Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elfce dovme istiorm..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok abisi
elfce istiom
banne banne..
ınga[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Mesaj tarihi:
işte abi resimler guzelde
anlamlarınıda bulmam lazım bnm =)

bende oyle bi şans var
ben elfce dovme yazdırırım
sectigim
elfce ipne demek olur =))[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
hocam boyle buyuk olmıcak ztn.. kucuk ve ince olcak.. alttada elfce olarak yazıcak..

lasto beth nin tolo dan nan galad gibi ..

sesimi duy ve ışıgıma gel demekmiş
mesela..[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
ince narin tek renk yazi yaptircaksan bence dovmeciye o kadar paraverme hapisana dowmesi yaptir . hem ne kadar kalıcagini sen ayarlarsin ilk 3 kat filan yaptirirsin cok hosuna gitti ustune 4 kat dha cekersin kalıcı olur . eger ilgilenirsen nasil yapildigini anlatiiim[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Mesaj tarihi:
@cuma

merak ettim.. anlatabilirmisin biraz?
arkadaşlarında benimde
ilgisini cekecektir kesin[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
gereklı malzemeler

-toplu igne
-murekkep
-kolonya .pecete

yapimi oldukca kolay bana resim dersinde hocaya farkettirmeden yapti :P ben 3 kat yaptirdigimdan fazla aci cekmedim . ama 7 kat filan baya cırpındırıyo adami

aslında bunun dha degisik bi yapma cesidi var ama ben en kolayini anlatiim

simdi dowmeyi yapicak bi eleman buluyoruz sora dowmeyi yapicak yeri kolonyayala bi gzl temziliyoruz. sora yazacagimiz seyi tukenmez kalemle yaziyoruz. ardından arkadasimiz murekkepiin kapagini aciyo ve igneyi aline aliyo igneyi ilk once murekkepe batiriyor sonra yazininn ustunden nokta noka batirarak geciyo ama fazla bastirmamak lazım yanı derinin altina fazla inmiyicek murekkep azaldikca tekrara batiriyoruz ve bir turu tamamladikdan sora kolonyyala silip durumu kontrol ediyoruz. ve 2. kata geciyoruz gene aynı sekıldeigneyle batira batira geciyoruz bu sefer biraz dha fazla canımız aciyor hatta cok az cıkda kanama oluyor . 2. turu bitirince sora tekrara kolonyayala silip durumu kontrol ediyoz . ve 3. kata geciyoz gene aynı sekılde bu katda baya bi can yanıyo ve bu katıda bitirince dowmemeiz bitiyo. dowmenın oldugu yer şiş olarak kalıyo sora iniyo kabuk bagliyo kabuklar souluyo ve geciyo spr bi dowmemeiz oluyo bnm sol kolumdabi nazi işareti var kucuk bişi ama geiciek yakında. işte bu kadar

bi cesidide bole walkman alıyosun parcaliyosun içindekimotoru aliyon ucuna igne filan takıyon ole cızz cızz die batiraa batira yapiyon ama cok acaip can yakıyo

sorusu olan varsa sorsun cekinmesin

[Bu mesaj Cuma tarafından 11 Kasım 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi pek kaliteli bişi olmaz gibime geliyo
ama
yanılıyomuyum?[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
al yazdım işte gayet saglikli ve gayet de kalıtelı . aslında wep cam filan olsa cekıp koycam da kolumun resmini yok malasef[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Mesaj tarihi:
hakkaten resim olsa cok guzel olur..
netten bulamazmısın?[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
sanmam ama yakın zamamda cekebilirm gerci bu aralar zor ama . bak gorusnusu soele bişi bnmkı mavi murekkeple yapıldi . bole tukenmez kalemle cızılmiş gibi ama ole janjan lı okyu renklı gibi gorunmuyo bole az acoık renk gibi derinin altında yazi gibi gorunuyo gunes dede parliyo .:P[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Mesaj tarihi:
he bide o kadar kalın bişi deil yanı fistanın verdigi orneklerdeki gibi gerci bunu ayarlıya bilirsiniz sadece ugrastiti biraz . antalyadaysan yapabilirim sana:D[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Mesaj tarihi:
ankardayım yaf..
bide hocam yetenekli birinin cizimi
fln lazım .. smdi ugrastırır..
ama bi resim koysan
cok makbule geccek =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
ya olsa can kurban ama yok. ya bak bnm kolumdakı cok sıradan ole goze aşırı carpmiyo zaten cok kucuk yaptirdim . bak sen bunu arastir okulda filan bi yakını cezaevinde kalmiş birileri filan varsa etrafında sor onlara . bizim sınıfta bi cocuk var 4 dayisi mueppet hapis yatiyodu o yapmişti bana.[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Mesaj tarihi:
tmm buldog bekliorm

@cuma

araştırayım biraz..
saol bilgiler için..
cidden ilk defa duydum =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
onemli deil kafana takılna bişi olursa sorabilirsin.[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Mesaj tarihi:
said:
Syn, 11 Kasım 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
Kimyasal Atık amblemi her zaman hoşuma gitmiştir.Eğer kaslı bir vücudun varsa çok güzel duru

hentbolcuuym
omuzlar fln geniş yani
vucut ii
ama kararım kesin elfce =) sag omza[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:

Its Stiflers Time, Baby!

• Yeni Oluştur...