocaya farkettirmeden yapti :P ben 3 kat yaptirdigimdan fazla aci cekmedim . ama 7 kat filan baya cırpındırıyo adami aslında bunun dha degisik bi yapma cesidi var ama ben en kolayini anlatiim simdi dowmeyi yapicak bi eleman buluyoruz sora dowmeyi yapicak yeri kolonyayala bi gzl temziliyoruz. sora yazacagimiz seyi tukenmez kalemle yaziyoruz. ardından arkadasimiz murekkepiin kapagini aciyo ve igneyi aline aliyo igneyi ilk once murekkepe batiriyor sonra yazininn ustunden nokta noka batirarak geciyo ama fazla bastirmamak lazım yanı derinin altina fazla inmiyicek murekkep azaldikca tekrara batiriyoruz ve bir turu tamamladikdan sora kolonyyala silip durumu kontrol ediyoruz. ve 2. kata geciyoruz gene aynı sekıldeigneyle batira batira geciyoruz bu sefer biraz dha fazla canımız aciyor hatta cok az cıkda kanama oluyor . 2. turu bitirince sora tekrara kolonyayala silip durumu kontrol ediyoz . ve 3. kata geciyoz gene aynı sekılde bu katda baya bi can yanıyo ve bu katıda bitirince dowmemeiz bitiyo. dowmenın oldugu yer şiş olarak kalıyo sora iniyo kabuk bagliyo kabuklar souluyo ve geciyo spr bi dowmemeiz oluyo bnm sol kolumdabi nazi işareti var kucuk bişi ama geiciek yakında. işte bu kadar bi cesidide bole walkman alıyosun parcaliyosun içindekimotoru aliyon ucuna igne filan takıyon ole cızz cızz die batiraa batira yapiyon ama cok acaip can yakıyo sorusu olan varsa sorsun cekinmesin [Bu mesaj Cuma tarafından 11 Kasım 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 abi pek kaliteli bişi olmaz gibime geliyo ama yanılıyomuyum?[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 al yazdım işte gayet saglikli ve gayet de kalıtelı . aslında wep cam filan olsa cekıp koycam da kolumun resmini yok malasef[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hakkaten resim olsa cok guzel olur.. netten bulamazmısın?[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 sanmam ama yakın zamamda cekebilirm gerci bu aralar zor ama . bak gorusnusu soele bişi bnmkı mavi murekkeple yapıldi . bole tukenmez kalemle cızılmiş gibi ama ole janjan lı okyu renklı gibi gorunmuyo bole az acoık renk gibi derinin altında yazi gibi gorunuyo gunes dede parliyo .:P[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 he bide o kadar kalın bişi deil yanı fistanın verdigi orneklerdeki gibi gerci bunu ayarlıya bilirsiniz sadece ugrastiti biraz . antalyadaysan yapabilirim sana:D[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ankardayım yaf.. bide hocam yetenekli birinin cizimi fln lazım .. smdi ugrastırır.. ama bi resim koysan cok makbule geccek =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ya olsa can kurban ama yok. ya bak bnm kolumdakı cok sıradan ole goze aşırı carpmiyo zaten cok kucuk yaptirdim . bak sen bunu arastir okulda filan bi yakını cezaevinde kalmiş birileri filan varsa etrafında sor onlara . bizim sınıfta bi cocuk var 4 dayisi mueppet hapis yatiyodu o yapmişti bana.[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 biraz bekle site buliyim direk kendin ogren icinde grammari sozlugu yle felan elfc klavuz var sanırım darkelf lisanı[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 tmm buldog bekliorm @cuma araştırayım biraz.. saol bilgiler için.. cidden ilk defa duydum =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 onemli deil kafana takılna bişi olursa sorabilirsin.[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Syn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Kimyasal Atık amblemi her zaman hoşuma gitmiştir.Eğer kaslı bir vücudun varsa çok güzel duru[signature][hline][b]80018[b]
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Syn, 11 Kasım 2005 22:28 tarihinde demiş ki: Kimyasal Atık amblemi her zaman hoşuma gitmiştir.Eğer kaslı bir vücudun varsa çok güzel duru hentbolcuuym omuzlar fln geniş yani vucut ii ama kararım kesin elfce =) sag omza[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Öne çıkan mesajlar