Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 elfce dovme yptırcam sırtıma.. aranızda guzel elfce cumleler bilen varsa yazarsa iyi olur.. cok hosuma gidiyor..[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Kalıcı mı yaptıracaksın ?[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Sì man i yulman nin enquantuva?[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 tabi elf yazısıyla olcak bu =P[signature][hline]FİLTHY PLAY!*********...[Bu mesaj Fistan tarafından 11 Kasım 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 çat pat konuşabiliyorum işte grammarım pek iyi degil. en du hennan quevellan henn (bkz: gotunden sallamanın en guzel ornegi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Mavi, 11 Kasım 2005 20:50 tarihinde demiş ki: Kalıcı mı yaptıracaksın ? evet mavi kalıcı olacak.. verdiginiz orneklerin anlamlarını da yazarsanız iyi olur.. smdi biliyorum bazı arkadaşlar ozenti diyecekler.. ama bence cok hoş gorunuyor ve elflerde hep ilgimi cekmislerdir gerçekte olmasalar bile.. belkide varlar biz bilmiyoruz =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Kalıcı yaptıracaksan iyi bişeyler bulmaya dikkat et. Birde vicudunun görünmeyen bir tarafından olsun sırt falan. Çünkü gördükçe sıkılabilirsin. ( dövme yaptıran bir arkadaşımın tavsiyesi )[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: stifmeister, 11 Kasım 2005 20:58 tarihinde demiş ki: evet mavi kalıcı olacak.. yakışmaz mavi başka renk yaptır. öff [signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... [Bu mesaj Fistan tarafından 11 Kasım 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Mavi, 11 Kasım 2005 21:00 tarihinde demiş ki: Kalıcı yaptıracaksan iyi bişeyler bulmaya dikkat et. Birde vicudunun görünmeyen bir tarafından olsun sırt falan. Çünkü gördükçe sıkılabilirsin. ( dövme yaptıran bir arkadaşımın tavsiyesi ) sırtıma yaptırıcam hocam ztn =) sag tarafa.. başlıkta yazmıştım gliba.. ama yazmamışta olablrm =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 fistan naptın abi? =))) seni halimeğğğ ye emanet ediyorum[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: elvyn, 11 Kasım 2005 20:53 tarihinde demiş ki: çat pat konuşabiliyorum işte grammarım pek iyi degil. en du hennan quevellan henn (bkz: gotunden sallamanın en guzel ornegi) quevellan?!?[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 [spo1=Bunu yaptır elfçeyi boşver][/spo][signature][hline]PetLine Veteriner Kliniğia.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Fistan, 11 Kasım 2005 21:02 tarihinde demiş ki: said: stifmeister, 11 Kasım 2005 20:58 tarihinde demiş ki: evet mavi kalıcı olacak.. yakışmaz mavi başka renk yaptır. öff Mavi' ye laf yok =) Şaka bir yana siyah yaptırabilirsin.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ya rengi hallederim.. once gusel bişi bulalımda =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Todesengel manyak bişi o ya hasta oldum nerden buldun resmi bende yaptırıcam :(([signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 [spo1=bende bunu yaptırcam][/spo] küçüğünü ama[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: mulgear6, 11 Kasım 2005 21:12 tarihinde demiş ki: Todesengel manyak bişi o ya hasta oldum nerden buldun resmi bende yaptırıcam :( http://forum.paticik.com/view.php?id=143809[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe [Bu mesaj Todesengel tarafından 11 Kasım 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Todesengel, 11 Kasım 2005 21:04 tarihinde demiş ki: [spo1=Bunu yaptır elfçeyi boşver][/spo] Bu hoş ama biraz pahalıdır. 300 milyon dan başladığını duydum kalıcı dövmelerin. Uğraşına ve büyüklüğüne göre fiyatlarının değişiyor olması gerek. Yazın heveslendim bi ara önümüzdeki yaza yaptırabilirim bi şeyler.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bu dövme bi kaç milyara patlar diye düşünüyorum[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 [spo1=spoiler][/spo] kasıgıma bunu yaptırcaktım.. vzgeçtim.. sırtıma elfce yazdırcam[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo!Its Stiflers Time, Baby!Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hiçbişeye patlamaz.arkadaşın dövmeciyse bedavaya yaptırırsın hehe. avuc içi kadar kalıcı dövme(renkli) 50$ a yapılıyor antalyada.kalitelisinden.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Dövmeci arkadaşımız yok ki ama hmm yazın Alanya'ya giderken bi dövmeciye mi uğrasam :-?[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 yav konuyu saptırdık biraz.. arkadaşlar elfce dovme konusunda yardım edebilirmisiniz ?? bilen varsa[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 elfçe şey yazdır ehe dur bakim tavsiyeler paticikten =)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Elfçeden anlasam diyecem ama bilmiyorum[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar