Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Absolut, 15 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: Ben bi class hayal ettim bile. Heal yapıyor kalkan giyiyor mail kullanıyor melee vuruyor res yapa.... Ama ya dur zaten o class vardı hehe ... ölünce kalkabiliyor, 20 tane aurasi var ayni anda 4 tanesini aktif kullanabiliyor, silahlarinin üstüne enchant harici bir tane daha enchant koyabiliyor enchanter olmasa da, mage gibi instant cast dmg ve debuff büyüleri var, karsisindaki adamin magic bufflarini kaldirabiliyor, karsisindaki adamlar ona vursalar bile dmg aliyorlar, ordan burdan free / instant cast büyüler geliyor, binek almasa bile 40% hizla gidebiliyor, su üstüne yürüyebiliyor... : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Penthesilea, 15 Kasım 2005 18:26 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 15 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: Ben bi class hayal ettim bile. Heal yapıyor kalkan giyiyor mail kullanıyor melee vuruyor res yapa.... Ama ya dur zaten o class vardı hehe ... ölünce kalkabiliyor, 20 tane aurasi var ayni anda 4 tanesini aktif kullanabiliyor, silahlarinin üstüne enchant harici bir tane daha enchant koyabiliyor enchanter olmasa da, mage gibi instant cast dmg ve debuff büyüleri var, karsisindaki adamin magic bufflarini kaldirabiliyor, karsisindaki adamlar ona vursalar bile dmg aliyorlar, ordan burdan free / instant cast büyüler geliyor, binek almasa bile 40% hizla gidebiliyor, su üstüne yürüyebiliyor... : ) bizde bunun kurutulmuşu var.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bende yaratiim bari. 3 fearı bi seduce u var,hayvan gibi crit sokuyor,buyu atmasa da onemli değil hayvan gibi dotları var.Baş belası yancıları var,kendini resleyebiliyor,üstüne bide emiyor seni. abi shaman-pala tartışması yapcağınıza yeni imba karakterimizi yapalım Warlock[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 oha şabanda bu kadar ozellik oldugunu bilmiyordum.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 20 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 - [Bu mesaj Viktor tarafından 15 Kasım 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 [signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 12sn boyunca Nefarian a dayansın yeter bence :)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Geçen gün oyuna girdim create new character e bastım orda bi balonbalığı vardı ona tıkladım direk level 60 olarak girmişim altımda epix mount vardı instant cast 5 tane heal ı (50 manaya 5k heal) 1 dk süreli 45 sn cd li shield ı vardı ve aoe taunt u vardı... sora gittim ironforge dan aşşa düştüm düştüm ve düştüm.... meğersem rüyaymış..[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 45 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar