BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 beyler bu konu hakkında bilgisi olan varmi cok artist clan var areste su clanlar duzelsede görsek neyin ne oldunu valla su olayin gerceklesmesini cok istiyorum gmlerden bilgi alan varmi bu konu hakkında[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: BLACK_SUN, 15 Kasım 2005 18:25 tarihinde demiş ki: beyler bu konu hakkında bilgisi olan varmi cok artist clan var areste su clanlar duzelsede görsek neyin ne oldunu valla su olayin gerceklesmesini cok istiyorum gmlerden bilgi alan varmi bu konu hakkında haklısın abi artist lider çok etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Zaten Clandaki Player Sayısı Maximum 35 Degil Miydi???....Clan Buglarından mı Bahsediyon??Sen Patriot Clanında Oldugu Gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 36 ^^[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kol admin amcamızın calısmaları warmıs o konuya el atmıs en son :D duyduklarım yakında düzelir sanırım :)[signature][hline]Lütfen Görmiyeyim seni biyerLerde karsıma cıkma;konusmayalım bakısmayalım NE OLURSUN!!! :( daha fazla tükenmeye takatim yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 isallahh duzeltirlerdee artistleri göruruz ozaman[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: LoskobordoS, 15 Kasım 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Zaten Clandaki Player Sayısı Maximum 35 Degil Miydi???....Clan Buglarından mı Bahsediyon??Sen Patriot Clanında Oldugu Gibi... Ya sabır[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 14x.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar