tom Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 farkettiğiniz gibi wookieler inanılmaz stat avantajlarına sahipler. yani herkesin wookie seçmesi lazım bu ırkın dezavantajları nelerdir ki bu kadar çok seçilmiyor, veya siz seçtiğiniz ırkı neden seçtiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Ben Squad Leader/Rifleman'im, insan seçtim çünkü Leadership'e +10 bonusu var. Ayrıca sırf stat avantajı var diye değil,ırkların görüntülerinden dolayı da seçmiyor insanlar.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 wookieeler armor kullanamıyor sanırım dezavantajlarından biri bu bide carpet diye dalga geçiyo millet wookieelerle buda bi dezavantaj sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Bir imperial olarak med centerda otururken tepemde bir wookie dikilmesinden hoşlanmam,eğer medic veya doktor değilse shove off furball derim :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 kişileri ırklarına göre yargılamamalısınız :P[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 2ncil statlarımdan kıssam ben bile hepsini 1k yapabilir statların(bothanım)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Ama ikincil statlar çok çok önemli ,mesela quickness+focus+willpower i yükselttim,hem hizli,hem daha iyi nişan alarak ateş ediyorum,hem de mind pooluma gelen hasarları azaltıyorum[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Eaglef sen oyunu bayagi kapmişsin :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ben trandoshan oldum, teras kasi master olmak istiyorum ve trandoshanlarin cok iyi bonuslari var unarmed combat icin. regeneration +1 i var pek ise yaramiyo ama olsun :p ayakkabi ve eldiven giyemiyorum , onun disinda herseyi giyebiliyorum. 1 de medical centera felan gittigimde nedense en son beni healliyolar , sevmiyolar trandoshanlari pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 wookieleri bende sevmem benden iri oluyolar genelde hasta oluyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: codmaster, 05 August 2003 16:06 tarihinde demiş ki: Ama ikincil statlar çok çok önemli ,mesela quickness+focus+willpower i yükselttim,hem hizli,hem daha iyi nişan alarak ateş ediyorum,hem de mind pooluma gelen hasarları azaltıyorum[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr bak iste burada ırklar cok onemli benım eleman zabrak focus ,willpower zaten yuksek maymunda. dolayısıyla quıckness da goz ardı edılebılıyor bolece dıger tum 2ncilleri azaltip health 1200 action 1300 ve mind 700 (focus 400,willpower 700 ) yapabiliyosun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar